Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iPhone topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Úgyszólván uppolom a topikot, éppen akartam nyitni egyet a NOTEBOOKOK közé(szerintem ott jobb helyet lenne, nem szeretem a multimédia kategóriát, mindenre rá lehet mondani)
MyEbook MA-E7 a neve és tényleg megmozgatja az ember fantáziáját.
Jó lenne egy elfogulatlan tesztet olvasni. Hajrá -
Gergő_
őstag
válasz adamssss #136 üzenetére
A Pocketbooknak van még nagy olvasója.
Ha jól olvastam doc kollegának Nookja van, én is arra várok éppen hogy megérkezzen.
Szerintem árát és testre-szabhatóságát tekintve nincs párja, bár őszinte szólva fogalmam sincs nekem sem a méretekről, nem fogtam korábban a kezembe.
Igaz hogy még nem érkezett meg, de a lámpákat nézem már hozzá.
Ez vajon passzolhat a Nookhoz?
Verso Rechargeable Wrap Light for Kindle
Létezik ehhez hasonló minőség, de olcsóbb? -
Gergő_
őstag
Olyant szeretnék ami usb-ről töltődik és kicsi.
Ezeket a kiegészítőkettaláltam
Elég minőségi hatás keltenek. A 40$ dollár valóban sok, de nem találtam hasonlót olcsóbban.@doc
a youtube-on láttam egy review, annyira xar nem lehet. -
Gergő_
őstag
Megérkezett a Nookom!
Nyissunk neki topikot?
Feltettem rá egy kínai fóliát, amelyet a tokkal együtt kaptam, de nagyon megbántam. Csillog összevissza, a buborékokat pedig képtelenség eltávolítani. Vajon hol lehet egy értelmes fóliát kapni? Extreme digital?
Egyelőre ismerkedem vele, sajnos a memóriakártyát a számítógépen nem ismeri fel...
32GB-os Sandisk.
szerk, na mégis megtáltosodott...[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
Vagyunk már négyen! Nyissunk neki egy topikot!
-
Gergő_
őstag
válasz futizoli #179 üzenetére
Én is ódzkodom a rootolástól pedig meg kéne ejtenem hogy ne kelljen a pdf-eket nyirbálni konvertálni... Neked milyen firmware verziód volt?
Az enyém 1.0.1 fogalmam sincs melyik root metódus lenne helyes.
a wifire nem csatlakozik fel, wpa2-esre... csak amikor teljesen felnyitottam a halózatot, akkor volt hajlandó. Pedig a mac szűrés le van tiltva... -
Gergő_
őstag
Nekem a kindle nagyon zárt. A meglévő ebookjaimat most szépen lassan konvertálgatom a 32GB-os kártyára, amit a kindle-el nehezen tennék. Sokszor pdf-ben marad. Ha pl. egy pdf 20 megás(ez elég gyakori), nem számít hiszen van bőven szabad terület...
A szoftvert ugye tegnap frissítettem a nook-on 1.1-re... Ki akartam próbálni a beépített -rejtett- böngészőt, aztán rájöttem hogy ezzel a frissítéssel nyírta ki a gyártó, tehát tényleg ideje lesz rootolnom.Mi értelme több ezer könyvnek?...
Persze, hogy senki nem olvas el ennyi könyvet belátható időn belül, de van lehetőség bőven válogatni, egy valódi saját nagykönyvtár, kiváló akkuidővel. Ha rootolva van akkor okostelefonról is meg lehet osztani a netet, lehet tölteni a könyveket, éppen ami kell.
Még nem ástam bele magam a konvertálgatásba elég mélyen. Létezik ideális formátum a kép alapú pdf-ekre? Itt ugye a legfontosabb a margók beállítása, croppolás lenne, de nem találtam még meg a megfelelő progit...
-
Gergő_
őstag
válasz asuspc96 #213 üzenetére
Ha van amerikai ismerősöd akkor 100$+20$ postaköltségből megvan egy Nook Touch.
Szerintem ez a legolcsóbb és legértelmesebb alternatíva. A maradék pár ezerből futja tokra, és microsd kártyára.
Nekem szerencsém volt(a magyar posta nem lopta ki belőle), de ajánlani azért nem merem senkinek, mert tudom hogy rizikós sima levélben kapni. -
Gergő_
őstag
NST-on el lehet végezni a rootolást magával a a readerrel? Nincs kártyaolvasóm sem usb adapterem. Egyáltalán melyik leírást érdemes választani?
-
Gergő_
őstag
Az új nook kijelzője kissé illuminált lesz. Szerencsére más újítás nincs benne így nem szívja senki a fogát, talán valami új firmware is kihoznak végre még több funkcióval.
-
Gergő_
őstag
Nekem egy 9 colos Nook az álmom, a kindle kijelzőjével, a Nook előnyeivel, 3Gvel,legyen vízálló, megvilágítással stb. Persze mindez legyen 50 ezer mondjuk.
-
Gergő_
őstag
rootoltam a touchnooterrel a nookomat...
Mivel érdemes formázni az sd-kártyát?
a nook megpróbálja formázni de nem tudja, damaged-nek írja.a market nem működik, pl a gmail igen...
-
Gergő_
őstag
a formázás sikerült a total commanderben kezdetem el ugye ez a windowsos formázás, ott be lehet állítani hogy az eszköz alapértelmezéseinek visszaállítása.
beírtam a címet amit linkeltél, visszaugrott a böngésző home-ra, többször is
aztán megpróbáltam elindítani a marketet és megy, így kellett történnie? -
Gergő_
őstag
Nem tudom, nem szeretnék tanácsot adni benne. Ezt követtem, mindenkinek a maga felelősségére...
Nekem olyat hogy Rooted, pl ki sem ír, lehet hogy félúton van a Nookom, de fokozatosan állítom be mindig. -
Gergő_
őstag
Üdv,
Sajnos elkezdett döglödni egyetlen utitársam a laptopom, és ezért nook marad az egyetlen internetezésre, levelezésre alkalmas eszköz...
A következő problémákat nem tudtam megoldani
keresés a marketen
külső nem marketes forrású appok telepítése pl sd kártyáról..
Ha valaki röviden le tudná írni mit hogyan hálás lennék -
Gergő_
őstag
válasz #33802016 #407 üzenetére
Csak a nookról tudok beszélni. Azt hiszem 800 MHz-es procival szerelve. Egy majdnem 300 MB-os pdf-et kb 10 másodperc gondolkodás után megnyit, de amúgy nincs gondja semmilyen pdf-el.
@doc
Köszi a segítséget a market így már működik, de a külső apk-k engedélyezését még nem találom. Vagy ha esetleg tudok ajánlani egy jó billentyűzetet a marketről... -
Gergő_
őstag
hogy kicsit megzavarjam a fórumot.
ha nem lenne nookom, nagyon valószínű hogy ilyet vennék: Sony PRS-T1
tehát lehet hogy eladom a nook-ot
A kijelzője sokkal korrektebb és sokkal könnyebb, mp3...ellenérvek?
-
Gergő_
őstag
Láttam élőben egy ismerősömnél, és egymás mellé is raktam a kettőt. A Sony nagyon karcsú és sokkal könnyebb. A kijelző természetesen veri a Nook-ot. Szerintem a kategóriájában nem létezik jobb olvasó( nem tudom mikor jönnek ki az újabbak) hiszen Androidra lehet telepíteni az Amazon appot is.
A hátrány talán a szótárakban vagy a felolvasásban, nem tudom, de mintha más olvasók jobban tudnák, bár ha fejhallgató kimenet és Android van talán ez is megoldható bár garancia nincs rá.
Ja igen, talán az akku-időben nem bajnok, de ez nem releváns. -
Gergő_
őstag
amúgy a djvu-vel ti mit csináltok?
-
Gergő_
őstag
válasz SajtosKuszob #544 üzenetére
ez sajnos csak 8 órát bír könyvolvasás közben...
-
Gergő_
őstag
Ezt teljesen értem és elismerem hogy az a microsd kártyámon lévő könyvek mennyiségét a következő 5 évben biztosan nem fogom kiolvasni,de úgy tekintek erre a microsd kártyára mint a személyes könyvtáramra amit magammal hordhatok és válogathatok belőle, ez nagyobb szabadságot ad a választásban és pl. áttérni egyik könyvről egy másikra.
Szerintem a 32GB-os microsd-nek van létjogosultsága, ha értelmesen használjuk, biztonsági másolatot is készítünk róla. -
Gergő_
őstag
Valaki el tudná magyarázni mi történik ha az amazonon vásárolok egy könyvet
-ez lenne az első alkalom-
le tudom tölteni a számítógépemre és átkonvertálni a nook-om számára olvasható formátumba? -
Gergő_
őstag
egy ismerősöm könyve, amúgy sem lehet letölteni ingyenes forrásból és szeretném támogatni a munkáját.
a másik érv hogy nem szeretnék többet nyomtatott könyvet venni, de nincs kindle-m.
ha pl. nem töröm a drm-t akkor a nookon az amazon app-al még mindig tudom olvasni ugye?Tehát a Kindle for PC-t kell kiválasztani a vásárlásnál, ha jól értem?
[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
Üdv
úgy néz ki hogy a nook simple touchom megdöglött. nem tudom a képernyővédőt feloldani. Rádugom a töltőre és a led zölden világít. Kuka? Kidobjam, mit csináljak vele?
-
Gergő_
őstag
Köszi, beírtam oda is a gondomat.
Ha kuka, akkor ,melyiket érdemes most venni?
A nookban tetszett a lekerekített forma, a hosszú akkus idő és hogy egyszerű, bár az androidot is használtam rajta másik olvasóprogrammal. Kijelzőben legalább ilyen minőségűt szeretnék.[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
Aura HD-t Magyarországon hol lehet beszerezni?
-
Gergő_
őstag
válasz hampidampi #6838 üzenetére
azért kérdeztem mert erre én is rájöttem, szóval sehol sincs raktáron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Elite: Dangerous
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Wise (ex-TransferWise)
- Sorozatok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest