Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Vajon minden Eb-meccs kapni fog showdown sbc-t? Csak mert ha igen, akkor ma a magyar-svájci meccs jön
2 napja a nyitómeccs, tegnap a spanyol-horvát, hátha jön a miénkre is. Várok egy jó Kerkezt
Bár van egy 84-es evo Kerkezem 5 sm-el, amit most 100k-ért tovább tudnék evozni 88-asra, de az még mindig kevés
-
EA's hit
őstag
Gondolom csak szokás szerint hülyeséget írtak oda, de ez alapján Oblak 100-as, sőt akár 101-es lap is lehetne, ha a szlovénok megnyernék az Eb-t
Még ha az elődöntős győzelemre nem is a +1 overallt adják neki, hanem az 5-5-öt, akkor is van azon kívül 4 db +1 overallos lehetősége, tehát ha megnyernék az Eb-t, 100-as lap lenne 5-5-tel. De mondom, valószínűleg csak szokás szerint faszságot írtak, kár hogy a szlovénok nem nyerik meg az Eb-t, kíváncsi lennék mit csinálnak vele
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #9824 üzenetére
Nálam minden évben akkora hulladék, hogy ha most kinyitnám, biztos nem raknám a csapatba
Tavaly megvolt a tots lapja, nevetségesen szar volt, idén meg a 94-es UCL lapja még ősszel, amikor rajta kívül kb. nem is volt más 90+ lap még a csapatban, de mégis hulladék fos volt akkor is
Nekem csak egy Hincapié meg egy Zalewski jött tegnap, meg ugye péntek este Pedri, akinek örültem, de a wl-en borzasztóan súlytalan volt, mintha pályán sem lenne...
-
EA's hit
őstag
Nálatok megy az EA app? Nálam most este nem nyílik meg, gondoltam újratelepítem, de még letörölni sem lehet a gépről...
-
EA's hit
őstag
Most komolyan képesek voltak kivenni a daily bronz-silver-gold sbc-ket? Így is folyamatosan 0 gold commonom volt, innentől akkor végem van
-
EA's hit
őstag
Na, kellett nekünk emlegetni pár napja a kontrollereket, úgy néz ki az enyém is beadja a kulcsot... tegnap este még semmi baja nem volt, most meg egyre sűrűbben húz balra, remek...
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #9780 üzenetére
Mivel van is...
-
EA's hit
őstag
Ide pedig a nemet kupa egyik 83+ packjabol jott Pedri
-
EA's hit
őstag
Az csalás, bug, vagy fícsör, amikor egy meccsen mindkét félidő elején az ellenfél kezd közepet?
-
EA's hit
őstag
Azt irjak, hogy Puskas kap +1 upgradet, ha rugunk 2 golt az Eb-n, errol tud valaki biztosat? Fejlodosek lesznek ezek a lapok? Ha igen, hogy fejlodnek?
-
EA's hit
őstag
Nezzetek meg a az uj storyline level 35 rewardjat
-
EA's hit
őstag
A napi sbc alapjan penteken jon a ptg promo. Nem is baj, klasszisokkal jobb lesz ennel a siralmas totsnal.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #9534 üzenetére
Gondolom ugyanugy kezelik, mint a PS kontikat. Garancia es hasonlo ugyekben a Media mindig nagyon korrekt.
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #9524 üzenetére
Én is Mediaban veszem őket, olyan ~7-8 hónapja romlott el az előző, bevittem, elküldték szervizbe, majd pár nappal később (talán egy hét?) jött az sms, hogy nem javítható, menjek be cserélni. Annyi, hogy nem cserélték, hanem levásárolhattam az árát, de még jobban is jártam vele, mert épp akciós volt a PS5 konti, és valami párezer ft-tal olcsóbban kaptam így az újat. Arra meg ugye megint ott az egy év gari.
-
EA's hit
őstag
Így próbálgatom Smitht, a kvalit lenyomtam délelőtt egy óra alatt, elég jól mozog, fasza lapnak tűnik, 7 meccsen 9 gól, 6 gólpassz, a maradék meccseket leadtam a végén. Renato eddig cam volt, most visszaraktam cm-be, így megtáltosodott, igazi állat ezen a poszton. -
EA's hit
őstag
Jó szar wl volt ez
Pedig nekem most kivételesen jól indult, sokáig jól álltam, aztán jött egy olyan szopó széria, ahol esélyem sem volt semmire. Végül csak 9 wint engedett ez a szar, pedig simának tűnt sokáig a 11, de még a 10 sem lett meg, amivel kaptam volna egy 87x4-et meg egy Serie A tots picket pluszban.
Viszont abból az egyetlen red pickből jött egy Smith, elég jó lapnak néz ki, és ahogy nézem, 1,5 hete még 3-4 millió volt... Viszont kb. esélytelen beépítenem, szóval fogalmam sincs, mi legyen vele
Használta valaki? Mennyire baszó lap ingame?
-
EA's hit
őstag
Jók ezek a 83x10-ek, az egy dolog hogy 0 színes lap volt benne, de hogy a 30 db lapból 24 volt duplikált és 0 a walkout, az már csúnya. Az utolsó pack: 85-84-84, a többi 83, és mind a 10 (!) dupli
PL tots pack Alisson, ikon pick dupla Van Nistelrooy, kabaré
-
EA's hit
őstag
En csak 22 picket csinaltam delelott, 13 volt benne dupla
Plusz egy Mahrez es 2 Ferguson, utobbibol tegnap este ota 5-ot nyitottam, pedig megvolt mar alapbol is...
-
EA's hit
őstag
Na nekem is jött egy ultimate tots: egy dupli Ferguson
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Na kipróbáltam én is ezt a paletoolst, hát ez brutál
Mondjuk vicces, hogy kiraktam 10 picket, aztán kb. 12-15 bronz upgradet, és máris jött a softban, ilyenkor persze gyorsan dolgoznak Kanadában
Tényleg olyan ez az app, amilyennek a web app/companionnak lennie kellene már évek óta, de hát mikor volt nekik érdekük, hogy bármi is jól működjön ebben a játékban...
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #9345 üzenetére
Szczesny jó volt idén is, vele még nem is feltétlen lenne gond, de tényleg sehonnan máshonnan nem jött 2 kapus, pláne nem sbc-ként a 2., ez így totál haszontalan
Bár Di Gregorio szerintem is jobban megérdemelné akkor már. Yildiz szegény a játékban sincs benne, Soulé és Scalvini tényleg simán befértek volna. Főleg hogy közben meg olyanok kaptak, akiknek közük nem volt idén a tots szinthez, élükön a Milanosokkal, Theo, Leao és Giroud is maximum átlagos szezont futottak, erre ketten közülük életük legjobb lapját kapták
Az EA-nél idén sem nézett meg senki egyetlen olasz bajnokit sem.
-
EA's hit
őstag
A Serie A totsot szokás szerint jól elhanyagolták ezek a faszok. Alig jött játékos sbc, napokig semmi, majd tegnap beraknak egy kapust... sehol máshol nem volt kapus sbc tots alatt, csak itt, vicc. Ott van pl. Koopmeiners, aki a szezon legjobb középpályása volt (jó, minimum top2 Calhanoglu mellett), és nem kapott semmilyen lapot. Vártam nagyon egy flashback/tots moments Chiesa lapot is, de semmi, és lehetne még sorolni. Szokás szerint inkompetensek.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #9334 üzenetére
Hát igen, az öreg Digi is szívesen fűzi be a Kristóf-féle lemezt, ha a pack luckjáról kérdezed
Pedig legalább 4x akkora értékű packból nyitott lapja van a kezdőben, mint pl. nekem
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #9223 üzenetére
Nem az a baj, hogy az ember egyszer 9 winbol nem kap ertelmes picket. Az a baj, hogy sokan eveken at lenyomjak mindig 9-11 winre, es sosem kapnak belole semmit. En 5. eve jatszom, majdnem minden wl-t lenyomtam ezalatt (az elmult 2 evben biztosan mindet), teljesen atlagos jatekoskent 9-11 wineket megyek a mostani rendszerben, es egyetlen egyszer pickeltem egy totw Mbappet talan 2 eve. Mas meg persze meg ennyit sem kapott ugyanennyi ido alatt. Hiaba nyomom 5 eve, azon az egy picken kivul soha semmi igazan extra lap nem jott, meg tots/futties alatt sem. 5 ev alatt ez nagyjabol 3-400 wl pick ha jol szamolom (heti 2 pick az egy ev alatt 100), es ennyibol egyetlenegy klasszis lap jott. Voltak persze egesz jok, meg hasznalhatok, meg magas ratinges jo fodderek kozte, de igazan kiemelkedo lap 1 a 400-bol, 5 ev alatt. Es mondom masnak meg ugyanennyibol meg ennyi sem jott, megint masok meg 20 ugyanilyen pickbol kapnak 5 db millios lapot. Na ez a baj.
-
EA's hit
őstag
Nekem 11 wines wl utan pickbol Giroud es Ferguson, a francia funnak nez ki, de nagyon max csere lesz. Az ikonbol toty Cech es bd van Nistelrooy, ez viszont szokas szerint nevetseges. Mar vagy 2 honapja MINDEN ikon pickemben benne van fs Puyol, most is mindketszer o volt a harmadik helyen.
-
-
EA's hit
őstag
Napok ota rakosgatom az if pickeket, hatha ad egy Lookmant, mert 100k-ert egy kibaszott jo lap evozhato belole 5 sm-mel, maxos finishing, attack pozi, agi, balance-al, de csak nem akarta beadni. Erre berakjak sbc-be, picivel ugyan gyengebb statokkal (de azt a hunter megoldja), cserebe tobb ps+ es 5-5. Koszonom, EA
Renatot kiraktam, Lookman meg folyamatban, csak leporgetek elobb par beginner draftot hogy toltsem a klubot (milyen baszo draft objectivet raktak mar be vegre!), de nagyon tetszik, amit ossze fogok most rakni a teambol egy rakas uj lappal (Batlle, Araujo, Ramos, Valverde, Ederson, Renato, Lookman), most kivetelesen alig varom hogy kesz legyen es jatszhassak veluk.
-
EA's hit
őstag
Tetszenek ezek a 85+ pickek, a multkor Ramos is abbol jott, most meg Araujo. Igaz neki egyikevben sem igazan jottek be a lapjai, de azert raprobalok, vele meg is van oldva a link Valverdwnek.
Ederson meg nem csak upgradet kapott, de egy kurvameno dynamic imaget is
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Storyline 85x20: 1 db 89es noname tots, az is dupla
Div3 rewardbol egyetlen Vivian, viszont a tots pack 96-os Shaw, good fodda.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #8970 üzenetére
900 xp kell meg a storyline vegehez
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #8962 üzenetére
Koszi, most egyelore Batllet kezdtem el, Koundet meg meglatom majd, bar o minden evben bika statoktol, ps-tol fuggetlenul. Havertz mondjuk nalam csalodas, probaltam mar mindenhol, de nem olyan extra valahogy. Nunot meg most raktam csak be probalgatni a helyere. A chemet barmelyik verzioval meg tudom oldani.
-
EA's hit
őstag
válasz
EA's hit #8955 üzenetére
Mondjuk most elkezdtem agyalni es gondban vagyok a vedelemmel, szerintetek mi legyen?
Ramos nyilvan fixen bekerul. Rb-ben most bd Cuadrado van, maradhat o, vagy kirakhatom Batllet, vagy van egy gold Llorentem, aki ingyen evozhato 91-esre (de akkor ugyanabban Militao nem).
Masik cb-nek mehet a piros Azpi (ingyen evozva 94-esre), vagy kirakhatom Koundet, vagy van egy gold Militaom, akit ingyen evozhatok 93-asra (de akkor ugyanabban Llorentet nem).
Lb-be sok opcio van, 94 Havertz, 92 Nuno Mendes, 92 Gutierrez (ingyen evozhato 93-asra), vagy a Militao-
/Llorente fele evoban Mendy is felhuzhato lenne 9
89-esre ingyen, csak o nibcs meg es nincs is a piacon, de talan beszerezheto idovel, varjak ra?Hogy raknatok ossze ebbol a vedelmet? Batlle, Ramos, Kounde, Mendy? Cuadrado, Azpi, Ramos, Havertz? Llorente, Kounde, Ramos, Nuno? Bajban vagyok, segitsetek
-
EA's hit
őstag
Megerte a rinyalas, az utolso 85+ pick adott vegre egy Ramost
Nap kozben nyitottam egy gold Militaot is, aki ingyen evozhato 93-asra, asszem megvan az uj CB parosom
Bar ott van a piros Azpi is, aki meg ingyen evozhato 94-esre, o is megerhet egy probat
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #8930 üzenetére
Jol fognak jonni azok a totw lapok, most meg nyitogatunk ugyan totsokat, de 2 het, es vege a totsnak, utana lesz jopar het, amikor minden komolyabb sbc kerni fogja ugyanugy az if/totw lapokat, de mar egyik sem lesz nyithato, max nehany upgradebol. Jol fognak akkor jonni a most betarazott if lapok.
-
EA's hit
őstag
Storyline 88x3 pack sem kepes totsot adni, 89 88 88 goldok, komolyan kabare.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #8917 üzenetére
Nem értem, mi bajotok van az ikon pickkel, nekem ww Raúl és fs Seedorf jöttek tegnap
Szánalmas, hogy május végén még mindig 88+ picket raknak be, meg hogy még mindig a nevetséges wildcard lapok vannak benne, és nem a golazo ikonok. Meg az is vicc, hogy a 4 promoban ami nyitható belőle, volt vagy 80 féle lap, de az összes ilyen pick ugyanazt a 20-25-öt dobálja be újra és újra. Ww Raúl kb. mindegyikben ott van, de fs Puyol, fs Seedorf, ww van Basten, ww Owen, van Nistelrooy, Bergkamp, és nem is sorolom tovább. Toty lap csak nagyon elvétve, és akkor is garantáltan Zola, fs-ből Puyol, Seedorf, Nedved, birthdayből meg max. Larsson és Keane. Nevetséges.
-
EA's hit
őstag
Kész van 150x az up. Összesen 4 tots jött közben, abból 2 exchange upból, egy a sima upokból, egy meg az obj packokból, persze mind hulladék. Az utolsó garantált tots pack 88-as. A két 83x20: az elsőben Bernardo és 2 87-es gold, a másodikban meg egyetlen wo, Parejo.
Szóval Digi, meg ne halljam még egyszer, hogy neked a legszarabb itt a pack luckod
-
EA's hit
őstag
Kész van 100x az upgrade, hát az életemet is eluntam már benne
Eddig összesen 3 tots (meg ugye a garantáltak), de abból is kettőt exchange up dobott. Nyilván mind a legalsó polcról, a 2 garantált is. Cserébe gold wo fodderem már nincs, mert mind ment exc upba, és úgy általánosságban is nagyon minimumon vannak a 85 fölötti foddereim. Bezzeg 83-as lap szerintem nincs olyan a játékban, aki ne lenne meg legalább egyszer
Összességében ez a crafting upgrade is csak a klubok kisöprésére jó, értelmeset nem ad. Bár még most jönnek majd a jobb packok, de nem reménykedek én már semmiben.
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #8868 üzenetére
En 25-nel jarok, 0 tots, egyetlenegy 86-os gold wo. 83x2 2 83-as, 83x10 85, 84, a tobbi mind 83. Hozzateszem este wl alatt egy rakas nagy pack meglett innen-onnan, 84x10-ben Robertson az egyetlen wo, 83x10-ben meg de Ligt. 86x2 packokbol kettoben csak 86-osok, a harmadik tots, argentin, CF, gondolom mar kitalaltatok hogy Dybala
Mogotte a tots lap meg 88-as Sugawara xD Sosem voltak meg ennyire undoritoan lehuzva nalam a packok. Kivancsi vagyok a 150 upbol fogok-e kapni osszesen 3 totsot.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #8859 üzenetére
Hat ne is haragudj, de ez hulyeseg. Tudom milyen a masodperces delay, es hidd el, azzal nem nyernel meg 6/6 wl meccset. 6/6-ot megnyerni ket esetben lehet: ha kibaszott nagy pro player vagy, vagy ha kibaszott jo a jatekmeneted.
-
EA's hit
őstag
Remek ez a wl, 8/4 után most már 13/5-ben állok
Kíváncsi vagyok engedni fogja-e legalább a 9 wint, vagy még azt sem.
-
EA's hit
őstag
Nemhogy nem tesznek semmit a glitchek ellen, de meg behoztak ezt a patkany baromsagot amit controlled sprintnek neveznek, ami rosszabb minden glitchnel. Vert izzadva, 12 lovesbol vegre megszerzem a vezetest, majd kozepkezdes, Pistike rafekszik az rb-re, a vedelmem szanaszet szalad, es maris 1-1. Gusztustalan.
-
EA's hit
őstag
85x10-bol nekem legalabb jott egy Donna, meg csak 2 lap volt benne 85-os. De a 83x10-ek kritikan aluliak, csak arra jok, hogy kivegyenek napi 3 totsot a klubodbol, es talan, TALAN visszaadjanak neha 1-2-t, de total minuszos a sztori.
Az ikon pick is jol adja: tegnap este fs Wright es ww Van Nistelrooy jottek. Majusban
-
EA's hit
őstag
Komolyan kabaré ez a cég
Azért ennyire undorítóan rottyon sosem volt még a játék. Máskor is fosták már össze magukat a szerverek, de az, hogy napok óta használhatlan ez a szar minden este, hogy nem lehet még sbc-t sem rakni, mert volt olyan teamje a márkinak, amiből 4x (!) dobott ki, az azért nagyon brutál. Aztán a kupában pl. nyerek 3-0-ra, majd a meccs végén kidob dnf-el. És ez megy napok óta, és nem kezdenek vele semmit, nagyon durva.
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #8755 üzenetére
Csak pont ez a lenyeg, hogy amennyi bronz/silver packot ki lehet most nyitni, annyibol tavaly mindenki nyitott volna fejenkent 10-20 totsot, most meg nekem pl egy sem jott meg ezekbol. Evrol evre egyre tobb a pack, de egyre nagyobb szar a tartalmuk. 4 eve pl, az elso evemben pack meg alig volt, nem letezett meg 84x5 meg 83x10 meg hasonlok, 85x20-rol meg 87x4-rol nem is beszelve... nemhogy majusban, de meg augusztusban sem, egyszeruen nem voltak ilyen packok. De akkor megis ki tudtam nyitni tots Varanet meg tots Yeddert, akik persze a jatek vegeig maradtak a csapatban, mert olyan minoseget kepviseltek. Most esely sincs hasonlo kaliberu lapokat nyitni, hiaba van 1000x annyi pack.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #8710 üzenetére
Nekem a tegnapi kedvencem az volt, amelyikben Laporte volt a legjobb lap, es 8 dupla volt benne
-
EA's hit
őstag
válasz
taylorp #8706 üzenetére
Nalam is. Tegnap este kokemeny 2 meccset lenyomtam a kvalibol, most gondoltam folytatom, erre elso meccs, 5. masodperc, kidob, dnf. Persze en voltam a hulye, mert elotte is egesz este kidobalt meg sbc-bol is ez a szar, mit vartam. Csak hat mit kezdjen az ember, aki egesz nap dolgozik, es ilyenkor lenne csak ideje jatszani, de ilyenkor meg halottak a szerverek...
Nem baj, legalabb a pack luck itt is jo, pickekbol 0 promo, 3 db 84+ pickben 84, 84, 86, 3 nap alatt 10 db 83x10-ben 1 db tots, az is Dante. Sokszor mondtuk mar, de ennyire szar talan meg tenyleg soha nem volt ez a jatek.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #8683 üzenetére
Nalam 2 nap alatt 7 db 83x10 (wl obj is adott egyet), 0 tots, 0 db 87 folotti lap.
-
EA's hit
őstag
Átlagos wl-em volt, volt már jobb is, rosszabb is a játék. 11 win lett a vége, mindezt egy Medina és egy Golovin pickért, meg egy trade Donnarummáért, tehát szokás szerint semmi értelme nem volt.
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #8584 üzenetére
Igaz, ez pont olyan, mint amikor 2 eve a prime ikon pickekben random lehettek moments ikonok is, ezert csak azokat kompenzaltak, akiknek volt benne moments ikon is, tehat akik alapbol is jobbat kaptak, mint amit kaphattak volna
Kb mintha az 5-os lotton azoknak is kifizetnek az 5 talalatos nyeremenyt, akiknek amugy csak 4 talalatuk lett...
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #8563 üzenetére
Nyugi, Woody 2 napon belul nyit majd egy tots CR-t, meg ikon pickbol egy toty Hammot hogy visszacsabitsa a jatek, aztan meg is lesz a forum idei packluckja
-
EA's hit
őstag
Erre most random kaptunk 3k xp-t, oriasi
-
EA's hit
őstag
7 ota hasznalhatatlan ez a fos, kidobal sbc-bol, nem enged vissza az ut, zsenialis ez a ceg
-
EA's hit
őstag
11 win lett a wl, a két pickem pedig koppra ugyanaz volt: Sancho, Tapsoba, Adeyemi mindkettőben, de még a sorrendjük is teljesen megegyezett. Na erre mi a valószínűség?
A packokból természetesen semmi színes nem jött, összesen egy gold Stegen akit érdemes eladni. Az 50k-s és az ultimate packok ahogy bodnar is írta, régen kurvajónak számítottak, most meg legszívesebben ki sem nyitnám őket, akkora hulladékok. Vicc.
Bundeses totsot még nem nyitottam, napok óta el van átkozva megint az accom.
-
EA's hit
őstag
válasz
scott_free #8369 üzenetére
Szerintem nem, a CB poszt pont az, ahol innentől már tele van a játék filléres, de kurvajó lapokkal. Minden tots teamben van 2-3 CB, akik olcsók is, meg klasszisokkal jobbak is, mint mondjuk egy evozható 89-es lap. Tavaly pl. Serie A tots alatt legalább 20x nyitottam ki Smalling és Bremer tots lapjait, 30k-t nem ért egyik sem, de a Smalling-Bremer párosnál jobb nem nagyon volt abban az évben.
Tegnap meg is tetszett az új Wan-Bissaka lap cb-be, aztán meglett közben a storyline Teze, aki tök ingyen van, és rájöttem hogy gyakorlatilag kotta ugyanaz a két lap, csak a holland még fejlődik is kettőt. Szóval tök felesleges a drága AWB-t kirakni, ha van kismillió ingyenes vagy tök olcsó másik lap ugyanarra a posztra.
-
EA's hit
őstag
Odegaardon agyalok en is, mar csak azert is, mert tegnap lett kesz Havertz, de csak 2-es chemet kap, Odegaarddal meg meglenne neki a max. Csak epp Havertz total kiuritette a klubot
Plusz jott este egy tots White, filleres lap, de statokra nem rossz, cb/rb-ben probalta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest