- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Azt olvastam - már bezártam azt az oldalt de megtalálható a google segítségével úgy, hogy rákeresünk a játékra és az elmúlt 24 órára szűkítjük a találatokat - hogy ez megvásárolható prémium izé is csak novemberben fog élesedni.
A Master League-ről pedig kb. még ennyi infó sincs. Már többször kifejtettem engem csak ez a része érdekel de ez is csak a SmokePatch team patch-ével ha ők nem csinálnak hozzá akkor tuti nem fogom megvenni az ML DLC-t - gondolom az fog kelleni a SmokePatch alkalmazhatóságához.
Persze ha az is ilyen 10-15k közötti összeg lesz akkor megyek FIFA-ra, és a hajukra kenhetik.Szerintem a korrekt az lenne ha:
- ahogy ígérték a játék ingyenes lenne azzal a pár csapattal és persze lehetne online - sok játékkal pontokat szerezve akár ingyen is egy tűrhető csapatot felépíteni a FUT-ban is valahogy így megy ott sem kötelező vásárolni
- aztán lehetne venni persze játékosokat, vagy játékban felhasználható coinokat stb. de ezek is mondjuk max 5k értékben
- az ML DLC is max 5k ennél több pofátlanság hiszen 10k felett már bőven a korább játékok teljes árán akarnának egy KVÁZI ingyenes játékhoz egy KIS DLC-t eladni.Ez olyan mint ha ingyen adnának egy PS5-öt 2 kontrollerrel és minden játék ingyenes de csak havi 50 ezer forintért lehetne játszani vele, tehát egy év alatt 600 ezer forintot fizetnél be, és mondjuk OFFLINE játékra nem lenne alkalmas a gép, csak internet kapcsolattal lehetne nem online játékokkal is játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Tesla topik
- HP notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Prime Video
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest