- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverkulum
aktív tag
Üdv, nem láttam a HSZek közt megosztva, így gondoltam közzéteszem ezt a kis programot, sokat segíthet azoknak akiknek hozzám hasonlóan játszhatatlanul akad(t) a játék szabad téren
A lényege, hogy az ingame beállításokon kívül további lehetőségeket ad a grafika butítására valamint lehet vele beállítani gombot a karóra megnézéséhez
Igaz, hogy a high beállításokhoz képest igencsak csúnyácska lesz a játék, de engem alapból annyira megfogott a hangulata, hogy nekem így is megérte
Ez a progi nélkül volt kb 10-20 közötti FPS-em, ezzel 40-80 között mozog, csak nagyon szélsőséges helyzetekben ugrik le 30 alá ^^ Addig is megteszi, amíg kezdenek valamit az AMD procik támogatásával
(bár lehet nekem alapból gyenge hozzá a proci
)Link a programhoz: [link]
Screenshot a képességeiről:

ui.: amikor jön ki frissebb verzió, indításnál felajánlja a letöltését

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Arany János - Kapcsos könyv
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A lényege, hogy az ingame beállításokon kívül további lehetőségeket ad a grafika butítására valamint lehet vele beállítani gombot a karóra megnézéséhez
Ez a progi nélkül volt kb 10-20 közötti FPS-em, ezzel 40-80 között mozog, csak nagyon szélsőséges helyzetekben ugrik le 30 alá ^^ Addig is megteszi, amíg kezdenek valamit az AMD procik támogatásával
)