- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akula
őstag
eddig analóg tv-zés volt egy szobaantannával. megnéztem a hírműsorokat és kész.
de most ez sem lesz ha nem állok át.(#12408) Kernel: Waytec-nek van jó néhány cucca ami kártyát is fogad.
Az egész addig kell amíg a UPC ki nem építi a hálózatát az utcában. Onnantól net, TV, minden lesz és akkor benevezek egy komolyabb TV készülékre -
Akula
őstag
Sziasztok!
Most hogy közeledik a digitális átállás, felmerült bennem a kérdés, hogy hagyományos kscs. televízió + egy DVB-T set top box elég lesz-e és ha igen, mit fogok tapasztalni.
Most 4:3 arányú a kép amit látok. Ez megmarad, vagy mi lesz vele? Úgy tudom a digitális adások 16:9 méretarányúak. Ezt nem fogja nekem a set top box módosítani, ugye?
Amúgy melyik cuccot ajánljátok nyugodt szívvel? Ja, meg kell mellé valamilyen szobaantenna is ha jól tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged