Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
vilmose33
üzenetére
Szerk.: Bocsánat, nem válasz akart lenni, de mellényomtam.
Tegnap megérkezett a kütyü. Én egyszerű user vagyok, semmi audiofil hajlamom nincs, soha nem hallottam valami komolyabb, drágább cuccot szólni, így nagyon bejön a hangzása. A régi Honor Choice megszólalásával is jól elvoltam, de ez ahhoz képest egy szinttel feljebb van azért érezhetően.
Egy bajom lesz vele: én totál színvak vagyok, így a bölcső zöld-narancs-piros led töltöttség jelzése szerintem nekem használhatatlan lesz.
Remélem az app küld értesítést ha merül a cucc.Az LDAC-al kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
- Ezt elég ha az appban bekapcsolom és működik? Vagy a telefonnak és/vagy oprendszernek és/vagy lejátszónak is támogatni kell? (Galaxy A41, Android 12, Poweramp zenelejátszó)
- Illetve ennek van értelme akkor is ha egyébként elég vegyes minőségű mp3-akat hallgatok vagy csak akkor ha flac vagy más nagyfelbontású alapanyag szól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- LG LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem az app küld értesítést ha merül a cucc.