Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Volt ugye egy olyan problémám, hogy nehéz volt a felvételkezelés. Tegyük fel, hogy van két ilyen bejegyzés az EPG-ben:
Az élőnél a következő:
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - InternazionaleAz ismétlés pedig így néz ki.
Labdarúgás
Serie A TIM, Sampdoria - Internazionale, ism.Ha kihagyatom az EPG title alapján a felvételeket, akkor a többi Labdarúgás címmel rendelkezőt se veszi fel. Az EPG subheading meg megint nem jó, mert ahogy a mellékelt szöveg mutatja, nem ugyanaz a kettő, tehát nem érzékeli, hogy már benne van a listában.
Viszont ez is megoldható, csak be kell kapcsolni a Use regular expressions-t és utána keresésnek a következőt megadni (én Juventus-ra keresek amúgy, csak a példa miatt lett Sampdoria):
^(?!.*ism).*Sampdoria.*$Így azokat már meg se keresi, amelyeknél a szövegben benne van az ism. Jó ez a Regex, meg kellene jobban tanulni.

Mondjuk azt nem értem, hogy az elején a ^ elvileg azt jelenti, hogy a minta eleje, tehát az értelmezésem szerint azt csak akkor kellene kihagynia, ha úgy kezdődik a szöveg, hogy ism. Na mindegy, működik, majd egyszer csak megértem, hogy pontosan hogyan van.
Gondoltam leírom, hátha hasznos lesz másnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Filmvilág
- Diablo IV
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi