Új hozzászólás Aktív témák
-
Icewind
aktív tag
válasz
reprokaiser #2 üzenetére
Tudom hogy egyedi eset, ezért kérek segítséget én is, pláne hogy hobby szinten foglalkozgatok video/clip szerkesztéssel/készítéssel, így nekem elég fontos hogy a videok jol menjenek. Analogra visszadugni meg nem akarom, mert ugy meg - a videon kivül - minden más sz*rabb...
Többféle lejátszot és kodeket probáltam de ugyanaz... ha fullscreenre teszem a videot, élvezhetetlen.
Vidkari driverrel probalkozom, de egyenlöre nemsikerült letölteni az abit oldalárol a hivatalosat, allandoan belassul és megszakad - nem nalam van a baj.
Lefényképeztem Ákos - Hűség cimü klippjéböl egy részletet teljes képernyön, hogy szemléltessem a problemát:
Bővebben: link
Ugyanez a klip analogon gyönyörü, éles és tiszta.
Továbbra is értetlenül állok a dolog elött
Üdv
Ice
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest