- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
Diák66 #19141 üzenetére
Most néztem, és nincs RCA bemenet, csak kimenet (RCA OUT), így oda hiába is próbálnám.
Ráadásul ez egy HDD Sony asztali felvevő, ami össze van kötve a Tv HDMI csatijával, és HDMI is csak OUT van rajta.
Viszont ha lenne HDMI IN, akkor össze tudtam volna kötni a vevővel úgy, de így nem.A Samu Tv-én nincs SCART csak HDMI, de én nem oda szeretném egyből dugni, mert akkor nem tudok felvenni adásokat.
Elővettem egy régi ALCOR 2600-ast, és ugyanazzal az összekötéssel, ahogy a Sencort próbáltam, itt szépen teljes kép van.
-
RR-13
őstag
válasz
wassermann #19142 üzenetére
Köszi Neked is.
De van, és ennyire tudja széthúzni a jelet, hogy ott van a két fekete sáv oldalt.
Mintha a fekete sávot is a vevő továbbítaná a kép részeként. Ez a baj. -
RR-13
őstag
válasz
Diák66 #19141 üzenetére
Köszi a tippet.
Azzal még nem teszteltem, mert nem találom, de szerintem azzal is ez lenne a helyzet, mert 3 készülékben sem adja ki a teljes képet, és 3db SCART-al is próbáltuk.Teszteltem a HDMI kimenetét, ott szépen kiadja a teljes kép széléig a képet, csak a SCART nem.
Valóban itthon nagyon drága az átalakító.Gondoltam rendelek egy HDMI -- SCART átalakítót eBayen 2.200 Ft a legolcsóbb, de nehogy már én költsek még a gyártó hülyesége miatt rá
A szerviz azt mondta nincs új szoftver hozzá, és nem tud tanácsot, adni, vegyek ALCORt4 napja vettem a Sencort, még visszavihetem 14 napon belül.
-
RR-13
őstag
Sziasztok.
Esetleg tudja valaki, hogy miért lehet az, hogy a most vásárolt SENCOR SDB 5003T DVB-T készülék SCART csatlakozóján nézve a műsorokat, a Tv képének a két oldalán 1,5cm-es fekete csík van?Az ALCOR, és a Wayteq -nél nincs ilyen probléma, azon szépen kiadja a kép mindkét oldaláig a teljes képet.
Próbáltam minden felbontással, de nem tudtam megoldani. Új Firmware nincs hozzá a gyártó, és a magyar oldalon sem, sőt, még a gyári 1.0-ásat sem tették fel 2019. július óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- Háztartási gépek
- Epic Games
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest