- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- Xiaomi 12T - egytucat
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobcsi
tag
válasz
csendes #6375 üzenetére
Nem ér hozzá és nem is érhet hozzá a kialakítása végett, de viszont ha ráteszem a burkolatot a házra, a kártya 1-1,5 cm-re van tőle. Biztos valami árnyékolás gond lehet de előbb utóbb kikisérletezem. Ha lesz időm csinálok egy pár képet hogy hogyan is néz ki a dolog, persze ha érdekel.
-
dobcsi
tag
Sziasztok.
Volna egy gondom, ha valaki találkozott már ilyennel, várom tapasztalatát.
Szóval adott egy HTPC fekvő házzal. Ebbe vettem egy pci-os DVB-T tunert szépen belement a jel 100%-os minden oké. Összeraktam a házat és a jel lement 30-40%-ra ugyebár ilyenkor már nézhetettlen.Antennát forgattam össze vissza de csak rosszabb lett. Kb. 3 hétbe telt mire rájöttem ha leveszem a ház burkolatát akkor minden tökéletes. Jelenleg burkolat nélkül van de ha volna egy megoldás szeretném visszatenni.Ha valakinek van valami javaslata szivesen fogadnám. -
dobcsi
tag
válasz
csendes #6168 üzenetére
Ilyen antenneról van szó, biztos Szentesnek van mert régen az analog rendszer is arról jött és ugyan oda tettem fel, és tőlem nézve Szentes -Szeged kb 25-30 fok az eltérés.Az igazság az hogy még padláson van, a szomszédnak a tetői benne vannak de ha lesz egy pár órám akkor majd kiteszem és meglátom hogy kell-e másik antenna. Vagy a fenti antenna alkalmas rá egyeltalán, szerinted?
-
dobcsi
tag
Sziasztok. Lehet hogy kérdezték már, az a gondom hogy a Duna tv csatornái 100%-on jönnek, a többi meg 20-30%-on akárhogy forhgatom az antennát.Az antenna nem spéci dvb-t antenna csak egy mezei uhf antenna, csak az a furcsa hogy a felszerelés napján minden adó 100%-on jött, másnap viszont csak a Duna tv-k.A Szentesi adótól légvonalban kb 40km-re vagyok. Sokat nem akarok vele kínlódni inkább veszek egy spéci antennát, csak érdekelne hogy a Duna tv-k miért jönnek jól és a többi miért nem?
-
dobcsi
tag
Különben meg igazából mindegy,mert elvileg jövőhéten jön a kártya és majd beszámolok!
-
dobcsi
tag
Szia ati2!
Megkérdezhetem kb milyen távolságra vagy a Szentesi adótól?
Most szeretnék befektetni DVB-t rendszerbe, és szeretném tudni mire számítsak.
Én kb 30 km-re vagyok légvonalba tőle. -
dobcsi
tag
válasz
wassermann #3671 üzenetére
az az igzság, hogy eddig használtban nézegettem és nem írták hogy volna mellé másik hátlap, de ezek után rákérdezek.
-
dobcsi
tag
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne,htpc-be szeretnék Dvb-t tunert ami 106-os plazmatévével van összekötve.
Megfel-e egy usb-s Dvb-t tuner vagy érdemesebb egy PCA-s kártyát vásárolnom a képi megjelenítésért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest