Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ha kikapcsolod a frissítéseket, akkor nem fog semmi sem történni vele. Egyébként ha van elfekvőben bármilyen telepítő cd, azzal nyugodtan vissza lehet pakolni, csak a verzióra kell figyelni. ( Mármint ha home, akkor azt kell, ha prof akkor prof ) Nem kell hogy a hozzá adott legyen, én sem kaptam a gépemhez külön telepítőt.
Szerintem még a javítócsomagokat is le lehet szedni hozzá külön, úgy hogy ki van kapcsolva minden frissítés, ezek is biztos fellelhetők még a neten. ( Nem feltétlenül a Microsoftnál ) Bár nem az a cél hogy friss legyen, hanem az hogy működjön
Ha gondolod, délután kipróbálom egy virtuális gépen ezeket, de szerintem működnie kell. ( Az más kérdés, hogy tényleg érdemes-e energiát fektetni az eladásra szánt gépbe, és hogy el lehet-e egyáltalán adni )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Milyen program, ami...?
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- További aktív témák...
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- HP Elitebook 845 G7 (AMD Ryzen 5 PRO 4650U 6 mag 12 szál, 14" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest