Hirdetés
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
:AMF:
senior tag
[L]http://dvdtodivx.fw.hu[/L]
-
Hequila
őstag
Mivel a címben FAQ szó is szerepel, ezért ide írom problémám:
Az egyik DVD filmről biztonsági másolatot tartok a vinyómon, de nem én mentettem le, nem tudom milyen programmal mentették. És valszeg bennhagytak valamiféle régiókodot. Ez azt eredményezi, hogy nem tudom az IFO-kat a vinyóról megnyitni. Szóval mivel lehetne kiszedni belőle ezt a kódot? -
Cyberslider
őstag
Egyértelműen Gordian Knot!
Olyan nincs,hogy egy gombbal divx,nyilvánvaló hogy bizonyos dolgokat szükséges
beállítani.
Elsőre persze kicsit bonyi a progi,de van leirás a neten is,és ha belejössz,logikus,és könnyű. Magyarul is tud. Simán kiválasztod,mekkora legyen a divx,és ő kiszámolja a bitrátát.
Mpeg-re még a drDivx is jó.
Egyébként sztem van már pár ilyen topic :) -
BlackWoOd
aktív tag
Én speciel egy DVD-ripper progi + VirtualDub-MPEG2 kombót használok.
DVD-ripperrel leszedem vinyóra az mpeg2 streamet és a kivánt hang streamet demux-olva, a hangot, ha kell konvertálom 16bit sztereoba és VirtualDUB-bal összepakolom a végeredményt.
De én a mai napig fix bitrate-et használok videora/hangra, változó bitrate-et csak videora és csak ritkán.
Ja, nem csinálok ilyesmit nagyüzemben, úgyhogy valószínüleg ''elavultnak'' számít az én módszerem.
(Hangra ''azid'' és/vagy ''Adobe Audition'' az én barátom, mást nemigen használok.)
mod.: igaz ugyan, hogy nem egy lépés, de az összes beállítást magam állíthatom.
[Szerkesztve] -
UP
-
Vagy mondjuk SVCD...
-
DVD-t szeretnék rippelni egy lépésben. Tehát mondjatok olyan progit amivel egy lépésben le tudom szedni mondjuk divx-e a DVD-t! Előre is kösz!
Aktív témák
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest