Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
jó lenne távcsöves puska, nyíl, esetleg egy DLC-ben egy nagy irodaház, ahol a monitorokkal, székekkel is lehetne dobálózni

-
sheep
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Igen ez szerintem is nagyon hiányzik a játékból. Nekem már unalmas hogy ha lövök egyet akkor tömegmészárlás lesz minden esetben a vége.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

Kene mar egy jo kis hangtompitos gepagyu... azzal lehetne szedegetni viralok nelkul...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Angry Rabbit
tag
Bocs! En voltam láma...
Mukodik! Ezer koszonet ertuk! -
Angry Rabbit
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezeknek PS4-en is mukodniuk kellene?
Nekem nem fogadja el oket.
-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

-
Mr.Csizmás
titán
-
Rasiel
senior tag
válasz
Atilla001
üzenetére
Nem multizom, így ahhoz a részéhez nem tudok hozzászólni.
Igaz, nem a legérdekfeszítőbb része a játéknak a Bozak DLC, nálam az elmegy kategória. Egyszer megcsináltam, utána még háromszor az extra cuccok miatt és ennyi. Nem érzek rá késztetést, hogy újra neki álljak.
Türelem kell hozzá. -
Winne
nagyúr
válasz
Zsmester89
üzenetére
Pontosítok: "és 50% van fegyver upgrade"
Ezt nem értettem.

Más: a Bozaknak egyedül is érdemes nekiállni?
-
djyuri
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nah igen,de én már korábban kifarmoltam a játékot. Addig át se jöttem unokatesómmal a the followingra,amíg el nem értük a 10-es legendary-t. Kellett is
Minden lőszerem elfogyna 2-3 betondobálós NHL-s szörnynél,ha nem lenne fejlesztésem a kétkezes fegyverekre 
Szóval a lootolások részemről megvoltak....(250-300 medikit,500loopkit...egy csomó fegyver fejlesztés...sajna csak 6db kingem van és már nem találni jó fegyvereket egykezesre. Sarló kellene nekem,ami alaphangon 1600 felett üt és van rajta 4 vagy 5 javítás alapból... 150 screew,200 alkohol....stb) És persze jól kiürítve mászkáltuk a városokat és mindent eladtunk,ami ért valamit. Napokig ezt csináltuk
Nem véletlen van 1,2 milla zsém benne. Tudom csalásokkal látni több milliárdot is,de az nem én vagyok 
Ergo én már az ilyen alapvető dolgokat inkább megveszem
A rendőrautóknál azért állok,mert izgalmas és 50% van fegyver upgrade.
A bugy-t is könnyebb volt kimaxolni egy nap alatt 24-es szintre,hogy nem azzal kellett küzdeni,hogy ez nincs,az nincs. Hanem csak élvezni,ahogy szétdarálom a zombikat
Éjszaka pedig hatalmas találmány,hogy van elektromos EMP és UV világítás is távirányítással.
Könnyebb túlélni egy éjszakát. Ezen fejlesztés előtt a followingbe mindössze egy éjszakát éltünk túl az 50-ből halál nélkül.
Most meg ALL

-
Winne
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Én is egy darabig nem tudtam mire írja, hogy fullon van, azt hittem vmi dobócsillag, vagy ilyesmi, de nem, military ammo pack, zöld ládák.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile
üzenetére
flare, vagy ammo pack lehetett

-
Winne
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Akkor az nem olyan csomag volt.

-
Devil Smile
őstag
ha mar ilyen a tema akkor mitol fugg h mennyi katasztrofavedelmi csomagot lehet egyszerre felvenni? vmelyik nap leadtam az illetekesnel szaladgalok tovabb nyitom a ládát es kozli h inventory full holott 10/14be voltam a tobbi meg tudtommal nincs korlatozva..

-
djyuri
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A leggyorsabb és legveszélytelenebb az az alvás,alvás-quatermester+piac-alvás,alvás-quatermester+piac...stb
Van középen jobb oldalt egy benzinkút+savehouse+quatermester kombó. A dupla alvással visszatöltődik minden apróság a piacra és vásárolhatsz megint

(dupla alvás: nappal van és alszol estig majd egyből visszaalszol reggelig.)
De a nem csavar és kábel cuccokat leginkább teherautó és rendőrségi mikrobuszokból szedhető ki. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile
üzenetére
ha már verda, syntetic-et hol lehet farmolni?
sorban halnak meg a dolgok a vason, és kénytelen vagyok lvl 3-4 cuccokkal pótolni, mert vagy 10 db kellene a teljes fődarabcseréhez. -
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
igen tegnap a nagy kergetozesbe a futomu es a motor halt meg uh a vegere kiszalltam es futva kergettem..

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile
üzenetére
ez akkor vicces, ha rajtad van pár hisztis, mert robbant egy kamikaze, és aztán a hajrában meghal a turbó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Devil Smile
őstag
egesz jo moka ez a bolter vadaszat kocsival...szaladgal a kis maki az erdobe en meg nyél gázon utána cél kereszben egy kis nitro és paccccs

-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én egy olyan zölddel találkoztam már, az vmi boss volt, de nem emlékszem pontosan hol volt.
-
Mr.Csizmás
titán
ti találkoztatok már a gát tetején demolisherrel?
extra felszereléses, zöld páncélja van, és a wikia se tud róla... -
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem a Following-al játszani, de valamiért a grapple nem működik, már próbáltam átrakni más gombra is, de valamiért hiába mutatja, hogy az adott objektumra lehet használni, de megnyomom a gombot és nem csinál semmit... Valakinek esetleg valami ötlete, hogy mitől lehet?
-
Winne
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Szerintem igen, úgyis azért kérdeztem, hogy eredménytől függetlenül mindenki uezt kapta-e.

-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szembe jött és meg akart ölni a szemét, sajnos nem így találtam.

Ebben sokkal több kell, mint a demolisherbe, ez számomra mindig furcsa volt, azt le lehet teríteni egyre, ennek meg 8-9 is kell a testébe..

-
Angry Rabbit
tag
Valaki esetleg PS4-en duplikalt mar?
Nekem is az a gondom,hogy iszonyu lassan lep szintet.
Mindent kiporgettem es kihullik a hajam mire elerem akar csak az otvenes szintet is...
Tudom youtube teli van videokkal,de az angolom sajnos keves. Par dolgot nem vagok.... -
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egy duplikáló szórta persze, de neki is meg kellett csinálni valahogyan. Abban a mentésben kaptam, amiből áthoztuk a múltkor, a másik mentésemben többet is sebez, de még mindig elmarad azoktól nagyon, amiket a neten látni, gondolom a legendary skill különbsége miatt. Most már annyi pont kell egy szinthez, hogy nagyon ritkán lépek.

-
Winne
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ezt mondom én is, hogy ez sima.

-
Devil Smile
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
bejelentkezel->ranyomsz a nevedre->link platform->steam.....

-
Zsmester89
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Hogyan fűzöm össze?
-
Zolás
addikt
Behalt a rendszerem, és elszállt a mentésem is. A felhőből sikeresen visszaállított egy marha régi több hetes állást....
Valahogy meg lehet nézni mi van a felhőben, vagy most játszhatom újra az szinte az elejétől az egész cuccot? Egy komplett alapjáték végigjátszás, following végigjátszás, és alapjáték újrakezdés legnehezebb fokozaton ment a levesbe. -
Winne
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ez sima Rais pisztoly.

-
Devil Smile
őstag
válasz
Zsmester89
üzenetére
ossze kell fuzni a steam accountoddal es rogton megjelennek docket formajaban..

-
Zsmester89
őstag
Amiket feloldunk kódokat, ua. az email címmel teszem, mint amin a steam regem van. Hol keressem a feloldott cuccokat?
-
Atilla001
senior tag
-
davidsone
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
[
link] ja félre értettem
-
Winne
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Na akkor told be a videót, hátha másnak is kell. Én speciel kaptam.
A shotit, amit véletlen eladtam egy rendőrkocsiban találtam és azért bánom csak, mert nem az a szar kétlövetű volt.

-
Winne
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
-
vonSux
őstag
Aki ps4-en megcsinálná a coop trófeákat írjon rám

-
Winne
nagyúr
Kérdés: nemrég kaptam egy pisztolyt, amin van két módosítás is. Melyik lőfegyvert lehet módosítani?
Az 5let onnan jött, hogy találtam valahol egy arany shotit, amin ezt meg akartam nézni, de aztán valószínűleg véletlenül, de sikerült eladnom valakinek a többi talált hulladék fegyverrel együtt...
-
Winne
nagyúr

Ma is megyek vadászatra, aki akar csatlakozzon.

-
Winne
nagyúr
Köszi a tippeket, gondoltam, hogy ez a játékíj és azért gyenge.

-
Winne
nagyúr
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy az egyik mentésemben lévő cuccokat át tudjam vinni a másikba? Csak elszórnám a cuccot, fel kellene venni és a másikat betöltve visszadobni.
.Winnie` néven vagyok, köszi, ha valaki segít.

-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Először is "újhúsként" szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért, amit a hozzászólássaitokkal adtatok
Egy kérdésem is lenne hozzátok. Sajnos újra kell raknom a Windowst a gépemen egy vírus miatt. Mivel kimaradtam a PC-s körforgásból egy ideje, ezért sajnos nem tudom, hogy miként lehet a DL mentéseimet megmenteni? Persze eredeti a game. -
Angry Rabbit
tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Koszonom!
-
Zsmester89
őstag
válasz
Angry Rabbit
üzenetére
Igen
-
Angry Rabbit
tag
Sziasztok!
Olyan kerdes,hogy az uj 4 jatszhato palyat hol talalom meg?
Talaltam valami jatekosok(?) altal keszitett palyakat... Ezek lennenek azok? -
Mr.Csizmás
titán
1hiteli a hisztizőket

napi feladvány: a jelölt helyen lévő rejtény megfejtőinek nyúlcipőt sorsolunk ki

-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ilyet kaptam anno Zsmestertől, jópofa.

-
Mr.Csizmás
titán
-
Atilla001
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
az a cipő!

makkos?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
bocs elobb posztoltam mint ellenoriztem.. kuka az osszes az utolso 3 kivetelevel..

-
Bratilla95
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Az utolsó 3, legalábbis nálam!

-
Devil Smile
őstag
Available Docket Codes
SIEFE
N9SFG3DG0XSB
#TWEETFORSPEED
STUPIDZOMBIES3
KVLOPSEW73NR
HNF3HBGJT57S
OAIUPG9UQBR5
IM51CK0FZ0MBI35
P3D4LT0TH3M3T4L
15281102
8FN32IGNSKFN
08AHFGBAF6DG
WHERESTHECHICKEN
LIGHTMYROCKETnem probalgattam oket nem tudom melyik mukodik meg..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de tényleg jó lenne egy tompítos mordály...

Van benne kihívás, de nem veszélyesen nehéz. Párszor tényleg neki kell ülni, de, ha rájössz, hogyan egyszerű(bb) a különböző feladatokat megcsinálni, akkor már viszonylag könnyen fog menni.