Új hozzászólás Aktív témák
-
fridaycs
tag
-
fridaycs
tag
Köszönöm a válaszokat!
CI kártya és CA modult igénylő csomagra csak azért fizetnék elő, hogy adják a STB-t, mert alapból a TV megbírkozik a TARR jelével.
Az lenne a jó, ha a TARR STB-je tudná azt, amit T-é, de a K2 ISIO-ban csak egy tuner van.
Jelenleg egy TV van csak a lakásban, ez talán nem is változik.
Azt sem tervezem, hogy két STB-t használok, akkor inkább marad a T.
A Technistar K4 ISIO-t magyar oldalon nem találtam, ez lehet az én felületességem, de így akkor ő kiesik, annak ellenére, hogy jók a paraméterei.
Én közben ezt találtam, de még nem beszéltem velük:
VU+ SOLO SE V2 DUAL DVB-T2/C TUNERRELViszont ennek az ára + egy HDD az már ~75e. Így a beruházásom ~2 év után térülne meg. Mondjuk, ha tudnám, hogy kényelmi szempontból a két STB közel azonos, akkor megérné…
-
fridaycs
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy váltanunk kell T-HOME IPTV-ről DVB-C szolgáltatóra (TARR Kft).
Nejem viszont nagyon megszerette a T STB-jét.Kérdés, hogy létezik-e olyan DVB-C-s set top box, amivel:
- lehet EPG-ben beállított műsort rögzíteni
- műsör rögzítése közben lehet másik csatornát nézni.
- lehetne kb. olyan gyors mint az IPTV-s box.A következő kérdés, hogy mekkora háttértár kell egy ilyen rögzítőnek? Pl. most az IPTV boxán van ~30 film, plusz egy-egy évad mancs őrjárat és láng.
A TARR azt hiszem Technisat K2 ISIO-t ad, de úgy néztem abban csak egy tuner van és ahogy olvastam az igényeimnek kettő tuner kell. Milyen boxok jöhetnek szóba?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged