Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rednifegnar

senior tag

válasz smirdex #88556 üzenetére

nem ismerem a wiset de ezert szeretem a paypal fizetest mert azt valahogy biztonsagosabbnak gondolom mint egy bankkal kuzdeni. sajnos volt mar hogy paypal beavatkozast kellett kernem de eddig mukodott.

azert az eleg fura hogy a trackon ott van hogy vissza lett kuldve es vissza is kapta a cuccot megise fizetik vissza. nem lehet hogy valoban feladta ujra? vagy meg holdban van a penzed valahol?

nem szabad ezt az ujra feladast kerni, azzal csak szopcsi van, minig jobb a penzt visszakerni.
    nekem is volt olyan hogy egy igen draga pakkot kuldtek franciabol es hollandiaban vagy belgiumban atadtak a dpd-nek, de ott valami felre ment es az orszagba beirtak a budapestet.
    ezek utan a dpd majdnem elhozta hazig, majd visszakuldtek, hogy hibas cimzes.
    az elado is nagyon rugalmatlan volt hetekig igergetett fut fat, meg ujrakuldi, meg visszafuzeti stb, de nem csinalt semmit.
    vegul ebay beavatkozast kertem, eltartott eleg sokaig visszaadtak a penzem (masfel 2 honapig is eltartott az egesz, pont ugyanebben a karacsony elotti idoszakban volt).
    nem tudom az esetedben mit lehet lepni, de ott meg cifrazza a vamolas is.

Új hozzászólás Aktív témák