- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztoldy
senior tag
válasz
Napfénysüti #16 üzenetére
Én edzéshez és futáshoz is használtam az előzőt, az újat egyelőre csak edzéshez.
A pro2 tökéletesen használható volt mindkettőhöz, néha picit meglazult a fülemben, ilyenkor kis nyomással gyorsan passzentosra lehetett illeszteni, de kiesni sosem esett ki. Direkt fejrázással sem esik ki.
Ahogy korábban írtam a pro3 érzésre jobban illeszkedik a fülembe már a gyárilag felrakott gumival is, edzésnél kevésbé tapasztaltam a "lazulást", futást egyelőre még nem próbáltam benne.
Szerintem ha megtalálod a megfelelő méretű gumit, amivel megfelelően illeszkedik, akkor nem lesz problémád vele. Én szoktam azt is csinálni, hogy azt a gumit teszem egyikről a másikra, ami már bevált, bejáratódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Hieronymus: Három júniusi képem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- Nyaralás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túra és kirándulás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest