Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bigyoo
    csendes tag

Szia!

Nekem is 901-esem van. XP SP3-mal tökéletesen működik minden, tehát az Fn+kék gombok is. Itt (ASUS 901) megtalálsz minden drivert. (ATK, ACPI driver kell az Fn funkciókhoz)

Hozzáteszem, hogy nekem ki kellett cserélni a Wifi modult, mert hibás volt. Nem volt bonyolult, mert a hátlap alatt van mini PCI slotban. Az új modul gyártói drivere probléma nélkül működik.

Üdv: g.

u.i.: mondjuk én "lite" XP-t használok a 4G-s korlát miatt, azzal kicsit kellett szórakozni, de szerintem megérte, mert gyors, és tényleg minden működik.

Na hát megpróbálkoztam az xp sp3-mal, és már a telepítésnél gondjaim adódtak :))

egyrészt megkérdezi az okos, hogy ntfs-sel vagy fat32-vel installáljon - majd végigfut a telepítés, és amikor újraindul először a gép, akkor már csak azt írja ki, hogy error loading operating system. Ha a dvd-ről bootolást választom, akkor meg újra akarja az egészet telepíteni.
    Erre esetleg van tipp?

Annyira már nem akartam belemenni a bütykölésbe, hogy végignézegetem a hardwerhez való cuccokat, szóval csak kéne egy xp :)

Új hozzászólás Aktív témák