- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Szerintetek a superhybrid engine programot rá lehet varázsolni a win 7 alá,eee pcre?
-
Silentfrog
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Én is szoptam anno a asus 1000h notimmal.
Hozzá volt köve egy usbs billentyűzetés és Numlock billentyű be volt nyomva.
Össze vissza irt minden hölyeségt a billyentyúzet-Az istenért nem jöttem rá,hogy mi a baja.Még billenytűzet driver is kerestem.
Utána felhomályositottak.
drstupid .: aproba hirdetik,de szerintem bőven nem ér meg majd 30 ezret,egy 7" kijelzős "vacak".A hely is kevés rajta,meg sokban ugy tudom celeron processzor van ami gyengébb mint az atom.
40 körül láttam használt 10" kijelzőjű netbokot.Az szerintem sokkal jobb vétel. -
-
Silentfrog
veterán
Elmult egy éves a gépem.
Valaki tudna nekem mondani hasonlo koru gép akkumlátorának elhasználodási mértékét?
Nagyon figyelmes voltam,kiméltem az akkut,kiváncsi vagyok másnál milyen az elhesználodás mértéke -
Silentfrog
veterán
Sziasztok.
Egy kis segitség kellene.
Van egy asus 1000h,notim.Kicsit lassunak tartottam a gépet,bárhogy használtam sokszor volt olyan,hogy a netezés közben is megakadtak az oldalak, lassu volt maga a gép,igy ráuntam letoltam az oprendszert és feltettem egy win7 ultimatet.
Berakatam egy gyors 4 gb sd kártyát a kártyalovasoba ami a gépben van/ igy ki sem log sehova nem ugy mint a pendrive/ és elinditottam a ready boost fukciot. Igy most már szárnyal,nyoma sincs a leakadásknak
Viszont sok program nem megy igy már,legföképp ami zavar a supehibrid ne birom müködésre birni
Tud valaki olyat proramot amivel win7 alatt is tudnám egy kicsit/~10%/ huzni a processzort a ramokkal együtt?
köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest