Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Szerintem az öreg pont azért kapta meg a 12 milláját, mert megsajnálták. Vagy tisztelték, hogy feltette erre az egész életét. (bár lehet, hogy egyik szó se a megfelelő.) Nem vagyok ismerős semmilyen formában a repülőgépgyártásban, meg az eladásban, de ha mondjuk beindulna és több megrendelés lesz teszemfel, mint amennyit az emberünk le tud gyártani, akkor mivan? Megmondják, hogy Józsibácsi (vagy tudom is én hogy hívták), mától napi 1 órát alszik a többiben szerel?

E-sportos gyerek meg abszolút no comment.... Így nem lehet bemenni. Ennyi erővel én is kérhetnék autópálya építésére pénzt, mert láttam már, hogyan aszfaltoznak...
Kutyamosón meg én egy jót nevettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Suzuki topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmvilág
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest