Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #10070 üzenetére
Nekem Petit kivételével nem volt más ikon, de még egy Suker is jó lenne. Ha dob is valami promo lapot az vagy dupli, vagy pedig fodder.
A pénteki promoból van már leak magyar lapról? -
Kristof_94
nagyúr
Garantált dobott egy duplicate Antoniot.
-
Kristof_94
nagyúr
Jött egy promo Alvarez, de sajnos nem az argentin.
-
Kristof_94
nagyúr
Úgy pörögnek itt a milliós promo lapok, hogy csak pislogok.
-
Kristof_94
nagyúr
Ebből az ultimate glow up evoból kit vettetek ki?
-
Kristof_94
nagyúr
Nemrég csináltam 10 picket és jött 2 promo lap, illetve 3 lapon kívül az összes 85 vagy felette volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Szoboszlai cserén én is gondolkodom, nekem bal cam, de eddig nem igazán találtam megfelelő játékost.
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam ezt a kupát, persze semmi speciális nem jött...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Medina jött az új sbc-ből...
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a 12 győzelmes kupa mennyire gyors? Kilépnek az ellenfelek vezetésnél vagy nektek nem volt jellemző? A fodder miatt rá kellene állni, de a tegnapi wl finish eléggé kiégetett... Közben meg ugye a rivals és a kvali is kellene. Utóbbit nem értem miért nem lehet már végre automatikusan megadni.
-
Kristof_94
nagyúr
82+ nagy nehezen dobott egy Antoniot. De összességében elég rosszul ad. Non rare sincs már sok.
-
Kristof_94
nagyúr
85*5 dobott egy De Pault. Jó kis lap, bár szerintem esélytelen a chem miatt, de majd ránézek. Legalább jött valami.
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap 9-1-el zártam, ma pedig 13 lett a vége, utolsó meccsen ment el a 14. Egy retkes delayes szemét volt az egész.
Pickekben Debinha és Koulibaly. Előbbi 2x is volt. Ő volt az egyetlen 94 feletti lap. Nevetséges. A csomagokban semmi. Rohadtul megérte. -
Kristof_94
nagyúr
De jó, hogy mindenkinek így adja.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy Borja jött, nem sokat ér. Szokásos...
Most nézem, hogy Almiron is kapott lapot. Must buy.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az UFL egy vicc. Megy a meccs, pörög az óra, az ellenfél gólt lő, nekem meg csak az UFL hátteret mutatja. Hulladék ez is.
-
Kristof_94
nagyúr
Ebben a season 7 objectiveben azokat a lapokat kell játszani, akiket a szezon során feloldunk?
-
Kristof_94
nagyúr
Di Maria. Nem is tudom mit vártam. Bár lehetett volna rosszabb is.
-
Kristof_94
nagyúr
Azért remélem, hogy ez a Puskás lap nem azt jelenti, hogy más magyar játékos nem is kap majd fejlődős kártyát.
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg jön majd valami evo academy, remélem magyar játékos is lesz. Én befejeztem a tots alatti nyitást, nincs értelme. Szerintem holnap még csak valami felvezető promo lesz, szóval lehet elrakom jövő hétre.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #9636 üzenetére
A mobilos verzióban én sokszor már csak a napi exchanget rakom ki. Jött már 2x Bellingham, 2x Del Piero, Ballack, Grimaldo, Neymar, Palmer, Foden, stb.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha div 4-ben kezdtem a hetet, de már megvan a div 3, akkor a rewardot is onnan adja majd? Vagy azzal amivel kezdtem?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #9606 üzenetére
Nekem Rolfo még mindig kirobbanthatatlan, pedig a chemet is bonyolítja. De nincs olyan tots lap a klubbomban, ami jobb lenne nála.
Jelenleg Putellas és Isak is ad neki chemet, de ha bárkit mozdítok már borul a rendszer. -
Kristof_94
nagyúr
A 2 tots garantáltban 2 fodder, az egyik ráadásul dupli. Az egyik plusszos csomagban végre tots, majd megjött Debinha, aki persze duplicate volt. Nincs szerencsém...
-
Kristof_94
nagyúr
Hát nekem ezek a 83*10 sbc-k ma sem adtak 85 feletti lapot. Remélem ezzel az EB promoval nagyobb szerencsém lesz, de valahogy úgy érzem ismét csak felesleges energia pazarlás lesz.
A héten mi várható? Valami előjáték és csak utána jövőhéten indul az igazi promo? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #9526 üzenetére
Szóval a sima app helyett egy módosítottba lépek be? Egy másik appba vagy mint egy bővítményt ráhúzza az eredetire?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70 #9522 üzenetére
Nekem fel kell hívni a DHL vagy melyik borzalmat, akik valamikor eljönnek érte, majd valamikor ha van kedvük szólnak, hogy átvehetem vagy simán csak azt jelzi, hogy nem voltam otthon és sikertelen a kézbesítés. Megtörtént...
Amúgy ezt a paletools android cuccot hogy lehet telepíteni? Kell valami apk telepítő?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
D.Bergkamp #9507 üzenetére
Amúgy ez is szánalmas, hogy 3 naponta kapjuk meg. Ja és régebben volt 30 coin pack is. Biztos hatalmas érvágás lenne nekik.
-
Kristof_94
nagyúr
Vért izzadva, de meglett a 14 win. Lautaro és Lewa a pickek, a pakkokban semmi, a 3 garantált tots pedig Bacha, Ferguson és Golovin. K*rvára megérte.
-
Kristof_94
nagyúr
Első 10 meccsen 6 győzelem, rég kezdtem ilyen gyengén.
Itt a 11 lehet a reális cél... -
Kristof_94
nagyúr
3-3 a kezdés. Rohadt undorító egy foshalmaz az egész, delay és bugok tömkelege. Utolsó meccsen is több tucatnyi reboundot kapott az ellenfél, nyilván német volt. Ahányszor csak kellett a gólhoz. Az is mindegy, hogy hányszor rúg fel, úgysem jár érte szabad. Gusztustalan egy cég, pont ahogy az egész nyugati világ, egy képmutató szar.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy Debinha jött, semmi más...
Néztem ezt az új evot, elég komoly, de sajnos nincs normális Newcastle lap ami jó lenne bele. Magyaroknál viszont Varga elég komolynak tűnik. Bár lehet Dragusin lesz belőle, hiába román. -
Kristof_94
nagyúr
Kíváncsi leszek a mostani wl-re. Tuti nagy kula lesz, delay, bugok tömkelege, még több gyökér.
Ez a 94+ pick sem biztos, hogy olyan nagy szám, főleg ha az EA tesz bele pár 100k alatti töltelék lapot. Akkor a pickek 99%-ban ők lesznek. Azt sem tudom mikor kezdjem el. -
Kristof_94
nagyúr
Csábító, hogy kirakjam. A múltkor sok dupla volt és rászántam magam, 93-as Garrincha jött. Ősszel megvolt a base lapja, de nem volt nagy eresztés, nem sokat játszott.
Szóval lehet inkább várok valami jó sbc-re az ultimate alatt. Utána meg EB, tuti ott is el leszünk halmozva. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
bodnarbenede #9315 üzenetére
Nyilván a ritkasága miatt, gondolom nem sokat nyitottak. Egy hasonló tots lap kb. 50-100k lenne. De nyilván itt Gullitról van szó.
-
Kristof_94
nagyúr
Először nem is nagyon érdekelt, de végül megcsináltam a garantált serie a pakkot és nagy meglepetésemre dobott egy Bastonit. A beépítése még kérdéses, mert így is necces a chemistry, de mindenképpen megpróbálom.
-
Kristof_94
nagyúr
Én szerintem péntekre hagyom a nyitást, nem látom értelmét a serie a alatt. Mondjuk az ultimate alatt még lejjebb lesz a droprate, de hát már meg szoktuk.
-
Kristof_94
nagyúr
Én meg tegnap lenyomtam a draftot, amit még az ősszel raktam össze, gondolhatjátok mennyi meccsen volt abban a módban tegnapig...
Az őszi csapatommal 4 győzelem, Tots, toty lapokat lealázva. Ma megpróbálom a maradékot, mert az objective jó pakkokat ad. Ja és 15 draft token gyűlt össze. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem is jött délután Giroud, rivalsban próbáltam, elég jó. A garantáltakból viszont semmi érdemleges. A pick is a francia ligás portugál RB-t adta, akinek nem tudom a nevét.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez is az applikáció?
-
Kristof_94
nagyúr
Lesz mostanában valami értelmesebb játékos sbc?
-
Kristof_94
nagyúr
Rank 4: pickben Sommer és Berardi. Tots csomagban Sommer, Dimarco és valami 90-es es olasz CB. Viszont az ultimate csomagban volt egy eladható Kerolin Nicoli. 300k, jól jött most. De ez a pick tényleg botrány.
-
Kristof_94
nagyúr
Jó lenne ez a Renato, de így + chem nélkül nekem nem megy.
-
Kristof_94
nagyúr
85*20-ban 3 fodder tots meg egy csomó rare gold fodder.
-
Kristof_94
nagyúr
88-as exchange dobott egy Taverniert.
-
Kristof_94
nagyúr
Nico Williams, ki más...
-
Kristof_94
nagyúr
Én is nyomom a mobil verziót, de van, hogy elfelejtem és 1 napig be sem lépek.
Közben nekem is elkészült a 150 upgrade, de a 2 db 83*20 és a tots pakkot majd konzolon kinyitom. Azért kíváncsi leszek rá... Az a baj, hogy nincs értelmes sbc, ezért állandóan bele kell forgatni a lapokat az exchangebe. Ez a tots pick is mikor tér vissza? 4 nap? Egyáltalán lesz még 1x? Az ilyeneknek naponta kellene ismétlődnie. -
Kristof_94
nagyúr
Tots pickben a legjobb választás Nico Williams volt, gondolhatjátok... Majd a La Liga tots csomagban ki más, mint ismét ő. Aztán a sima tots csomagban egy dupli Walker Pieters. Szuper!
-
Kristof_94
nagyúr
Én most a Hancko - Dest párost próbálom ki a jobb védelemben, Gabriel és Wan Bissaka helyett.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem még hátra van 73 upgrade, de alig van már non rare lapom.
-
Kristof_94
nagyúr
8-0 kezdés után végül 13-7 lett. Nagy csalódás, hogy nem lett meg a 14 győzelem, ez így elég gyenge szerintem. De nyilván utána már jöttek a komolyabb ellenfelek, komolyabb wl pickkel. Kár érte, főleg a tots pack miatt, legalább fodder lehetett volna, meg ugye a jobb pick.
Pickből Dobvyk és Savio jött, csomagokban csak fodder. Ezekből a szezonos meg objective csomagokból is csak a legrosszabb tots lapok érkeztek, ha egyáltalán volt bennük.
Már unásig nyomom az exchange sbcket, Bernardo Silva szerintem vagy 6-7x jött ma. -
Kristof_94
nagyúr
8-0 után jött 2 vereség, majd egy győzelem így 9-2-ről jöhet a folytatás.
-
Kristof_94
nagyúr
Rendben, akkor tökéletes a kapcsolat. Valószínűleg én értettem félre azt, amikor megnyomom a passz gombot és 1 mp kell mire megcsinálja, ha egyáltalán megteszi. Ugyan ez a lövésnél vagy egy sima ball rollnál.
-
-
Kristof_94
nagyúr
Én 6-0-val kezdtem, majd este folytatom. Másodperces delay volt, nyilvánvalóan. Rendesen meglepődnék, ha végre egyszer normális lenne.
-
-
Kristof_94
nagyúr
Én azt sem tudom mi az a controlled sprint.
Teljesen egyszerű játékot játszom.
Ami engem a kick offnal is jobban idegesít, az a k*rva ívelgetés, egyik oldalról a másikra, 500x egy rohadt meccsen. Minden nyomorult ezzel jön ellenem. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #8812 üzenetére
Mondjuk Musa esetében anno lett volna sok lehetőség, de annak már mindegy...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem már az is "fun" lenne ha a legendát vagyis Musat bele tudnám rakni valami jó evoba. Az a baj ezekkel az evokkal, hogy szinte mindegyik a PS+-hoz van kötve. Kellene pár olyan, ami nem ad pluszt csak simán a statokra koncentrál. Így lehetetlen alacsonyabb lapokat evozni, még ezzel a megszakításos dologgal is.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94 #8797 üzenetére
Közben a szezonos 84*5 és a 87*4 sem dobott kéket. Komolyan hihetetlen, szánalmas egy cég.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
D.Bergkamp #8786 üzenetére
Egyéb ligás, szerintem már vagy 4x beadta nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest