- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
paprobert #30 üzenetére
Nekem nem volt bajom az Atom procikkal, a HyperThreading kukázása és az első 4 magos generáció után szerintem teljesen használhatóak voltak a saját szintjükön, értelmezhető kompromisszumokkal.
Csak feltűnő a váltás a közvélekedésben, hogy mennyivel pozitívabb a jelenlegi, arányaiban ugyanolyan gyenge E-core-ok megitélése, mint a korábbi Atom magoké volt.
Ugyan az Intel IPC állításait én erős fenntartásokkal kezelném, de ez kb. ugyanaz a szint, mint anno az Atom magok tudtak (vagyis kb. olyan IPC mint a 1-2-3 generációval korábbi nagy magok).
#34 BiP
Szerintem az N100-as lapok bővíthetőségét a CPU korlátozza. Ha jól látom van 9 PCIe sávja, mivel SoC ezért chipset nem kell mellé, vagyis azt a kilenc sávot kell elosztani a teljes bővíthetőségre. Az x8/x4*2 PCIe plusz x1 NVMe csatoló teljesen logikusnak tűnhet a gyártók számára. Ha lehet is chipsetet rakni mellé akkor gyanítom az arányaiban túl drága, ahogy kb. bármi extra kontroller is az lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest