- One mobilszolgáltatások
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcogi
csendes tag
sziasztok!
némi olvasgatás és kérdezősködés után múlt hét óta boldog tulajdonosa vagyok egy 1005ha-h-nak. vagyis eddig boldog voltam, de a mai tapasztalataim eléggé elvették a kedvem
történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
esetleg valaki tapasztalt hasonlót? vagy egyszerűen törődjek bele, hogy pocsék antennát tettek ebbe a drágaságba
jut eszembe, az előtelepített win xp-t használom (jöhetnek a rohadt paradicsomok
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Apple MacBook
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Áron alul! 2028 júniusig garanciális, új Lenovo V15 IRU, i5-13th gen, 16GB RAM, 512 nvme ssd
- Lenovo Thinkpad E470 i5-7200U 16 GB RAM 250 GB SSD NVIDIA GeForce 940MX 2GB GDDR3
- Dell Precision Workstation 7710 17.3" i7 DDR4 16Gb 256Gb M.2 NVME SSD
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
történt ugyanis, hogy bevittem magammal a kicsikét egyetemre, mondván, hogy a vizsga és a jegybeírás közötti időt majd az ottani publikus wifi segítségével fogom elütni... hát, "ahogy azt móricka elképzelte", mert nem volt hajladó kapcsolódni a nethez. kettes jelerősséggel találta meg a halózatot, majd amikor csatlalkozni akartam, nekiállt connectelni, és itt meg is állt a tudomány, mert felcsatlakozni, azt bizony nem sikerült... kicsit sem voltam ideges, hogy épp csak arra nem tudom használni, amire vettem
az itthoni (titkosított) wifire gond nélkül felcsatlakozott... ja, és az egyetemi hálózattal a nagy laptopomnak (sokat szidott hp 530) nem volt semmi problémája.
)