- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy1986
tag
Major Firmware frissítés érkezett, nagyjából mindenen javítottak amiről itt szó volt negatív értelemben.
Hogy miért nem így adták ki, az rejtély...Szerintem ezen az áron kevés kihívója akad most.
-
jackooo84
tag
Sziasztok én is szeretnék a külfőldi oldalról rendelni egy free 3 pro-t ugyanis ólcsobb mint a magyar oldalon kérdezném hogy van-e szállítasí díj. Ill. Mennyi idő?
-
Lamonso
kezdő
Nem tudom, de még mindig nem érzek késztetést, hogy lecseréljem a Hammerhead-et.
-
zaskar
senior tag
Én még januárban vettem a Free Pro 2-t, akkor 52 USD volt az ára. A mai napig megelégedéssel használom, persze kisebb hibái vannak. A leggyakrabban Garmin órával párosítom, soha nincs szakadozás, a hangminőség és az üzemidő nekem megfelelő. A zajszűrés lehetne tökéletesebb, de ebben az ársávban ez elfogadható. Nekem gyakorlatilag minden füles kiesik a fülemből, mivel főleg futáshoz használom őket, ezért mindegyikre memóriahabos illesztéket tettem. Ennek az a hátránya, hogy minden töltésnél el kell távolítani a fülesről, mert különben nem fér bele a töltőtokba.
-
LyonnaisFan1
őstag
Jon Karrius
hoppa rossz topik, na minde.
-
z123456z
őstag
Ja, hozzám is. Csakhogy az EU raktár kifogyott ( fekete, a többit nem tudom ), ezért kínából küldik. De ez sokkal hosszabb szállítási időt jelent, kétlem, hogy ideér karácsonyig. Ami érdekes, hogy a cikk szerint a szakadás másoknál is jelentkezett. De ahova a link mutat, az pontosan egy valaki, többesszám nélkül, és MacBook csatlakozásnál csinálta, azt is a multipont használatával. Úgyhogy szerintem ezért felesleges aggódni egyelőre.
-
Richie86
senior tag
Úton van egy ilyen hozzám is, kíváncsi leszek
-
sutirablo
csendes tag
"A teszthez a fülhallgatót az EarFun küldte el tesztre. Ha Free Pro 3-at szeretne vásárolni, ide kattintva megteheti."
Lemaradt a hivatkozás.
-
pècsimunkás
addikt
Van Air S nekem is, de a jobb oldali kiesik a fülemből.
Akár ülve is pár perc után.
Menni meg nem is nagyon tudok benne, mert 2 lèpès után már igazítanom kell, nèhany lèpès után konkrétan kiesik a fülemből.
Egyébként jól szólna, meg jó lenne rajta beszèlgetni is.Vettem egyet a tesztben szereplő fülesből is.
Először ez sem ült stabilan, de a hozzá adott gumi gyűrűkkel addig variáltam, hogy jó lett.Egyébként nekem tetszik ahogy szól. Beszélgetésre mèg nem próbáltam.
-
ben11
őstag
Nálam Air S van használatban. Nem nagyon cserélném le, szuper kis kütyü.
-
Atee94
tag
Használtam az eredeti Air Pro 2-t(2021), meg az Air Pro 3-at is, meg most az Air Pro 2(2023) van szolgálatban nálam.2023-ban kijött egy új verzió belőle amely bár csak SBC-t és AAC-t támogat,mint az eredeti, de kapott EQ támogatást és low latency módot.Egyedül a multipont támogatás és elméletileg a jobb codec támogatás ami a Air Pro 3 mellett szól.
Hallgattam mindhármon pár száz-ezer óra zenét és az Air Pro 2 FÉNYÉVEKKEL jobb neutrális hangzást biztosít, mint az Air Pro 3 ahol a basszus kiveri az eget még a magas a béka segge alatt van.EQ-val javítható, de az Air Pro 2 alapjáraton tisztább hangzást biztosít a saját tapasztalatom szerint.
Az Air Pro 2-ben "titanium driver" van még a Air Pro 3-ban "wool composite driver" van ami okozhatja a hatalmas különbséget.
Ha mindenes olcsó fülhallgatót keres az ember, én személy szerint, és a saját tapasztalatom alapján az Air Pro 2-t ajánlanám inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest