- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Nem ment, elengedtem, de hiába próbáltam azóta 442-t és 4231-et is, egyik sem jobb igazán. Pedig a taktikát sem magamtól raktam hozzá össze hanem Boras, NelGuides videói alapján. De pl. pont ma délelőtt egy magyar gyerek tükörsimán megvert (20 perc után léptem is ki 2-0-nál), kíváncsiságból ránéztem a kezdőjére, 41212-t használt, és középen használta a szélsőit, ahogy régebben én is. Tehát neki simán működött, valószínűleg nem azon múlik.
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #1364 üzenetére
Tök jól leírtad. Én nagyon nem vagyok összeesküvés-hívő, de konkrétan az jutott már többször is eszembe a napokban, hogy olyan, mintha én valahogy egy bugos verzióját töltöttem volna le a játéknak. Nálam semmi nem úgy működik, mint másoknál látom. Ugyanazt csinálom (legalábbis próbálom), amit videókban tanácsolnak és ami másoknak működik, de nálam egész egyszerűen nem ugyanúgy mozognak az emberek, nem úgy mennek a passzok, semmi nem úgy működik. Gondoltam én is a netre és minden hasonlóra, de 3 hete a 23-nál még jó volt a net, aztán varázsütésre most elromlott? Ugyan már. 1000-es Telekomos neten játszok vezetékkel, Szeged belváros. Nézem öcsémet a szomszéd szobában, hasonló szinten van a tudása mint nekem, régebbi, gyengébb kábellel játszik és az enyémnél régebbi, gyengébb gépről. A játék szarabbul is fut neki mint nekem, és mégis működik neki a gameplay, ugyanazokat az eredményeket hozza, mint tavaly. Komolyan nem tudok másra gondolni, csak hogy bugos valahogyan a játék nálam, utolsó ötletként ma letörlöm és újratelepítem, hátha.
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #1361 üzenetére
Div5 legalja vagyok most. Mondjuk én is sok ilyen csapattal találkozok, ahol az if Salah már a csapat gyengébbik felébe tartozik kb., de azt érzem hogy nem ezért vernek meg. Hiába ér a kerete 3x annyit mint az enyém, ha nem tud játszani. Tavaly meg előtte években az ilyen meccseken 10 perc alatt ráéreztem hogy jobb-e nálam a gyerek vagy nem, és ha nem, akkor jó eséllyel meg is vertem. Most meg a 4 éves törött kezű Pistike is elver gold common csapattal. Nem értem.
-
EA's hit
őstag
Valaki árulja már el, hogy a picsába lehet meccset nyerni ebben a játéknak csúfolt ótvaros gőzőlgő szarhalomban? Tegnap este 8 riv meccsből egyet sikerült megnyerni, ma délelőtt 10 meccsen összesen egy döntetlen jött össze. Sem védekezni, sem támadni nem tudok, helyzetekig elvétve jutok el, cserébe ha az ellenfél átjön a félpályán, az már szinte biztos gól, mert esélyem nincs megállítani. Az ellenfele 80%-a átlagos semmi játékos, mégis röhögve, fél kézzel szarrá vernek, annyira nem mozognak az embereim, annyira undorítók a passzok, annyira nem működik semmi. Komolyan úgy érzem hogy én vagyok az idei mezőny legbalfaszabb játékosa, bármi amit eddig használtam az évek során, ahogy mozogtam, ahogy játszottam, semmi nem működik most. Kibaszottul nevetséges az egész.
Már próbáltam minden kurva beállítást, az összes létező meta felállást, taktikát, hétvégén direkt be sem léptem 2 napig, hogy tisztuljon a fejem, de ugyanaz a foskupac megy azóta is. Elképzelni nem tudom, hogy tudta mindenki más ennyire hamar megszokni ezt a játékot, és csak én nem...
-
EA's hit
őstag
válasz
Izéjose #1343 üzenetére
A futmas 4 éve az parádés volt, nekem mondjuk a másik kedvencem még ugyanabban az évben a summer heat promo a játék legvégén. De az akkori futmas volt messze a legjobb promom 4 év alatt, minden nap fasza játékos sbc-k jöttek, Mendy, Renato, Atal, Sissoko stb., az tényleg nagyon ütött. Azóta van helyette a winter waldcard, hát az nagyon mélyre bújhat el mögötte.
-
EA's hit
őstag
Azért lehetne annyi töke az EA-nek, hogy Giroud-nak adnak egy GK totw lapot a tegnapi produkciója után
-
EA's hit
őstag
Másodjára sem lett meg a kvali, szánalmas szar az egész. Győzelemmel kezdtem, aztán 2 vereség, 1 győzelem, szóval 4/2, aztán jött 4 vereség. A 9. meccset 0-3-ról fordítva nyertem meg 7-6-ra a 120. percben, az utolsón pedig sima 3-0 ide, majd elkezdődik a 2. félidő, és a gyerek kilépett valamilyen csalással, amitől engem is kidobott a FUT-ból a játék. Igaz nem számolta be vereségnek sem, de a tükörsima győzelmemet azt baszhattam. Az újrázáson pedig természetesen 5-4-re kikaptam.
Undorító, gusztustalan, szánalmas foshalmaz ez, nem pedig játék. Még 2 éve, amikor 9 meccsből kellett 5 win a kvalin, akkor sem fordult elő, hogy 2x egymás után ne sikerüljön, most meg kapásból így indul. A játékmenet egy fos, a kvalit képtelen vagyok megcsinálni, ráadásul semmi jó nyitásom sincs, nagyon könnyen lehet, hogy még a hétvégén letörlöm a picsába ezt a szart, és végeztünk egymással egy életre.
-
EA's hit
őstag
Este team2 jön, vagy valami más?
-
EA's hit
őstag
válasz
xyzikeee #1222 üzenetére
Az elejen az sb-ket erdemes porgetni, es kihuzni egy rakas objectivet, ami jo packokat ad. Az eletedet is elunod, de 1-2 nap alatt ossze lehet szedni vagy 10 db 50 es 100k-s packot, ami az elejen nagy segitseg lehet. 250 gol, 400 golpassz, bronz es silver teames meccsek, first owned meccsek stb.,van egy csomo obj, ami any fut game mode, tehat beginneren is kihuzhato. Plusz ha tolod a momentset, ott is van trade 50k-s pack talan 65 csillagert.
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnar123 #1208 üzenetére
Szerintem annak sincs semmi jelentősége, milyen ping van odaírva meccs előtt. Ugyanazokra a kapcsolatbeli dolgokra panaszkodik itt a fórumon is az akinek 18 a pingje, az akinek 32, meg az akinek 60. Nekem évek óta szinte mindig 30-38 között mozog, 30 alattit még sosem láttam szerintem. De mégis sokszor két egymás utáni meccset sem lehet összehasonlítani, annyira más a kapcsolat. Szerintem csak random odaír egy számot az EA, aminek igazából nem sok köze van a valósághoz. Kb. mintha a közútkezelő odaírná a Szeged-Békéscsaba útvonal mellé (~100 km) a táblákra hogy 200 km a távolság, de ettől még ugyanúgy 100 km-t kellene megtenned, hogy odaérj, és ugyanúgy 1,5 óra lenne a menetidőd, hiába van más kiírva az út mellé. Vagy én is beírhatnám egy adatlapra hogy 55 kg vagyok, attól még nem lennék annyi
-
EA's hit
őstag
válasz
Stylerr #1205 üzenetére
Es ha ugyesebbeket dobott be, az szerinted teljesen veletlen? Ugyan mar. Az hogy 1-2 meccsen konnyebb/nehezebb ellenfeleket kapok, az oke. De hogy az egyik nap 7 meccsbol mind konnyu ellenfel, a masik nap meg 8 meccsbol mind baromi nehez, az normal valoszinusegszamitassal teljes keptelenseg. Mintha az egyik honapban zsinorban 5 lottoszelvenyed nyerne, a masik honapban meg egy sem.
-
EA's hit
őstag
Az komoly, hogy season rewardkent az eddigi fasza packok helyett most osszesen egy szaros tifot fogunk kapni...? Ki a halal jatszik le 90 riv meccset egy tifoert?
-
EA's hit
őstag
"nem tudom mitől van" - mindig ez megy. Az átlag játékosoknak minden héten jut 1-2 olyan nap, amikor minden összejön és még majdnem élvezni is tudja a játékot, azon kívül van 3-4 átlagos nap, a maradék pedig nettó mélytorkozás. Ki van ez találva. Ha túl sokszor lenne ilyen jó a játékmenet, mint ahogy leírtad, akkor az EA zseniális logikája szerint túl jó eredményeid lennének és biztos nem vennél fifa pontot (ezt ők komolyan el is hiszik...), szóval ezt nem engedhetik. De ha nem lenne meg az a heti 1-2 jó nap, akkor a fasznak se lenne kedve szenvedni, és 3-4 hét után totál kiégnél és otthagynád az egészet. Sokszor mondtam már, hogy ez az egész egy szerencsejáték, de nem is a packok miatt, hanem mert totál szerencse kell hozzá, hogy kifogd, hogy mikor kell leülni játszani. Mert ugyanazzal a csapattal, tudással, kapcsolattal lehet hogy leülök megcsinálni a 7 rivals wint mondjuk kedden délután, és 4 óra anyázás alatt 1 wint sikerül kiizzadni, miközben másnap meg 2 óra alatt összejön. Talán 2 éve én rendszeresen azt vettem észre, hogy ha szombat-vasárnap nyomtam a rivet, akkor röhögve ment, ha bármikor máskor, akkor meg mintha a világ legbalfaszabb játékosaként próbáltam volna a profikat elverni. Most is hétfőn életem legrosszabb Fifa-élménye volt a kvali, 3 wint is csak kínszenvedéssel tudtam összehozni, ahhoz képest meg tegnap zsinórban 7 riv win, amivel már én is div5-ben vagyok. Nem hiszem, hogy a div5 ennyivel könnyebb lenne a kvalinál, és nyilván én sem tanultam meg 2 nap alatt 6x jobban játszani. Egész egyszerűen a tegnapi volt az egyik "ajándék" alamizsna napom, a hétfő meg a nettó mélytorkozás egyik napja. Lehet hogy ha tegnap nyomtam volna le a kvalit, akkor 3 helyett sima 8 wint hozok.
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #1150 üzenetére
Lásd két nappal ezelőtti anyázásomat itt, na és persze itt
Most lassan újra megvan a kvali pont, a rivals most váratlanul elkezdett működni, 7 meccset nyertem zsinórban. Neki fogok esni még egyszer a kvalinak, de csak pénteken, a wl-t meg elhalasztom egészen vasárnapig, persze ha másodjára már sikerül bejutni
-
EA's hit
őstag
Imádom, hogy kb. havonta feljön ez a téma, hogy mikor és melyik cég által lesz értelmes konkurenciája a Fifának (vagy hívják akárhogy), miközben teljesen egyértelmű, hogy legalább 5, de inkább 10 éven belül semmi ilyesmit nem kell várni. Annyi mindennek kellene hozzá összeállnia egy másik cégnél, hogy teljesen esélytelen. Még ha 5 év múlva meg is jelenne egy ütős focis játék a piacon (annál hamarabb biztosan nem fog), utána kellene még legalább 5 év, mire stabilan átcsábítanak egy kritikus méretű játékosbázist, ami utána már "fenntartja" a játékot, illetve amíg beszerzik a kellő mennyiségű licenszet.
A licenszek pedig igenis fontosak egy focis játéknál. Juve-szurkolóként én is húztam a számat 3 évig, amíg nem játszhattam a Juve-stadionban, nem használhattam a rendes mezeket, címert, stb., és sokkal jobb érzés most Juve-himnusszal indítani a meccseket, mint volt a Piemonte Calcio-s szenvedés. Ugyanígy tök jó, hogy bekerült a BL, és szar, hogy egy Napoli, Lazio, Atalanta, vagy épp idén a spanyol bajnokság kamu nevekkel szerepel. De ennél is rosszabb lenne, ha a játékosok nem lennének licenszelve, mert lehet bármennyire is jó a játékmenete egy focis játéknak, ha Cristina Rolanda és Leonardo Messias szaladgálnának a pályán, a kutya sem játszana vele. Márpedig egy új játéknál a játékos-licenszek megléte sem lenne magától értetődő.
Teljesen biztos, hogy még legalább 5-10 évig nem lesz alternatívája a Fifának, ahogy az is, hogy az EA által készített focis játék sosem lesz jó, vagy legalább a mostaninál lényegesen jobb játék. Mire bármelyik bekövetkezhetne, innen a fórumról már egyikünk sem fog focis videojátékokkal játszani, szóval engedjétek el a témát
-
EA's hit
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #1113 üzenetére
Tavaly osszesen 1 vagy 2 ollozos golt kaptam szogletbol, iden meg mar vagy 7-8-at lottem. Pont hogy tavaly nem ertettem, miert emlegetik annyira az emberek, iden viszont tenyleg nagyon tulhuzott nalam. A trivelak azok eltuntek, cserebe viszont minden elvezheto, pozitiv dolog is.
-
EA's hit
őstag
A tegnapi pc-s update eredmenye: minden beallitast felcsavart magatol maximunra, amitol termeszetesen jatszhatatlan lett az egesz, foleg a menu volt ami total meghalt, egyszer ki is dobott, amikor szunetet kertem egy sb alatt. 4 beginner sb-be, 2 kick off meccsbe, es bo fel oraba kerult, mire ugy ahogy sikerult ujra megtalalnom a jo beallitasokat. Koszi a minosegi munkat, EA
-
EA's hit
őstag
Természetesen nem lett meg a kvali. Az 5/1-es kezdés után váltottam 4-3-2-1-re, valamennyit javult a dolog, de csak minimálisan. A 6. meccset 2-0-ról vesztettem el, aztán egy sima 4-0, majd egy sima vereség, de az utolsó előttin megint kikaptam. Persze az utolsót tét nélkül 7-2-re nyertem. Kibaszottul játszhatatlan ez a játékmenet, részemről jöhetne vissza az elmúlt évek agyatlanul rohanós foshalmaza, mert még az is jobb volt, mint ez. És őszintén nem hiszem, hogy az én bénaságom lenne az oka, hogy a 3 perccel korábban becserélt Danjumámat (89 pace) 1 méter hátrányból lazán lefutja Bonucci, és persze az ebből elindult ellentámadásból kapom a győztes gólt. Bonucci utána Chiesát (91 pace) is simán lekocogta, könyörgöm, egyféleképpen tudom nyomni azt a kurva sprintet... Azt sem hiszem, hogy profi játékosnak kellene lenni ahhoz, hogy Barellával vagy KDB-vel 10 méterre pontosan lehessen odapasszolni azt a szájbavert labdát, vagy hogy ha megy egy labda a védőm felé, ami 20 centivel a lába mellé érkezik, akkor Bremer ne csak álljon és nézze, ahogy elgurul mellette a labda, hanem odanyúljon érte.
Tényleg elképesztően elkeserítő az egész, sosem éreztem még ennyire kilátástalannak ezt a játékot. Egyelőre csak a play pro van befizetve, hát most nagyon erősen elgondolkoztam, hogy mégse vegyem meg a játékot, és hagyjam lejárni az előfizut...
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #1054 üzenetére
Szűk, két CM és egy CDM.
AP: abbahagytam most, bár magamat ismerve biztos le fogom nyomni a többit is még ma. De ez sem fog segíteni, mert rivben is hasonlóan szenvedek, csak ott a checkpoint rendszer miatt simán kilépkedek, ha szarul alakul a meccs. Itt meg ugye kevés meccs van teljesíteni.
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Őszintén nem tudom, mit csinálok rosszul, de ez a játék ez játszhatatlan. Elkezdtem a kvalit, bár ne tettem volna, 5/1-ben állok. Az első meccset vért izzadva fordítottam meg, azt is emberelőnyben, két 11-essel, azóta csak vereségek. Védekezni képtelenség, a védőim iszonyat lomhák, nem lehet velük megindulni, mozdulni, fordulni, semmit. Az a vicc, hogy cserébe nálam a támadók is lassú szarok, Rashford és Danjuma sem tudnak megfutni senkit, de pl. a csereként behozott, friss Carrasco is képtelen volt sprintelni. A gólok 80%-át vagy alapvonal bepasszból kapom, amit nem lehet sehogy levédekezni, vagy ide oda pattogó szarokból. Nálam 10 alapvonal bepasszból talán 1, ami gól lesz. A kapusaim nevetséges lövéseket engednek be, ellenem minden kapus Superman. A passzok borzalmasak, egy KDB vagy Maddison nem képes 70%-nál jobb passzpontosságot hozni, ha 5 méternél messzebbre kell adni a labdát. Az átvételekről nem is beszélve, passzolok Rashfordnak egy sima lapos labdát, és 5 méterre pattan el tőle.
Kurvára nem tudom, mit kellene máshogy csinálni, de így ebben a formában ez a játék totálisan játszhatatlan és élvezhetetlen. Sosem voltam jobb egy átlagos játékosnál, de ennyire még életem legelső FUT-os heteiben sem szenvedtem. Ahogy írtam reggel, szar kontrollerrel játszok átmenetileg, de mindent nem lehet arra sem fogni. Oké, hogy teljesen más a játékmenet, mint a tavalyi, de nem tudom elhinni, hogy mindenki ennyivel gyorsabban átszokott rá, mint én. Tavaly szinte mindig megvolt a 6 win kvalin, most arra sem látok semmi esélyt, hogy a 4 meglegyen, pedig az enyémnél eddig csak gyengébb csapatokkal találkoztam. Kibaszott elkeserítő az egész.
-
EA's hit
őstag
válasz
david368 #1039 üzenetére
Köszi, kick off glitch-el jöhetnek nyugodtan, tavaly összesen 2 gólt kaptam belőle, idén egyet sem. Cserébe az ilyen paraszt majmok ha megszereznék a vezetést, kapásból alt+f4-ezek még mielőtt bemenne a labda
De ellenem idén talán ha 2-3-at megpróbáltak eddig, nem volt sok.
-
EA's hit
őstag
válasz
david368 #1025 üzenetére
Az a toty Dinho nyitás nyilván a szabályt erősítő kivétel, vagy láttál másoktól is tavaly ilyeneket a fórumon? Nekem tavaly egyetlen millió fölötti nyitásom volt, egy prime Cafú wl-rewardb ból valamikor március körül, ő 1,5 milláért ment el, meg volt egy 600 ezres fs Gavim, és ennyi. De 2 éve pl. egy 170 ezres captain Lloris volt a legjobb trade nyitásom. Ilyen nyitásokat te túlzás nélkül hetente, de maximum kéthetente raktál fel tavaly. Nyilván nem csak a te accod ilyen mázlis, de itt a fórumon kiemelkedően jobb a luckod kb. mindenkinél, mert nem 1-1 alkalommal nyitsz nagyot, hanem rendszeresen. Szóval nem, nagyon nem egyenlően oszlik el az a mák.
-
EA's hit
őstag
Mennyire tryhard most a kvali? Én is gondolkozok rajta hogy lenyomom ma, de amíg szervízben van a kontrollerem, addig egy ősrégről megmaradt Logitech kontit használok, amivel rivalsben meg sb-ben el lehet döcögni, de ha csak a prok nyomják még a kvalit, annak nem feltétlenül esnék neki vele
És div6-ban még elég hosszú idő újra összeszedni az 1250 pontot, ha esetleg nem sikerülne
-
EA's hit
őstag
válasz
david368 #1018 üzenetére
Nem ritka az, hogy neked hetente voltak tavaly millios nyitasaid, es az idei evet is ugy kezdted, ahogy? Ugyan mar, amiota itt vagyok a forumon (4 eve) senkinek a pack luckja nem erte el a tiednek a 20%-at sem. Meg a legjobb napjait elo Kristof luckja is csak kisinas lehetne a tied mellett. Plusz mivel te szinte soha maskor nem posztolsz, toled annyit latunk, hogy hetente egyszer megjelensz, akkor bekuldesz 1-2 brutal nyitast, es kesz, masnak meg minden 100. posztja tartalmaz egy komoly nyitast, es ennyi.
-
EA's hit
őstag
Idén szerintem az összes piros timed finishinges lövésemből gól lett eddig. De pl. Benzemával tilos ziccerbe kerülni, mert azokat garantáltan kihagyja, általában lehetetlenül is kivédi a kapus. El kell lőni vele 17-ről háttal, fordulásból, akkor beveri. Ha még piros timed is van mellé, akkor garantáltan gól.
-
EA's hit
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #884 üzenetére
Nekem azért legalább egy évet mindegyik Xbox kontrollerem bírt, de volt ami 2-3-at is. Öcsém 4 éve használja ugyanazt az Xbox kontrollert, még mindig nincs baja. PS-ből meg az egyik bírta szeptembertől februárig, a másik februártól mostanáig. Oké, garanciás, visszaviszem ma én is a Mediaba, de ki tudja mit kezdenek vele, meg mennyi idő alatt.
-
EA's hit
őstag
Elképesztően hitványak ezek a PS5 kontrollerek... Tavaly szeptemberben vettem először ilyet, azóta a 2. megy tönkre, nevetséges. A régi jó kis Xbox One meg volt hogy 2-3 évig is bírta, milliószor jobb volt, mint ez a nevetséges PS-kontroller, ami cserébe még jó drága is... Nem elég, hogy rászánsz 30k-t minden évben a Fifára, de két kontrollert is elfogyaszt egy év alatt, ami még plusz 60k...
-
EA's hit
őstag
Az első pár nap nagyon pozitív csalódás volt, de csak az első pár nap. A védekezéssel valamit muszáj lesz kezdeniük, mert nem az a baj, hogy nehezebb, hanem az, hogy adott pace statokkal rendelkező védő fele olyan gyors, mint azonos stattal rendelkező támadó. Hiába vannak aránylag gyors CB-im (Saliba, Bremer), nem a futósebességükkel van gond, hanem konkrétan mint egy mocsárba ragadt kamion, úgy fordulnak és indulnak meg. De nem csak ők, védekezésben ez minden emberemre igaz. Közben az ellenfél meg jön az idióta RB-s labdavezetéssel (remélem ezt nagyon hamar le fogják nerfelni...), és konkrétan hiába tudom 1 másodpercre előre, hogy mit fog csinálni, 3 másodperc késéssel fordul oda a védőm, addigra már nyilván hiába. A védekezés így nagyon elcseszett, ráadásul így még jobban lehet erőltetni az idióta, agyatlan szélen elfutok-alapvonal-bepassz-gól sémát. 7 vagy 8 meccses győzelmi sorozattal jutottam fel tegnap a div7 közepéig, azóta ugyanott vagyok, ma délelőtt kb. 15 (!) meccset indítottam el, egyet sem tudtam megnyerni. Az idei év is egy foshalom lesz elszórtan néhány jobb nappal, úgy látom.
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #741 üzenetére
A vb-t Messi nyerte meg az argentinoknak kb egymaga. CR 3 eve egy haszontalan fos, csak a nevebol es a marketingertekebol el. Becsulendo, amit tett anno, de mostanra egy rossz bohoc lett a szaudiaknal. Nagyon massziv tulzas az a 86-os lap, Messinek meg csak enyhe tulzas a 90. Es nem, tavolrol sem vagyok Messi-fan, sot.
-
EA's hit
őstag
Teljesen korrekt satok szerintem így az elején, plusz ugye jól linkelhető, ellentétben az ilyen kínai meg svájci bronz csodalapokkal, amiket jól fel lehet evo-zni. De azért remélem hogy idővel (minél hamarabb) lehet még tovább fejleszteni, mert +4-5 stat mindenhova, és akár hónapokig beast lehet majd.
Közben végül ellőttem 50k-t a wingeres evo-ra, Raspadorit kezdtem el felnyomni. A 3 objectivvel 85-ös lap lesz, 5-4, high-low, minden létező támadó poszton bevethető, ő is tetszetős. -
EA's hit
őstag
Nekem egyelőre ez jött össze. Rabiot és Nuno Mendes vannak piacról, a többi untrade. Jobb nyitásom nem sok volt (Benzema, Alisson, Oblak, Rashford, meg pár 86-88-as fodder nő), trade pláne nem. Pedig minden létező 50k, 55k, 100k pack meglett már, ami csak lehetett objective-ekből ennyi idő alatt, szóval idén sem kényeztet el a játék
Még az 50 sb meccs ad majd egy 50k-s packot nemsoká, de attól sem várok csodát.
-
EA's hit
őstag
válasz
Clapaucius #657 üzenetére
Biztos hogy feljebb fog menni meg boven az aruk, amikor hivatalosan is kijon a jatek, meg vszeg az elso wl-nel is.
-
EA's hit
őstag
Így 2 nap után nekem is meglepően pozitív eddig az új rész. A játékmenet alapvetően hasonló a tavalyihoz, de kicsit lassabb, úgyhogy szokni kell még. Ami nagyon tetszik, hogy azt vettem észre, hogy egy-egy sikertelen szerelésért sokkal jobban büntet most a játék, mert hosszabb idő, mire a szerelést elrontó játékos újra feláll, megfordul, futni kezd stb., tehát pár másodperccel hosszabb időre esik ki a játékból. Ez nagyon jó, mert a tököm kivan mindig azokkal a szerencsétlenekkel, akik ráfekszenek 90 percen át a tackle gombra, és a meccs végén nekem van 11/7 tackle-öm, nekik meg 80/4. Az ilyeneket talán végre jobban fogja büntetni a játék.
Ami még meglepett, hogy sokkal simábbnak tűnik a játék meccs közben és menüben is (nekem pc-n azért kérdés minden évben a gépigény is, az elmúlt évek alapján tartottam is tőle, de egyelőre jobb, mint az elmúlt 2-3 évben volt). Mintha csökkent volna a gépigény, ami persze nem igaz, szóval vszeg csak jobban van optimalizálva.
Van pár zavaró grafikai dolog (ezek nagy részét beszéltük már, a nem látható gólszerző, az objective-eknél a hiányzó szám, stb.), ilyen a card design is (borzalmas, hogy alul egy sorban írja a statokat és ott látszódik piciben a liga/nemzet/klub is, az idény végére szemüveges leszek tőle), illetve pl. ha chemet rakok a játékosokra, ott is nagyon kicsi számmal írja, hogy hány chem style-om van (pl. van 3 shadow-m, a shadow jobb felső sarkában a 3-as szám olyan kicsi, hogy alig látni). Ezek összességében apróságok, de egy grafikusnak 20 perc munka ezeket kijavítani, szóval remélem lesz majd upgrade hamar
Ami a legrosszabb, az a packnyitás animációja, hát az már az elmúlt 2 évben sem volt jó, de most sikerült még jobban elbaszniuk, borzalmas
És azért tegnap az első riv meccsemen kiderült, hogy az alapok nem változtak: az ellenfél 80 szerelést nyomott (4 volt belőle sikeres), a 4. percben már pirosat kellett volna kapnia (sárgával megúszta), ez mindent elmond kb. az ő tudásáról. Nekem 6 db 100%-os ziccerem maradt ki (számoltam), volt köztük olyan, ahol a kapusa 3-4 méterről repült vissza az üres kapuba. Ezen kívül rúgtam 3 kapufát is, majd a gyerek az első támadásánál egyenlített egy kipattanós, üres kapus fos góllal (ilyenből majdnem minden meccsen kapok egyet, de én csak 10-15 meccsenként rúgok, miért?). Végül 3-1-re nyertem, de nevetséges volt, mintha egy az egyben a 23, 22, 21, 20... meccseit láttam volna
-
EA's hit
őstag
válasz
Gabeszfoci89 #638 üzenetére
Telonbugos, gepen/konzolon be fogod tudni valtani.Vagyis javitom magam, noi PSG-ssel engedte bevaltani.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #633 üzenetére
"Az objektív mutatas xar. Fő menüben ott a pötty de utána nincs vadászni kell mit sikerült." - igen, ez nagyon zavaro, remelem hamar javitjak majd.
Kesz van a 25 bronz meccs, a tegnapi Nike obj, az 50 first owned meccs, a 250 gol es a 400 golpassz, kb 150 moments csillag, minden sbc (kiveve KDB), plusz haladnak az evolve cuccok is. A viszonylag konnyen kiszedheto 50-55-100k-s packokbol kb minden megvan, de eddig a legjobb nyitasaim egy Alisson, ertekre meg egy Rashford. Rivet meg csak egyet jatszottam, azt mondjuk siman nyertem.
Ami pozitiv meg: az evo lapoknal akkor is szamolja a meccseket, ha csak cserekent jonnek be.
-
EA's hit
őstag
Mivel nem latom meg jol at a rendszeret, en tobbet is elkezdtem. Tegnap Thuramot, ma Danjumat, viszont most lett kesz a 83-as Danjuma, amit nem tudok tovabbvinni 2. korre, mert oda mar be van nyomva Thuram. Thuramnal viszont azt irja hogy 23 nap mulva jar le, tehat gondolom addig nem tudok senki mast elvinni 2. korre, tehat mondjuk 3-4 hetenkent csak egy playert lehet kimaxolni, ez igy azert eleg gaz.
-
EA's hit
őstag
Amúgy ennek a mad ready promónak mi az értelme? Nem kaptak upgradet a lapok, full ugyanazt kapták meg zöld színben, mint a gold lapjuk, csak nyilván még nehezebben is lesznek egy hétig nyithatóak. Vagy ezek fejlődhetnek majd valahogy? Vagy csak annyi a lényege, hogy a preorderesek/play prosok így kihúzhatnak egy objectivet aránylag jó packokért, amit mások nem?
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #605 üzenetére
Bugos, de majd egyszer csak meg fogja adni. Nekem a 12 golt es a 6 golpasszt nem szamolta, pedig lenyomtam mar vagy 5 beginnert. Aztan egyszer csak amikor nem is meccseztem, hirtelen frissult es megadta. De a Nike objnal is ez volt, lenyomtam ehy meccset, azt irta 0 van meg, lenyomtam meg egyet, akkor meg rogton 2-t irt.
-
EA's hit
őstag
Ez az evolve tovabbra sem tiszta nekem. Beraktam pl K. Thuramot, o ugye pont olyan lap, aki mindenben 75 korul van, +5 ratinggel baromi jo box to box lenne, akar agullit gang is. De azt irja, hogy ha a 2 kor evolveot vegigviszem, osszeeen kap +1 ratinget, meg talan 4 statja fog noni, szibten nem tul sokat. Ha lehetne csinalni egy 84-85 koruli, Gullit ganges Thuramot, az bika lenne, de ennek igy semmi ertelme, vagy en nem ertek valamit
-
EA's hit
őstag
válasz
D.Bergkamp #532 üzenetére
Az nekem továbbra sem tiszta, hogy ilyen fejleszthető lapokat honnan lehet szerezni? Nyitni lehet, vagy majd sbc/obj lesz belőlük? Vagy bármelyik lapot lehet így fejleszteni, ami elég alacsony rating, és megfelel a kritériumoknak?
-
EA's hit
őstag
válasz
Nandinagy #499 üzenetére
Én mondjuk finoman szólva sem vagyok egy nagy gamer, meg ugye pc-n másabb is a dolog, de más játékokon nem szoktam felcseszni magam
Most tolom a Red Dead 2-t, hát egészen más élmény leülni, 2-3-4 órán át élvezni a játékot, aztán tök pozitív érzésekkel felállni. Mondjuk a Fifát ugye Play Proval kezdem el, ami arra jó lesz, hogy elérhető vele az SW jedi: Survivor is, legalább megnézem, viszi-e rendesen a gépem, és ha igen, akkor lehet hogy hamar búcsúzok is a Fifától
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #495 üzenetére
Viszont melyik másik játék az, amit azért veszel meg, hogy aztán egész évben szidd és átkozódj rajta, meg elbassza a napjaidat? Bármilyen normális játékos ha megveszel, utána azért ülsz le hozzá hogy jól érezd magad, kikapcsolódj, pihenj, szórakozz egy kicsit. A Fifa elől meg úgy állsz fel 10-ből 9-szer, hogy a vérnyomásod a duplája a normálisnak, és naponta kétszer megfogadod, hogy soha többet nem veszed meg
-
EA's hit
őstag
Pc-n szerencsére nem kell agyalni a pontokon, mert nevetséges módon mi továbbra is 3 részletben kapjuk meg, így viszont azt az 1600 pont, amit most kapni fogok, felesleges őrizgetni
-
EA's hit
őstag
Gondolom más lesz a pontozása a kvalinak (nem az eddigi 4 vagy 1 pont), mert a rank1-et 41 pontra írja, ami meg ugye az eddigi 40 pontos maximummal nem lehetne. Lehet hogy 5 pont jár majd egy winre, nem tudom. Btw ha 6 winre emelik a limitet, elmehetnek az anyjukba.
Amúgy azt árulja már el valaki, hogy lehet tele máris a piac ikonokkal és herokkal
-
EA's hit
őstag
Egyébként ami borzalmas lesz idén, az a card design. Ránézel a lapra, és alig látod a nemzetet, ligát, klubot, annyira picivel van odaszorítva az alsó sorba (és pl. sbc-zésnél ennek komoly jelentősége van). Plusz az, hogy az értékek nem 2 oszlopban, hanem egy sorban jelennek meg... borzalmas
-
EA's hit
őstag
Igazabol fogalmam sincs, mibol szokott osszejonni az elso, ugy ahogy mar hasznalhato gold csapat
Mert moat se coin, se packok, semmi nincs. Ha elkezdesz jatszani a bronz lapjaiddal, csak untrade packokat kapsz, amik vszeg nem adnak semmit. 5. eve jatszok, de fogalmam sincs, mibol lesz itt csapat
Mondjuk aminek orulok, hogy az alap gol-golpassz objectivek most nem 500-500-nal adjak a nagy packokat, hanem 250 golnal es 400 golpassznal, ha jol lattam. 2 eve az egyik ilyenbol jott base Yashin az 5. napon, most lehwtne mondjuk Pelé benne
-
EA's hit
őstag
válasz
#51532800 #417 üzenetére
"Ha elegen nem vennék meg a játékot emiatt" - inkább ez az, amit milliószor lefutottunk már. Miért vesszük meg? Mert nincs értelmes alternatíva, és pont. Ha lenne akár csak egyetlen másik komolyan vehető, élvezhető focis játék a piacon, akkor eszébe sem jutna ez a szennyhalom a legtöbb embernek. De most ez van, és bár zavar ez a hülyeség, hogy kevert nemű csapatok lesznek, de annyira nem, hogy csak ezért mindenféle focis játékról lemondjak. Valószínűleg úgyis ez lesz az utolsó Fifám, legalábbis FUT szinte biztosan, akkor meg már el tudom viselni majd a nőket benne, bármennyire baromság is ez ebben a formában.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #414 üzenetére
Az is vicc hogy bekerül idén összesen 8 új ikon, abból 5 nő... Ráadásul csóri Ribéry kap egy 88-as lapot, a nők közül meg, akikről sosem hallottam, a leggyengébb is 89-es lesz. Meg van köztük egy 90-es francia CM, milyen jó lesz majd nyitni az ikon packot, látni hogy francia, CM, Viei... ja nem, Abily
Stylerr: akkor semmi meglepő, szomorodjanak meg
-
EA's hit
őstag
válasz
#51532800 #410 üzenetére
Én tényleg nem vagyok szexista, és semmi bajom a női focival. De ezt, amit kitaláltak, hogy vegyes csapatok legyenek, ezt nettó baromságnak tartom. A valóságban hol látsz ilyet? Max. 1-2 gálameccsen, de még ott sem nagyon. Persze, értem én, hogy Pelé sem focizik együtt a valóságban Messivel, de azért az, hogy a férfi labdarúgás korábbi legendáival lehet játszani a mostani nagyok mellett, az egy abszolút érthető és védhető dolog. De az, hogy keverjük a nemeket... ennyi erővel más sportokkal is keverhetnénk, az FC25-ben már Verstappen lesz majd az RB-m, Nagy Laci a CM-em, Kobe Bryant meg a csatárom. Vagy akkor már miért ne hozzunk be filmszereplőket, mesehősöket, kitalált karaktereket, és akkor szaladgáljon a pályán Harry Potter Szauron és Garfield mellett. Mondom, semmi gondom a női focival, sőt, több női focista ismerősöm, barátom is van. De igenis fel fog baszni engem is, amikor a 160 centis női CB inasba rakja majd a Haalandomat, vagy nevetségesnek tartom azt, hogy pl. az elmúlt 15 év egyik legjobb középpályása, De Bruyne rosszabb statokat kap, mint Putellas, aki oké hogy Aranylabdás, nagyszerű játékos, de azért megnézném, hogyan boldogulna a valóságban mondjuk a De Bruyne-féle City ellen... Túlzásba viszi ezt is a cég, és pont ezzel vívják ki a haragot és gyűlöletet sokakból a női focival szemben is. Összességében ez a húzása az EA-nek sokkal többet fog ártani a női foci megítélésének, mintsem használni.
-
EA's hit
őstag
Elvileg már welcome pack-ok sem lesznek az új részben, hogy ne lehessen velük már a web appon tradelni. Van még valami, amit nem basztak el a korábbi évekhez képest?
Illetve akkor vajon mi értelme lesz belépni mától péntekig a web appba, ha packot nyitni, és így nyilván játékost adni/venni, kezdő csapatot építgetni sem lehet?
Amúgy hánytól lesz ma elérhető a web app? 7?
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #404 üzenetére
Köszi. Igen, az alapötlet jól hangzik, hasonlót hiányoltam már az elmúlt években is, de sanszosan el fogják baszni ezt is. Igazából ilyesmi volt a level up promo is, de a lapok nagy részét ott is csak azért húzta ki mindenki, hogy aztán egy nagyobb foddert kapjon sbc-be. Nyilván egy 84-es Werner jobb fodder mint egy 81-es, de ha csak ezért fogjuk egész évben grindolni ezeket a fejlődős lapokat, abban 2 hónap alatt totál ki fog égni mindenki
Nyilván más mondjuk egy evolution Mbappé akit felhúzhatsz 91-ről 94-re mondjuk, de hát mezei játékosnak még egy sima gold Bampé is csak álom kategória kb. áprilisig, nemhogy egy fejlődős változata
Meg hát igen, a lapok 80%-át szerintem nem használja az ember 50 meccsnél többet egy játék során, aztán mire felnyomsz mondjuk +2 upot egy Varane-nak, lehet hogy kijön 3 jobb és olcsóbb promo CB, amiből kettő sbc. De majd meglátjuk, mindenesetre nem kell ettől sem sokat várni és akkor nem fogunk csalódni sem
-
EA's hit
őstag
válasz
Jinxb1rd #378 üzenetére
A legjobban vszeg úgy éri meg, ahogy te is mondod, de egészen black friday-ig érdemes várni a játék megvételével, legalábbis eddig minden évben így jött ki a legolcsóbbra, igaz nem nagy különbséggel. Én is így tervezem, bár én most azon is nagyon sokáig agyaltam, hogy belekezdjek-e az újba. Végül belekezdek, de szinte biztosan ez lesz az utolsó, és az is benne van, hogy amíg tart a Play Pro (1-2 hónap), addig besokallok tőle és akkor ennyi volt.
-
EA's hit
őstag
Üdv itt is, függők
Lehet hogy volt már róla szó, de nincs kedvem 300+ posztot átolvasni, szóval remélem tudja valaki fejből: pc-n Play Pro-val pontosan mikortól lehet majd nyomni az új játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest