- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMizutani
tag
válasz
Santino #24469 üzenetére
Üdv. Ha hosszan nyomva a könyvtárban a feltölteni kívánt könyvön a menüben található a Feltöltés a Cloud ba menüpont bekapcsolt wifi esetén feltölti , a feltöltött könyv felhő pictogram jelzi.
Más helyen pl pocketbook Android alkalmazásban igy látható a feltöltött könyv az olvasottsági állapotával együtt. -
Bozek
nagyúr
válasz
Santino #24449 üzenetére
Sose próbáltam, de ha egy az egyben átmásolod a könyvtárat, akkor valószínűleg megmaradnak. Amikor néztem kábeles kapcsolattal, akkor minden olvasott könyvhöz plusz fájlokat hozott létre a PocketBook, amikben ezeket az infókat tárolta. Tehát az új olvasóra ezeket is átmásolva gondolom be fogja olvasni őket.
-
csendes
addikt
válasz
Santino #17924 üzenetére
Lehet, hogy a Lux 2-n még olyan firmware van, amivel nem működik. Itt azt írják, hogy 4.4-es firmware-rel még nem megy: [link] . Esetleg megpróbálhatod frissíteni a firmware-t.
Nekem Lux 4-en működik a 2019.09.3 verzió, mindent bemásoltam a megfelelő helyre a zip-ből. Az extensions.cfg-t írtam felül végül úgy, hogy általában alap-értelmezett legyen a gyári olvasó. A "Setup-openwith" script viszont nálam nem működött, le is szedtem, de nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged