- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
benojeno
csendes tag
Sziasztok!
Két napja vettem egy 1015BX netbookot. Eddig ment a gép rendesen, most hazafelé a vonaton gondoltam, megnézem, milyen az a Gate Express. Betöltötte a W7 Startert, rákattintottam a Change OS iconra az asztalon, klikkeltem a középen lévő Express Gate Cloud-ra, leokéztam, majd kikapcsoltam a gépet. Amikor újból bekapcsoltam, valami nagyon nem lett jó. Betölti a szürke inditóképet (alul ott a szöveg, hogy nyomjak F2-őt a boothoz), és egyszerűen nem megy tovább, átvált feketére a képernyő, kurzor villog pár másodpercig a bal felső sarokban, aztán visszavált újból a szürke indítóképre, és ez ismétlődik...
Próbáltam nyomni az F9-et, hátha eljutok a recovery-hez, de semmi, minden ugyanaz. A BIOS-ba belépve nem látok semmi menüt, amin elindulhatnék, legalábbis laikusként...Három nap múlva utazok el, tenném át a gépre a dolgaimat, szervízre nincs idő. Mit tegyek???
A RAM upgradeolva lett 1 Gb-ról 2 Gb-ra, a BIOS-ban úgy tűnik, látja a gép.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OpenWRT topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest