- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Össze ne vesszetek ám!
Nem kell mediacard, sima DVB-C is jó, csak analóg előfizetésem van, és gondoltam majd HD-ben nézem vele a sport műsorokat, meg ha valami balhé van. Aztán megláttam a csatornakínálatot...ajjaj.A linkelt logoutos cikket olvastam két éve, de a fórumában elég sokan panaszkodnak rá, főleg a DVB-C részre. Meg hát két éves, azt hittem van valami frissebb ajánlott "cucc". Meggondolom, köszönöm!
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Van valamilyen bestbuy USB-s DVB-C tuner a notebookomhoz?
UPC-hez szeretném használni. Nem baj, ha ebay-es, csak legyen stabil, és ne kelljen sokat mókolni vele. (driver, lejátszóprogi ne legyen problémás) -
tam@s
tag
válasz
Core2duo6600 #3761 üzenetére
Igen, ezt akartam írni, hogy az MCE-hez szükséges az analóg esetében az MPEG2 hardveres támogatása. Viszont ez elég sokat dob az áron, amit csak a Windows beépített MCE-hez szükséges, a Meediohoz már nem feltétel.
Azért, ha rákeresel a google-ban, akkor rájössz, hogy ki lehet játszani nagynehezen. -
tam@s
tag
válasz
modflow #3759 üzenetére
Nekem is ugyanez volt. Meg még sokunknak a pctv fórumban.
Végülis, működésre tudtam bírni a Pinnacle-t Vista alatt, úgy, hogy XPSP3-as kompatibilitási módban indítottam el a telepítőt. A telepítés végeztével a PCTV programjánál is be kell állítani a kompatibilitási módot.
Ez működött a sima PCTV, és a PCTV Pro alatt is. Stereo alatt nem próbáltam. Én tennék egy próbát a helyedben...ha esetleg sikerül neked is, jelezd, kiváncsi vagyok, hogy szerencsém volt-e, vagy másnak is működik így?!bzoley a Te embered, neki Leadtek volt a jele az óvodában.
Normális támogatás, normális szoftverek vannak hozzá.Nem tudom, hogy digitálisat, vagy analógot, vagy hybridet akarsz?!
Itt olvass vissza.
Nézd meg ezt is.Nomeg ebben a fórumban sem árt visszaolvasni, elég nagy már a know-how-ja.
Persze, ez az én véleményem, lehet, hogy jön más, és másra esküszik. Ilyen a fórumozás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest