Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Kérném a téma zárását!
[Szerkesztve] -
kutyika
tag
-
Plebi
senior tag
Jah az ára télleg a béka se**** alatt van de a teljesitménye az odab***. Ha megnézed ezt az oldalt ott az én lapomnak az nf4u-s verzioja van fent de ugyanez a sebesség csak más extrák járnak mellé.
Szerintem elég meggyőzőek a grafikonok.
Az oldalak: http://www.hwupgrade.it/articoli/1196/7.html
másik az angol: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ecs-kn1-extreme_11.html
Szerintem meggyőzőek. -
Plebi
senior tag
Örülök hogy irtatok!
Nekem is K7s5a alaplapom volt de én azota is ecs fan vagyok. Nagyon meg vagyok vele eddig elégedve a konfigom is elég izmos alá, de nekem hál istennek a haverjaim lanpartin nem azok a ködöd fejüek. -
spirit007
senior tag
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra , lehet a következő lapom ilyen lesz . Minden esetre az ára a béka s***e alatt van
-
Plebi
senior tag
Mivel még nem találtam sehol ilyen topikot ezért nyitnák egyet. Én egy ECS A939 es tulajdonosa vagyok, nagyon meg vagyok vele elégedve, de minden hozzászolást szivesen fogadok ami a laprol, tuningrol, és a tapasztalatokrol szol.
Várom hozzászolásaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest