- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobcsi
tag
válasz
csendes #6375 üzenetére
Nem ér hozzá és nem is érhet hozzá a kialakítása végett, de viszont ha ráteszem a burkolatot a házra, a kártya 1-1,5 cm-re van tőle. Biztos valami árnyékolás gond lehet de előbb utóbb kikisérletezem. Ha lesz időm csinálok egy pár képet hogy hogyan is néz ki a dolog, persze ha érdekel.
-
dobcsi
tag
Sziasztok.
Volna egy gondom, ha valaki találkozott már ilyennel, várom tapasztalatát.
Szóval adott egy HTPC fekvő házzal. Ebbe vettem egy pci-os DVB-T tunert szépen belement a jel 100%-os minden oké. Összeraktam a házat és a jel lement 30-40%-ra ugyebár ilyenkor már nézhetettlen.Antennát forgattam össze vissza de csak rosszabb lett. Kb. 3 hétbe telt mire rájöttem ha leveszem a ház burkolatát akkor minden tökéletes. Jelenleg burkolat nélkül van de ha volna egy megoldás szeretném visszatenni.Ha valakinek van valami javaslata szivesen fogadnám. -
dobcsi
tag
válasz
csendes #6168 üzenetére
Ilyen antenneról van szó, biztos Szentesnek van mert régen az analog rendszer is arról jött és ugyan oda tettem fel, és tőlem nézve Szentes -Szeged kb 25-30 fok az eltérés.Az igazság az hogy még padláson van, a szomszédnak a tetői benne vannak de ha lesz egy pár órám akkor majd kiteszem és meglátom hogy kell-e másik antenna. Vagy a fenti antenna alkalmas rá egyeltalán, szerinted?
-
dobcsi
tag
Sziasztok. Lehet hogy kérdezték már, az a gondom hogy a Duna tv csatornái 100%-on jönnek, a többi meg 20-30%-on akárhogy forhgatom az antennát.Az antenna nem spéci dvb-t antenna csak egy mezei uhf antenna, csak az a furcsa hogy a felszerelés napján minden adó 100%-on jött, másnap viszont csak a Duna tv-k.A Szentesi adótól légvonalban kb 40km-re vagyok. Sokat nem akarok vele kínlódni inkább veszek egy spéci antennát, csak érdekelne hogy a Duna tv-k miért jönnek jól és a többi miért nem?
-
dobcsi
tag
Különben meg igazából mindegy,mert elvileg jövőhéten jön a kártya és majd beszámolok!
-
dobcsi
tag
Szia ati2!
Megkérdezhetem kb milyen távolságra vagy a Szentesi adótól?
Most szeretnék befektetni DVB-t rendszerbe, és szeretném tudni mire számítsak.
Én kb 30 km-re vagyok légvonalba tőle. -
dobcsi
tag
válasz
wassermann #3671 üzenetére
az az igzság, hogy eddig használtban nézegettem és nem írták hogy volna mellé másik hátlap, de ezek után rákérdezek.
-
dobcsi
tag
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne,htpc-be szeretnék Dvb-t tunert ami 106-os plazmatévével van összekötve.
Megfel-e egy usb-s Dvb-t tuner vagy érdemesebb egy PCA-s kártyát vásárolnom a képi megjelenítésért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest