Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy tűnik egy ideig még el kell toljam a wl-t. Ma jött volna vissza a szervizből a kontroller. Erre kapom az értesítést, hogy nem talált itthon a futár és majd hétfőn megpróbálják. Itthon voltam, nem csengetett, nem hívott, ügyfélszolgálat is csak terel. Cím, telefonszám pontosan megvolt adva. Nem tudom valóban itt járt-e, de ha igen, akkor szimplán b*szott szólni. Úgy látom a Google vélemények 90%-a hasonlóról ír. Gusztustalan patkányok. Kapjon az összes koszorút.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, én eladtam a 84-es foddereket, nem akartam tovább várni. Nagyjából lett egy 80k profit.
A csomagokat majd elnyitom pénteken, bár nem túl nagyok, mivel a héten nem nyomtam rivalst meg wl-t sem. -
Kristof_94
nagyúr
Valami feljebb vihetné már a 84-es lapokat...
-
Kristof_94
nagyúr
Kemény 2 lapra enged bidelni, utána semmi...
-
Kristof_94
nagyúr
Ha valakinek van hozzá türelme, akkor ezekből az Evolutionokból egy szép kis magyar csapat is összejöhet.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK #1917 üzenetére
Lenne még 60k, amit 84-es lapokba akartam tenni, de lehet inkább hagyom. Ha market bannt kapok, ezek az életben nem oldanak fel. Főleg mert nem tudsz kommunikálni egy normális EA alkalmazottal, helyette valami random indiai válaszol, aki szerintem azt se tudja kinek dolgozik és egy sablont használ minden kérdésre.
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor most 3 napig ne bideljek? Behalok...
-
Kristof_94
nagyúr
Amikor bidelni szeretnék konzolon, akkor kiírja a server communicating hibát és nem engedi. Erre van valami fix?
-
Kristof_94
nagyúr
Na, holnap jön a futár a kontrollerért. Utána pár napig nem is leszek box közelben, addig sem kell idegelni magam a csodálatos játékmenet miatt.
Bár még megvan a régebbi kontrollerem, de azzal még rosszabb. -
Kristof_94
nagyúr
Mennyiért veszitek a 84-es lapokat? Egyet sem tudok már venni 1100-ért...
-
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem eléggé alábbhagyott a játék kedvem. Gyakorlatilag minden meccset végig kell szenvedni. Delay, scriptelt meccsek, meg a szokásos EA felé baromságok. Emellett a kontroller is szarakodik, de még arra sem vettem rá magam, hogy becsomagoljam és felhívjam a szerviz miatt a ups futárt. Kb. ennyire izgat a dolog.
-
Kristof_94
nagyúr
Az a baj, hogy így már 2 Liverpool játékos is kapott promo lapot, ha igaz Robertson érkezése. Szóval szerintem nem sok esély van rá. Viszont mivel eléggé népszerű, így előbb utóbb kapni fog.
-
Kristof_94
nagyúr
Közben elkezdtem venni a lapokat 1100 zsetonért. A jelenlegi keretem alapján nagyjából 180-190 lap lesz belőle. Ha mindegyiken jönne 500 haszon, az már nem lenne rossz.
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor ha jól látom a 84-es lapokba érdemes most leginkább fektetni?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem jelenleg ez van. Ingame 4231, Wilson az ST, Grizember meg a középső cam. Nagyjából 200k zsetonból mit lehetne rajta fejleszteni? -
Kristof_94
nagyúr
Nekem Capdevila, nagyjából közepes nyitás. Legalább nem valami 40k-s lap.
Amúgy nektek is szokott néha bugos lenni a menü boxon? Van olyan, hogy egyszerűen nem érzékeli a B gombot... Ilyenkor be kell zárni a játékot és újra nyitni, csak úgy javul meg. -
Kristof_94
nagyúr
Mondjuk nekem ez a BL-és barátságos meccses 1000 XP is hiányzik. Nem volt BL lapom, de ahogy látom már van 10k-ért is, majd ránézek.
-
Kristof_94
nagyúr
Csodával határos módon, de az utolsó meccsen meglett a 9 win. A két pickben semmi, a 85+ viszont dobott egy KDB-t. Váltottam 4231-re, így cdm vagy középső cam lehetne. Érdemes beépíteni vagy inkább adjam el?
-
Kristof_94
nagyúr
Eddigi "karrierem" szerintem legrosszabb kezdésén vagyok túl. 10 meccs után 8 vereség és 2 győzelem. Nem igazán tudom, hogy min mehetett el így a dolog. Az is lehet, hogy nem pénteken kellett volna kezdeni, régebben mindig szombaton indultam.
De ez katasztrófa, szégyenteljes teljesítmény. Innentől kezdve nem igazán tudom, hogy mire számítsak. Mármint most, meg úgy később is. Most egy rank 7 már csoda lenne. -
Kristof_94
nagyúr
4 vereséggel kezdtem a WL-ben, jól alakul...
-
Kristof_94
nagyúr
Én eddig csak 1 el meccset játszottam, ki is kaptam. Nagyon fos a játékmenet, full delay, nem reagál időben a gombnyomásokra. Így nehéz...
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy egy kicsit méltassam a női játékosokat is, nekem az egyik nagy favorit a játékban Chloe Kelly. Brutálisan jól megy a csapatban, nagyon jók a beívelt labdái. Volt olyan, hogy két egymás követő rivals meccsen 7 gólpasszom volt vele beadásból. Nagyon jó az a playstyle+ amit kapott.
-
Kristof_94
nagyúr
Azt hiszem megvan az új csatárom.
-
Kristof_94
nagyúr
Én a 82*10-t kaptam meg.
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett az 50 first owned győzelem. Az 50k csomagban 83-as, a 100k csomagban pedig 84 volt a csúcs. Hurrá.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem alul nem jeleniti meg 2 oldalt a sávokat, ahol a játékos neve és az állóképesség látható. Azt elő lehet valahogy hozni?
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem eddig nem igazán adják a csomagok. Tegnap is meglett a szezonos 10*83+ és egy 84-es Carrasco volt a legjobb. MM-ből szintén semmi.
Egyelorr first owner csapattal játszom, hogy meglegyen a 100k csomag, hátha abban lesz valami. Talán még egy 10-15 győzelem kell hozzá. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
fczolika77 #1308 üzenetére
Oké!
-
Kristof_94
nagyúr
Én kihagyom az első wl-t, mert jövő héten vizsgám lesz, de a következőre remélhetőleg már be tudok nevezni. Nektek viszont kitartást és és lelki nyugalmat, már ha utóbbi létezhet egy wl alatt/után.
Amúgy nekem eddig nem rossz a játék, de sokszor nagyon úgy érzem, hogy katasztrófa a gameplay. A szokásos mocsár, delay, script. A csapatom egyelőre nagyon alap és még 40k sem gyűlt össze, de hátha nyitok majd valaki jót. -
Kristof_94
nagyúr
Úgy látom a holnapi teamben sincs Newcastle játékos, nem igazán értem.
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt a CB-s meg bronzos evolutiont érdemes erőltetni?
A CB esetében Lascelles ugrott be, de lehet még a boost után is nagyon kevés lenne... A bronznál meg szintén valamelyik Newcastle játékos. -
Kristof_94
nagyúr
Idén eddig melyik formáció a legjobb?
-
Kristof_94
nagyúr
Basszus, ez a Bruno jó drága lett...
-
Kristof_94
nagyúr
Közben elértem a div 7-t, eddig még csak 1x kaptam ki draftban.
A driftelő jobb kar néha szivat, de már intézem az MS szervizt. Még jó, hogy van egy régebbi. Ott csak néha duplán érzékeli az A gombot... -
Kristof_94
nagyúr
Level 10-ből mit vesztek ki?
-
Kristof_94
nagyúr
Én eddig csak az SB-ben csináltam a gólos és asszisztos objectivet, utóbbiból még van hátra elég sok. Eddig nem volt nagy nyitás, kivéve Ederson, ha ő annak számít.
Viszont egy kicsit driftel a jobb kar, egyelőre csak felfelé és azt is random... Jókor kezdődik. -
Kristof_94
nagyúr
Az eltűnt evolutions játékost vissza fogjuk kapni?
-
Kristof_94
nagyúr
Eltűnt Nunez evolutions lapja, pedig tuti, hogy nem raktam sbc-be...
-
Kristof_94
nagyúr
A weekly objective bugos? Azt írja nyerjek meccset bármelyik UT módban. Nyertem egy sb meccset, de nem számolta.
-
Kristof_94
nagyúr
Kinyitottam a promot, Lucy Bronze volt a legjobb.
Most azt nézem, hogy kiket kellene ebbe az Evolution cuccban fejleszteni. Van egy untrade Nunez, ő jó lehet? -
Kristof_94
nagyúr
Közben bent vagyok.
Ebből a 4600 pontból mit érdemes nyitni? Nyissak egy 2000-es promo pakkot vagy az egészből premium gold players csomagokat? -
Kristof_94
nagyúr
Engem be sem enged a játék...
Van boxon olyan, aki hibaüzenetet kap? Connecting to UT is not possible at the moment. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew #573 üzenetére
Eurós fizetést választottam a PayPalon, úgy 85,62. Kb. 33k.
Annyit ír, hogy "It’s a PRE-ORDER. The key will be delivered around the game’s release date. The exact delivery time depends on your selected seller." De ugye ma van a release date... Na mindegy, hátha estére. Remélem, mert akkor hiába vettem.
-
Kristof_94
nagyúr
Van, aki még nem kapott kulcsot?
-
Kristof_94
nagyúr
Én még nem kaptam meg a kódot...
Mondjuk nem is vagyok otthon. -
Kristof_94
nagyúr
Eneba-n vettem végül, de egyelőre semmi, nem kaptam még meg.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha megrendelem mondjuk Eneba-n az ultit, akkor azt holnap már lehet is tolni, ugye?
Bosszantó, mert a service fee több, mint 2k-t rárak pluszban. -
Kristof_94
nagyúr
Én meg csak a foundation 4-nél tartok, de a második része már nem megy. Egyszerűen nincs hozzá lapom, se zseton. Bár még a játékot sem vettem meg...
-
Kristof_94
nagyúr
Boxon az ultimate verziót 37k alatt hol lehetne megvenni?
-
Kristof_94
nagyúr
Az ultimate szerintetek megéri a base helyett?
-
Kristof_94
nagyúr
Én még meg sem vettem a játékot...
Mondjuk október és november közepén is lesz vizsgám, szóval inkább tanulni kellene.
Boxra mennyi most a legolcsóbb alap és ultimate? -
Kristof_94
nagyúr
Ti melyik verziót veszitek meg?
-
Kristof_94
nagyúr
Ha nem rendelem elő most, akkor csak az ucl hero bónuszt hagyom ki?
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Kerüljük a személyeskedést, a vitákat!
Őszintén, ér ez a játék ennyit? -
Kristof_94
nagyúr
Jó drága lett, főleg a jelenlegi gazdasági helyzetben.
A női játékosokkal alapvetően abszolút semmi bajom nincs, de nem tudom elképzelni hogyan fognak megéri a férfi játékosok mellett, főleg egy ultimate teamben.
Ez az előrendelés az ultimate verzióra nem tudom mennyire éri meg. A 7 nap early access és a 4600 pont jól hangzik. Utóbbi kb. ki is adja az árkülönbséget.
A többi viszont nem nagy szám. Főleg ez a hero hülyítés. Előrendelem és novemberben kapom meg, pofátlanság. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
TrueGooner #4 üzenetére
Milyen jutalmat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest