- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Szerintetek a superhybrid engine programot rá lehet varázsolni a win 7 alá,eee pcre?
-
Silentfrog
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Én is szoptam anno a asus 1000h notimmal.
Hozzá volt köve egy usbs billentyűzetés és Numlock billentyű be volt nyomva.
Össze vissza irt minden hölyeségt a billyentyúzet-Az istenért nem jöttem rá,hogy mi a baja.Még billenytűzet driver is kerestem.
Utána felhomályositottak.
drstupid .: aproba hirdetik,de szerintem bőven nem ér meg majd 30 ezret,egy 7" kijelzős "vacak".A hely is kevés rajta,meg sokban ugy tudom celeron processzor van ami gyengébb mint az atom.
40 körül láttam használt 10" kijelzőjű netbokot.Az szerintem sokkal jobb vétel. -
-
Silentfrog
veterán
Elmult egy éves a gépem.
Valaki tudna nekem mondani hasonlo koru gép akkumlátorának elhasználodási mértékét?
Nagyon figyelmes voltam,kiméltem az akkut,kiváncsi vagyok másnál milyen az elhesználodás mértéke -
Silentfrog
veterán
Sziasztok.
Egy kis segitség kellene.
Van egy asus 1000h,notim.Kicsit lassunak tartottam a gépet,bárhogy használtam sokszor volt olyan,hogy a netezés közben is megakadtak az oldalak, lassu volt maga a gép,igy ráuntam letoltam az oprendszert és feltettem egy win7 ultimatet.
Berakatam egy gyors 4 gb sd kártyát a kártyalovasoba ami a gépben van/ igy ki sem log sehova nem ugy mint a pendrive/ és elinditottam a ready boost fukciot. Igy most már szárnyal,nyoma sincs a leakadásknak
Viszont sok program nem megy igy már,legföképp ami zavar a supehibrid ne birom müködésre birni
Tud valaki olyat proramot amivel win7 alatt is tudnám egy kicsit/~10%/ huzni a processzort a ramokkal együtt?
köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 , I7-6820HQ, 16/240GB, 100% AKKU, Garancia
- Hp Elitebook 840 G8 " Több darab " " i7 "
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest