Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tasker
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobcsi
tag
válasz
csendes
üzenetére
Nem ér hozzá és nem is érhet hozzá a kialakítása végett, de viszont ha ráteszem a burkolatot a házra, a kártya 1-1,5 cm-re van tőle. Biztos valami árnyékolás gond lehet de előbb utóbb kikisérletezem. Ha lesz időm csinálok egy pár képet hogy hogyan is néz ki a dolog, persze ha érdekel.
-
dobcsi
tag
Sziasztok.
Volna egy gondom, ha valaki találkozott már ilyennel, várom tapasztalatát.
Szóval adott egy HTPC fekvő házzal. Ebbe vettem egy pci-os DVB-T tunert szépen belement a jel 100%-os minden oké. Összeraktam a házat és a jel lement 30-40%-ra ugyebár ilyenkor már nézhetettlen.Antennát forgattam össze vissza de csak rosszabb lett. Kb. 3 hétbe telt mire rájöttem ha leveszem a ház burkolatát akkor minden tökéletes. Jelenleg burkolat nélkül van de ha volna egy megoldás szeretném visszatenni.Ha valakinek van valami javaslata szivesen fogadnám. -
dobcsi
tag
válasz
csendes
üzenetére
Ilyen antenneról van szó, biztos Szentesnek van mert régen az analog rendszer is arról jött és ugyan oda tettem fel, és tőlem nézve Szentes -Szeged kb 25-30 fok az eltérés.Az igazság az hogy még padláson van, a szomszédnak a tetői benne vannak de ha lesz egy pár órám akkor majd kiteszem és meglátom hogy kell-e másik antenna. Vagy a fenti antenna alkalmas rá egyeltalán, szerinted?
-
dobcsi
tag
Sziasztok. Lehet hogy kérdezték már, az a gondom hogy a Duna tv csatornái 100%-on jönnek, a többi meg 20-30%-on akárhogy forhgatom az antennát.Az antenna nem spéci dvb-t antenna csak egy mezei uhf antenna, csak az a furcsa hogy a felszerelés napján minden adó 100%-on jött, másnap viszont csak a Duna tv-k.A Szentesi adótól légvonalban kb 40km-re vagyok. Sokat nem akarok vele kínlódni inkább veszek egy spéci antennát, csak érdekelne hogy a Duna tv-k miért jönnek jól és a többi miért nem?
-
dobcsi
tag
Különben meg igazából mindegy,mert elvileg jövőhéten jön a kártya és majd beszámolok!

-
dobcsi
tag
Szia ati2!
Megkérdezhetem kb milyen távolságra vagy a Szentesi adótól?
Most szeretnék befektetni DVB-t rendszerbe, és szeretném tudni mire számítsak.
Én kb 30 km-re vagyok légvonalba tőle. -
dobcsi
tag
válasz
wassermann
üzenetére
az az igzság, hogy eddig használtban nézegettem és nem írták hogy volna mellé másik hátlap, de ezek után rákérdezek.

-
dobcsi
tag
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne,htpc-be szeretnék Dvb-t tunert ami 106-os plazmatévével van összekötve.
Megfel-e egy usb-s Dvb-t tuner vagy érdemesebb egy PCA-s kártyát vásárolnom a képi megjelenítésért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest