Új hozzászólás Aktív témák
-
Snake_423
csendes tag
Sziasztok na megoldódott a problémám, ha bárkinek hasonló problémája lenne szívesen privátba leírom milyen tapasztalatokat szereztem.
-
Snake_423
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy több ipari kamera képét szeretném feldolgozni. A környezet adott c++. Rengeteget olvastam már utána és a tapasztalat azaz, hogy a gyártók nem igazán publikálják az sdk-ikat akik meg igen rengeteg nem felel meg a kritériumoknak. (Nem biztosít kellő szabadságot hozzáférést) A projekt jelenleg IP kamerákkal működik, de át kell állni Analóg kamerára DVR kártyás megoldással.
Nagy segítség lenne, ha nem kellene több sdk-t áttanulmányoznom, és aki már csinált ilyet megosztaná velem a tapasztalatát. Nem termékekre vagyok kíváncsi. Ami kellene milyen gyártók SDK-ját nézzem meg, amivel mindent megtudok csinálni a DVR kártyával. (és az se ártana, ha Magyarországon be lehetne szerezni a terméket)
Amire szükség lehet, el kell érni a nyers stream-et, lehet le kell cserélni a dekóder részt. Az SDK időzítésével elérni minden frame-t, minden járulékos adattal, dekódolás után YUV-ba. És az se ártana ha lenne benne File-ba írás, vissza játszás … stb. általános funkciók.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Snake
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Mobil flották
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Spórolós topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest