Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
Ha esetleg ilyenbe botlanál (rossz driver, vagy nem talál, stb), akkor javaslom neked a DriverPack Solution nemű programot/DVD-t. Mindenhez van benne driver (Igen, olyanhoz is, amit már rég nem támogatnak), nekem Win7 alá rakott fel egy régi PCI-s hangkártyát, gond nélkül.
-
gsc73
aktív tag
Hali!
ntfs-sel vagy fat32-vel... szerintem ez normális, így indul egy XP telepítés.
error loading operating system
Melyik meghajtóra telepíted? A gyári SSD-k vannak benne? (Gyárilag van egy 4Gb-s elfogadható sebességű és egy 16 Gb kezelhetetlenül lassú SSD.) Ha átalakítóval van benne valami más, akkor az is okozhat gondot, vagy ha "túl nagy" SSD van benne, akkor az is.
Boot beálltások rendben vannak a BIOS-ban? Ott egy kicsit fura a megközelítés.(SM/SS drive, stb.)
Amióta feltettem az XP-t én nagyon elégedett vagyok.
Üdv: g.
-
Ha hardverileg megegyezik a két gép, akkor elképzelhető a dolog. Azt kell tudni, milyen hálókártya, stb van a gépben, és másik eeepc-nél kikeresni a hozzá való drivert. Hát ez elég húzós tökölős dolog. Esetleg még ezt a live update dolgot megpróbálhatod, felrakod, és keresel frissítést hozzá. Az is lehet, hogy egy bios frissítés is segít, ha éppen nem a legújabb van fent.
-
gsc73
aktív tag
Szia!
Nekem is 901-esem van. XP SP3-mal tökéletesen működik minden, tehát az Fn+kék gombok is. Itt (ASUS 901) megtalálsz minden drivert. (ATK, ACPI driver kell az Fn funkciókhoz)
Hozzáteszem, hogy nekem ki kellett cserélni a Wifi modult, mert hibás volt. Nem volt bonyolult, mert a hátlap alatt van mini PCI slotban. Az új modul gyártói drivere probléma nélkül működik.
Üdv: g.
u.i.: mondjuk én "lite" XP-t használok a 4G-s korlát miatt, azzal kicsit kellett szórakozni, de szerintem megérte, mert gyors, és tényleg minden működik.
-
Ahogy elnézem, a 901-esnek nem nagyon van windows 7 támogatottsága. Szerintem ez is okozza az összes problémádat. Az fn+bármi gombok az atk utility+driver programmal szoktak életre kelni egyébként, de ehhez a géphez nem adtak ki. Első körben azt tanácsolnám, hogy ha nem létfontosságú a win7 akkor valami más oprendszert kéne nézni hozzá, mondjuk xp-t. Oda vannak még driverek. Esetleg, ha nem idegenkedsz a linuxtól, akkor egy újabb egyszerű linuxot is fel lehet rakni. Talán Lubuntut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest