Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam jobban senki nem utálja a woke-izmust, de azzal nem látok problémát, hogy egy ilyen játékban lehet női focistákkal is játszani. Mint ahogy ST Cech is szerintem tök poén, meg az is, hogy Pelét be tudod rakni MBappével egy csapatba és előbbi nem az 50-es évek focijának szintjén játszik, hanem ugyanolyan jól, mint utóbbi.
Ettől függetlenül megértem, hogy valakinek nem tetszik, de azt már nem, hogy aki ennyire utálja a polkorrektséget, az miért nem mondja ki a valódi okot...
Mert az, hogy nem realisztikus, meg nem ismerik őket annyian, mint Messit, nevetséges kifogás egy ilyen játék esetén.De én leszek a legboldogabb, ha páraknak ez már tényleg túl sok lesz és lemorzsolódik néhány örök panaszkodó, mert úgy látom van némi átfedés.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest