- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
odani2000
csendes tag
A hűtéssel nem volt baj, rendszeresen újrapasztáztam. Amikor sikerült megcsinálnom a nagy memóriát, kikapcsoltam, utána boot közben csatlakoztattam az eGPU-t, a Win 10 betöltött, megnéztem felismerte-e az eGPU-t a Windows. Felismerte, de 45-ös hibakódot írt. Aztán alvó állapot, bekapcsolás, azonnal bejött a Radeon R7 240-nek a képe külső monitoron. Ezután pár másodperccel később beakadt a kép, nem reagált semmire sem a laptop. Még a bekapcsológomb hosszú nyomására sem reagált. Lehúztam hálózati töltésről, kiszedtem az akksit, ezután egyből leállt. Bekapcsolásra azóta annyit csinál, hogy 4 mp-ig megy, aztán újraindul. Kép nélkül. Kiszedtem a CMOS-t, a procit, RAM-okat, ODD-t, HDD-t, meg próbálkoztam még sok mindennel. Sajnos nem hozott semmi eredményt, ugyan az van, mint előtte. Ha bedugom a tápot a laptopba, egyből bekapcsol, majd 4mp-enként újraindul. Én csak
elrontott BIOS tüneteket szedek ki ebből, más minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest