- Az Ulefone gyárában jártunk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Leaderboard LLM weboldalon mindenki eléri az AI modellek teszteredményeit
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Ez alapján a jellel van gond. Hogy ez a csatlakozó, a kábel vagy a szolgáltató miatt van, azt nem lehet megmondani.
A TransEdit-el (ami a DVBViewer része) le tudod tesztelni a felvételt, F10-et megnyomod és betallózod a fájlt. Csak az eltart egy ideig, mert olyan módon tesztel, mintha lejátszanád. Ha a Missing oszlopban nem 0 van, akkor hibás a felvétel a jel miatt. Vagy esetleg ott a TS Doctor, de ez csak 30 napos próbaverzió. És szerintem én már régebben kilőttem ezt a keretet, így megnézni nem tudom.
De amúgy a TransEdit-tel tudsz egy frekvenciát is tesztelni, akkor minden csatornát néz azon a frekvencián, hogy melyiken van hiba. Az is lehet, hogy csak az egyik rossz, a többi jó, akkor az szinte biztos szolgáltatói hiba.
Nálam anno volt amúgy olyan, hogy nyáron nem lehetett tv-zni, mert ha túl meleg volt odakint, akkor minden csatornán szétesett a kép folyamatosan. Aztán a szolgáltató kábelt cserélt és csinált valamit az oszlopon, azóta jó. Persze most nem a meleg miatt van, ez csak egy példa.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest