Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Sziasztok! Az imént kaptam egy emailt, hogy megváltoztattam az ebay személyes információimat, ez még a saját email címemre jött, gyorsan leültem a géphez, de belépni már nem tudtam, mert nyilván nem volt jó a jelszó, utána már a fiókra is azt írta, nincs ilyen fiók, tehát se az ebay névvel, se a jelszavammal nem tudtam belépni, ez ez 500+ -os pozitív feedback-es fiók, megvan jó 12 éve.
Namost valahogy megszerezte a jelszavamat, e-mail címememt, ebay belépési adatomat, ki tudja, hogy, nem tudom, ennek hogy tudok utánanézni. Ez se kis baj, de van nagyobb.Ebay help része semmire se jó, mailt írhatok, vagy az idióta automatával beszélgethetek, live chat élő emberrel nincs. Még tegnap küldtek egy levelet egy előzőleg megtekintett termékkel kapcoslatban, arra visszaválaszoltam pár printscreennel, meg írtam még egyet, de kb itt a vége, mást nem tudok tenni. Van ötlet, mi mindent csináljak még?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest