- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Pénzt szerencsére nem is kell.
Muszáj pozitívnak maradnom, mert az elmúlt 2 évben megtanultam hogy mit tud nyújtani a PES a FIFA-hoz képest. Megvettem idén a FIFA-t nagy elkeseredésemben, de a FUT undorító módon csal, így ott marad a menedzserkedés. Az idei fifa előrelépés, de az efootballban látom azt a potenciált amivel utólérheti. Nyilván mindenkinek más az ízlése, mást keres egy-egy játékban. Sok dolgot kell javítani az efociban, én még ezután a sok kamuzás és döbbenet után is szeretnék időt hagyni ennek a gamenek, kezdve a jövőheti javítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Muszáj pozitívnak maradnom, mert az elmúlt 2 évben megtanultam hogy mit tud nyújtani a PES a FIFA-hoz képest. Megvettem idén a FIFA-t nagy elkeseredésemben, de a FUT undorító módon csal, így ott marad a menedzserkedés. Az idei fifa előrelépés, de az efootballban látom azt a potenciált amivel utólérheti. Nyilván mindenkinek más az ízlése, mást keres egy-egy játékban. Sok dolgot kell javítani az efociban, én még ezután a sok kamuzás és döbbenet után is szeretnék időt hagyni ennek a gamenek, kezdve a jövőheti javítással.