- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Maximum SD kártyával bővítheted, és minél gyorsabbat tegyél bele. Én bdőltem, hogy mindenki azt mondja az SD kárya sebessége nem számít, csak az ára, mert nüansznyi külömbségek vannak..
Hát bizony számít a sebesség. Vettem egy 8GB-os Class 4es Kingstont, és picsafüst.
OpenOffice portable-t tettem rá, kb 4perc mire átkonvertál egy XLS-t amikor kinyitja.
TDK pendrivval ez kb fél perc, illetve a fényképezőgépemben használt 4GB o Sandisk Ultra II szintén elfogadhatóan gyors.A gyári SSD-t ne is próbáld cserélni, alaplapra van forasztva. A neten keringenek mindenféle moddingok, ahol SDolvasót forrasztanak bele, de én nem akanám elbukni a 2év garit-
Runner!
Mekkora lenne az az Extreme 3 és mennyiért vihetném?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Cities Skylines II
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Haditechnika, harcászat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Lenovo ThinkPad X13s 1,06 kg Notebook! 13.3" / 16GB 4266MHz / Snapdragon 8cx! BeszámítOK
- Acer Nitro V15 Gaming laptop
- MacBook Pro 14" 2021 - M1 PRO - 16GB - 1TB - Space Gray - Fóliázva
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest