- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
csanika
tag
Valaki szánjon meg egy hátlappal
LÉGYSZIIIII -
elttiL
senior tag
olyan szempontból értettem az előrelépést, hogy most a k7s5a-mban az 1700+ megy 150x13=1950MHz-en, ennél többet ki lehetne facsarni belőle a kt600-ban? valószínű, hogy nem, mivel ha a szorzó nem állítható (gar lejárati időig bisztos hogy nem) akkor csak az fsb emelés marad. (a linkelt topicban olvastam, hogy valakinek 1700+ nem ment 166 fsb-n)
persze hogy ''komfortosabb'' egy ilyen mint a k7s5a (van sata, raid, 8xagp, színrefújt lökhárító, fedélzeti kumputer), nem is gondoltam, hogy nem...
-
-
Club
őstag
Fanatikus tag, és nemismeri a keresőt?
Bővebben: link -
elttiL
senior tag
Elég olcsó mostanság a nevezett lap, valószínű hogy beújítok (ld. zárójeles rész). A kérdéseim ezek lennének: szoróállítás van-e, mem és feszültség birizgálások vannak-e, meg úgy általában stabil-e, stb. stb. úgy tudom az amdk7 vonal minden tagja belemegy.
(kérem, hogy NE ajánljatok nf7-es lapokat).
Most is ecs-m (k7s5a) van és én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, most már szorzót is tudok állítani, /hála a forrsztópákámnak/, de össze kell raknom egy kisrácnak egy gépet, (arra gondoltam, hogy ahova kerül a k7s5a onnan a bh6 mehet a kissrácnak, nálam ez a gépmegmaradás(copyright) törvényének gyakorlata)
(ECS) KT-600-A tulajok halmozzatok el infókkal!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest