Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMy
aktív tag
Jesszusmaris, instant agyrak...
0 muszaki erzek, logika.
Neked biztos nem, talan a tobbieknek sem arulok el nagy titkot, de az a ket rugo a gorgo balra-jobbra dontes miatt van benne. Lehet fel se tunik annak, aki nem hasznalja ezt a funkciot... De igy tuti nem lehet normalisan osszerakni, vagy ha megis, hulyen fog allni a gorgo, 1-2 mm-rel magasabban, mint kene. Ezeknel mar par tized is szamit...
-
RAMy
aktív tag
Ettol a reddit poszttol kiegett a retinam.
A DPI+ kapcsolojanak haza megolvasztva, alatta levonek a nyomokaja kiszedve (miert??? szoftverben le lehet tiltani a gombot, ha zavaro), az optikai erzekelot sikerult nem csupan kicsit elhajlitania, hanem konkretan begyomoszolnie a gorgo mechanika ala.
Persze, barki bevasarolhat mikrokapcsolobol meg forrasztos cuccokbol, de akinek ennyire nincs az ilyesmihez erzeke, az inkabb ne nyuljon semmihez...
Vagy legalabb akkor nezne egy tutorialt hozza, tele van vele a net...
Ott van a bal switch mellett egy ellenallas, azt baromi konnyu lekapni pakaval, ha nem figyelsz. -
Mosqu!to
addikt
Igen, a működése és a szenzorok elhelyezkedése is ismert számomra, a por és szöszmentesítést elvégeztem a görgőn, erre gondoltam én is, de mivel még mindig ugrál a görgetés, így azt gyanítom, hogy nem jó helyre néz a szenzor. Kérdés hogy ez múlhat-e pár mm elforduláson, vagy ha már látja a görgő küllőit meg a szemben levő vevőt, akkor igazából mindegy. Ha az utóbbi, akkor a lábakkal lehet a gond, annak annyira nem örülnék. Szemrevételezés alapján amúgy nem szakadt/tört meg semmi.
-
-
orcus06
csendes tag
Köszönöm a választ. Megoldódni látszik a probléma, bár még viszonylag korán van ezt kijelenteni. Legalábbis a beállítások módosítása után az USB HDD-s problémák egyből megszűntek (nem lehet lecsatlakoztatni és nem lehet hozzáférni pár perccel rádugás után), az egérprobléma pedig azóta negatív. Agyam eldobom egyébként. Sose kerestem volna itt a hibát, szerintem abszurd.
-
Dragon27
senior tag
-
Horvi
őstag
Köszi a linkeket. A másodikat átnyálazom. Az elsőt ismerem mert az alapján csináltam régebben amikor még a régi gépem volt és simán ment a dolog. De most, hogy az új gép van és van benne USB3.0 azóta ez sem akar működni. Lehet az USB3.0 drivere bekavar valamit. Lehet az lesz, hogy max újrahúzom USB3.0 driver nélkül és rápróbálok úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest