Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ennyibe kerülhet az Oppo Find X8 Pro az EU-ban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
Az elsőben volt még ANC, szeretem is nagyon benne. Nem nagyon látom, hogy miben fejlődött ez az elődhöz képest.
-
ben11
őstag
válasz PowerBuldog #2 üzenetére
Igazad van, én kevertem össze
Nekem air s van.. -
StLui
veterán
Kétféle olcsóbb cuccot is használok, de bringán nagyon nagy a szélzaj. Ennél pl ez már kiküszöbölhető? (jól gondolom, hogy valahogy a mikrofonon keresztül hallom?)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
DarkByte
addikt
Ezt az 50ms késleltetést méritek is valamivel, vagy csak "érzésre"?
-
Win-T
senior tag
A 2020-ben vásárolt Honor Choice-om mostanában kezdi feladni a harcot, úgyhogy kaptam az alkalmon és be is rendeltem ezt. A Honort is az itteni teszt hatására vettem és nagyon elégedett voltam vele, remélem ez is beválik.
A Uboom BT hangszórójukat használom évek óta, azt is nagyon szeretem. -
bollokcs80
Korrektor
Tesztek alapján szimpatikus ez a márka, kár, hogy minden fülesük "agybadugós".
B.Cs.
-
Predatorr
őstag
Zenehallgatáshoz „eldobható” plecsnit érdemelne, mint a többi ilyen, bármennyiért.
Nagy felbontású ( ) hanghoz aptx kellene leginkább (Haylou ad sokkal olcsóbban, és az tényleg szépen szól), de még az sincs sehol egy vezetékes füleshez, lásd plecsni."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
DarkByte
addikt
válasz viragdani01 #9 üzenetére
Köszönöm. Érdekes, ha jól értem ez a füles nem Bluetooth LE módban tud 50ms-ot. Kodeket esetleg nem tudod mit használ ilyen módban véletlenül?
-
Silenzio
addikt
válasz Predatorr #11 üzenetére
Oszt' miért jobb az aptx (Qualcomm® aptX™) mint az LDAC? Merthogy nem jobb. Mit nyersz vele? I beg to differ, sir, vn egy Lypertek Tevim, ott valahogy sikerült elérni a természetes hangzást. De a kedvencem a magyar fejlesztésű, filléres AVAX fülhallgató, valami eszement jól szól, és nem csak az árához képest.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
MODERÁTOR
Magyarországra nem rendelhető sajnos.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
persil
nagyúr
Biztos egyedul vagyok, de szamomra a fuleseknel az erintesvezerles annyira egy szanalmas megoldas, kiirtanam a francba. Teljesen mindegy, hogy milyen draga eszkozrol beszelunk, megis mindig a legalapabb feature mukodik a legszarabbul.
Amiota gombos jabra-t hasznalok, egyszeruen nem vagyok hajlando ilyen erintos szarokkal foglalkozni mar, hiaba szolna jobban sok masik.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Valószínűleg elfogyott az EU raktáron, mert az EU és a Németország opciókból is ugyanazt írja, hogy elfogyott. Ha a jobb felső sarokban globalra váltasz, ott engedi és ott is érvényes a kuponkód. Csak valszeg ezen keresztül Kínából jön majd a csomag, mert minimum 2-8 munkanapos szállítást ígér.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
Win-T
senior tag
válasz viragdani01 #19 üzenetére
Akkor nekem még szerencsém volt. A konférmáló e-mail épp az imént érkezett meg, hogy "Your order is on the way".
-
Predatorr
őstag
Mondjuk, hogy nem csak fix frekvenciákat tud, ha meg a ldac tudná a 990kB/s-t, miért lenne 2 alacsonyabb? Szerintem csak a 330-at használja, mert az a gyorsabb átvitel, és azt preferálják. Mindenesetre én csak aptx-et hallottam vezetékes füldugók közelében szólni, haylou aptx-nek még eq sem kellett. Sajna mind még a nyomorék 320-as mp3-at is átkódolja, így még szarabbul szól. Pechemre zenéim nagyobb része flac.
Persil: Nekem még az ingem is gombos, annyira nem jött be az érintős.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
Win-T
senior tag
válasz vilmose33 #27 üzenetére
Szerk.: Bocsánat, nem válasz akart lenni, de mellényomtam.
Tegnap megérkezett a kütyü. Én egyszerű user vagyok, semmi audiofil hajlamom nincs, soha nem hallottam valami komolyabb, drágább cuccot szólni, így nagyon bejön a hangzása. A régi Honor Choice megszólalásával is jól elvoltam, de ez ahhoz képest egy szinttel feljebb van azért érezhetően.
Egy bajom lesz vele: én totál színvak vagyok, így a bölcső zöld-narancs-piros led töltöttség jelzése szerintem nekem használhatatlan lesz. Remélem az app küld értesítést ha merül a cucc.Az LDAC-al kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
- Ezt elég ha az appban bekapcsolom és működik? Vagy a telefonnak és/vagy oprendszernek és/vagy lejátszónak is támogatni kell? (Galaxy A41, Android 12, Poweramp zenelejátszó)
- Illetve ennek van értelme akkor is ha egyébként elég vegyes minőségű mp3-akat hallgatok vagy csak akkor ha flac vagy más nagyfelbontású alapanyag szól?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest