Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Dante jött a garantált fosból, de legalább nem dupli. 84 pickekben szintén semmi. 83*10-re még nem volt erőm.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy #8761 üzenetére
Szép idők voltak. Pont most néztem vissza a 21-es topikban, Tots CR pick, Tots Neymar gold upból, Yedder pick. Toty idején még Bruno és KDB. Előtte évben meg azt hiszem Mbappe és Yedder tots pár órán belül, mondjuk akkor Yedder még 97-es volt.
Idén meg inkább hagyjuk. -
Kristof_94
nagyúr
Sokatmondó az is, hogy még mindig 650 coin egy rare gold. Előző években az adott hét vége felé sokszor 1000 felett is járt az áruk. És ez nem amiatt van, hogy többet nyitnak. Egyszerűen felesleges az energiát erre pazarolni.
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem, hogy javítják a pickeknél a hiányzó kijelölő keretet. Nagyon gáz. Bezzeg a Ligue 1 pick gyorsan korrigálva lett.
-
Kristof_94
nagyúr
Hihetetlen, hogy május közepe van és képtelenek kiadni egy normális CB evot, ami alacsonyabb osztályzatú vagy sebességű lapokra jó lenne. Szívesen evoznam Botmant vagy Schart, de így lehetetlen. Persze nyilván egy komolyabb pace tuninggal, amivel legalább 80 fölé lehetne vinni.
-
Kristof_94
nagyúr
Próbáltam pár 82+ picket, de iszonyatosan gyengék. Tegnap dobott egy tots lapot, a német 2 ligás csávót, akit utána valami csomag is beadott. Ugyan azt a k*rva játékost, amikor más nincs is meg a mostani csapatokból... Francia ligást csak nőit nyitottam, az is a kapus volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Meglett a 14 win. Pickek Bentaleb és Donnarumma. A 3 tots csomagban Bentaleb, Todibo és Lala. A 3 csomagban 1 Sugawara tots, ennyi.
Tegnap óta a 6 db 83*10 csomagban 0 tots.
Megérte! -
Kristof_94
nagyúr
Tegnap Sissoko, ma Mbemba. Alakul az a Newcastle past and present.
-
Kristof_94
nagyúr
Én már előre megmondom mely játékosok közül tudok majd választani: Lala, Dante, Locko, Bentaleb, Medina, Zakaria, Tiago, Castillo, Donnarumma, Lees Melou, Golovin. Kihagytam valakit?
-
Kristof_94
nagyúr
Komolyan hihetetlen, én is mindig lemaradok az ilyenekről. Mondjuk elég ritka az aki már pénteken be tudja fejezni. Én pl. el sem kezdtem.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a 86+ olyan szinten szar, hogy már sírva nevetek. A droprate a béka feneke alatt van.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Tah jött a garantáltból...
-
Kristof_94
nagyúr
Na, akkor jöhet egy Mbappe pick.
-
Kristof_94
nagyúr
A Ligue 1 lesz a következő?
-
Kristof_94
nagyúr
Nagyon le van húzva a droprate...
-
Kristof_94
nagyúr
Jött egy tots Walker Pieters a 83 pikkbol, de összességében nagyon gyengén adja...
-
Kristof_94
nagyúr
Utolsó meccsen, 2 gól hátrányból fordítva, vért izzadva meglett a 14 win. Pickek Tah és Xhaka. A garantált tots csomagból 2db 90-es meg egy 94-es kapus. A csomagokban egy 20k-s tots sem volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem van egy 85-ös régebbi Szobo evo, ezzel az újjal jobb lenne, mint a live. De Isak sem lenne rossz, abból is 85-ös van, az evozva jól nézne ki, de a 99-es shootingost nem tudná uberelni.
Nálam Harvey Barnes vagy Murphy lehetne befutó, de 100k-t nem biztos, hogy megér nekem, mivel 750k elment arra a fos PL pakkra és maradt 400k... -
Kristof_94
nagyúr
Persze, hogy most nyitottam ki CR-t...
-
Kristof_94
nagyúr
Kedvenc delay momentumom az amikor tizit kap az ellenfél, érzem az irányt, hogy pl. jobbra kell vetődni, ilyenkor a futás pillanatában el is lépek abba az irányba és a delay miatt még így is pont későn vetődik el a kapus és persze gól...
Ha nincs delay, akkor egy hasonló helyzetben lazán véd a kapus.
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap jött egy Schuller vagy ki, nem tűnik rossznak. Meg zárásként egy Kante is, vissza is emlékeztem a toty Kante nyitásomra.
-
Kristof_94
nagyúr
Na ki volt az első nyitás ma este? Son. Majd őt követte VVD, majd 2x Rice majd megint VVD. Elmennek a fenébe....
-
Kristof_94
nagyúr
Végül megvettem a csomagot, mert úgy voltam vele, hogy úgysem költöm semmire a zsetont.
Alisson, Gabriel meg pár fodder tots.
Nyilván tudtam a veszélyeit, de ilyen ez a szerencsejáték. -
Kristof_94
nagyúr
Reggel 7 előtt nem tudom mi volt, de elég jól adta, nyilván csak mennyiségben. Néhány PL upból a 2 arsenalos csaj, utána exchangeben még egy, majd a 84*7 beadta a Chelsea LB-t, ő még nem volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Bundesliga objective tots csomag: Malard...
Pedig már azt hittem Maxi lesz az... -
-
Kristof_94
nagyúr
X csomagonként eljutok oda, hogy jön egy kék, erre tuti valami alsó polcos duplicate...
-
Kristof_94
nagyúr
Estupinan...
-
Kristof_94
nagyúr
Én lehet kinyitom ezt a 750k csomagot, de azért várok péntekig hátha esik még valami jó tots. Az előbb is jött egy kék a PL upgradeből, nyilván megint az arsenalos CB csaj...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem eddig jött valami cdm csaj, meg egy dupli Alisson. Utóbbit már vagy 3x kinyitottam mindenféle csomagokból. De ami bosszantó, hogy a PL up folyamatosan ugyan azokat a duplicate rare goldokat dobja. Nem adna újat...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
david368 #8337 üzenetére
Nem! Minden évben ezerrel toltam őket, de úgy látszik idén csak a lóvé a lényeg.
Amúgy kiraktam a 85 pikkeket. Elsőben Saka, utána Alisson. Utóbbit a PL 83+ sbc-ből is megkaptam. Próbáltam a 81+ picket is, de nagyon gyenge. Ez a 84*7 szintén.
Sakanak örülök, 3 kvali meccsen próbáltam, nagyon jól mozog. -
Kristof_94
nagyúr
Elvileg Chloe Kelly sbc érkezik ma este. Végre...
Meg remélem valami jó kis liga upgrade. Szánalmas lenne, ha nem tennék be. -
Kristof_94
nagyúr
Csalódás, hogy ma sem jött liga upgrade. Hátha holnap... Helyette jött egy ikon pikk, amiben még mindig vannak ww lapok. Ez a Konate meg eléggé gyenge PS+ triót kapott.
-
Kristof_94
nagyúr
Utolsó meccsen, de meglett a 11 win. Pickek Alisson és Gabriel. Pakkokban semmi, csak fodder. Megérte.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew #8296 üzenetére
Borzalom. 6-5 a mai nap zárása. Az első 10 meccsen 5 győzelem, ez édes kevés. A múltkor 8 jött össze. Nagyon csalódott vagyok, de sokkal inkább mérges, mert ilyen körülmények között egyszerűen lehetetlen jót produkálni. És ez lett volna a legfontosabb tots hétvége. Örülök, ha elérem a 11 wint. Egyáltalán nem mindegy, hogy 4 vagy 3 lap közül lehet választani...
-
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem jön valami normális ligás upgrade, mert ez a 78+ nevetséges.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #8268 üzenetére
WL pickről beszélek.
-
Kristof_94
nagyúr
Hát, nekem egy MacAllister volt a legjobb meg egy csomó kisebb tots. Voltak akik 4-5x jöttek... Nem vagyok feldobva.
-
Kristof_94
nagyúr
Ahhoz képest, hogy elvileg ma jön a következő tots, még nem igazán láttam infókat az érkezőkről.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #8194 üzenetére
Akkor lehet várok holnapig, ha már eddig sikerült. Legalább a live már nem lenne.
-
Kristof_94
nagyúr
Én meghagyom a tots csomagot PL-re, mivel az XP-t is akkor váltom ki.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem csak az nem tetszik, hogy ha evozok egy lapot, akkor a tots design eltűnik...
-
Kristof_94
nagyúr
Na végül az utolsó meccsen, de meglett a 14 win.
Pickben Szoboszlai és Robinson. A tots csomagban meg Szobo, valami angol cdm, meg Clauss. A gyengébb csomagokat amúgy elnyitottam, így lesz kb. 40 komolyabb, hátha dob majd valamit. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70 #8087 üzenetére
Nem teljesen ép kontrollerrel és full delayes játékmenetben most értem el a 11 wint, 2 vereséggel.
Ahogy mondani szoktam, innentől minden meccs ajándék. Itt max a rank 3 adna többet, rank 4 nem különbözik sokban az 5-től. Meg amilyen rank 1 pickeket láttam, valószínűleg teljesen mindegy... -
Kristof_94
nagyúr
Pikkek nem dobtak semmit...
-
Kristof_94
nagyúr
Azt ne feledjétek, hogy a női csapatok is benne lesznek. Szóval a kék villanás lehet, hogy egy 20k-s kapust rejt majd.
Ez főleg a garantált tots csomagból lesz majd vicces... -
Kristof_94
nagyúr
Csomagok mindenképpen maradnak, maximum a kisebbeket nyitom, de garantált plusszost szerintem nem. Remélem jön valami infó a jövő hétről is.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem valami 650 XP kellene, de Kolo objectiveből még van vagy 9 meccs, azt lehet hagyom. Az a 3 lap csak lehúzzák a csapatot.
-
Kristof_94
nagyúr
Hát ez a City meccs olyan, volt mint egy tipikus fifa összecsapás...
-
Kristof_94
nagyúr
Én nem nyitok, inkább várok a PL-re. Nekem eddig 50+.
-
Kristof_94
nagyúr
Azt olvastam, hogy elvileg pénteken jön ez a live és az is lehet, hogy ez a community tots helyett lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
Legalább ezt a wintert felejtenék el...
-
Kristof_94
nagyúr
Én hülye elkezdtem ma és 2-0 után nem raktam le, szóval 3-2 lett belőle. Hihetetlenül szar a gameplay, totál delay. Azt hiszem ebből most nem lesz 15 win.
Szavazásról semmi hír? Így akkor lehet csak 2 hét múlva jön az első normál csapat, ha ezt a live baromságot nem számítjuk bele. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem level 29, szóval remélem, hogy meglesz.
A csapat így néz ki. Remélem tots alatt azért fel tudom majd turbózni. Jöhetne még tots előtt egy jó evo. Ha nem, akkor elkezdem Tonalit azzal a backline evoval.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
EA's hit #7864 üzenetére
Eddigi években is elkezdtem egy kicsivel előtte. Ha nyitok is most valamit, akkor tuti csak fodder szint és max. egy SBC-ben kötnek ki. Ott legalább meglesz az izgalom.
A PL tots lesz idén is a cél. Nagyon remélem, hogy lesznek komoly evok is, pl. valami bronzból tots. Egy Lewis Miley nagyon adná! De egy jó CB is kellene a Newcastle csapatba.
Ugy rémlik a héten már elindul valami elő tots.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest