- A karcsúság ára
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
runner 125 #13339 üzenetére
Tudtommal létezik USB Conax kártya fogadó, ami megy Windows és Linux alatt, amikor először említette valaki, akkor kb. 12.000-körüli árat említettek, a második ember akitől láttam 8.000 körüli rendelési összeget írt Németországból (ebay?), de nem tudom postával vagy sem? Amiről egy szót sem láttam, miként lehet szoftveresen összelőni a tunerrel és ahhoz használt szoftverrel?
-
Komplikato
veterán
Éppen minap olvastam egy régi régi tesztet a Wayteq HD-90CX-ről és ott azt írták, hogy az DVB-C képes, de kell hozzá egy átalakító a Cl+-hoz, viszont a cikknél volt egy kép arról is ... nem néztem utána, nem írta hülyeséget, de konkrétan a UPC használhatósága volt kiemelve.
-
Komplikato
veterán
Üdv. Vagy 1.5 éve nem követem a témát, akkor semmi választék sem volt, most meg minden tele noname kínai vackokkal ...
Milyen beltérit érdemes venni? A Wayteq HD-95CX-et nézegettem, de lövésem sincs árban vagy tudásban van jobb ami fogad kártyát?
Másik kérdés, ha NEM érdekel a MindigTv matrica, mit lehet kapni, ami fogad kártyát és NINCS szénné korlátozva? -
Komplikato
veterán
válasz
Martinka123 #244 üzenetére
Az itt többet emlegetett AverMedia motyónak is van PCMCIA/Cardbus és ExpressCard verziója is, nagyjából bolttól függően 19-22K között, bár lehet esett már mostanában.
Ellenben ha a vasad nem tudja a H.264-et dekodolni, akkor ugye max. az SD analóg és digitális adás marad. Másrészt ilyen notival hurcibálható botantennával csak valami állati szerencsés helyeken lesz érdemi jel.
-
Komplikato
veterán
Én egy AverMedia Volare HX Hybrid FM USB kütyüvel szemeztem, de 15.700 az ára, igaz van rajta videobemenet is, csak azt lehet sose használnám. Ellenben a dobozán ott figyel a bazinagy H264 és a HD logo. Fentiek szerint ezek szerint tök mindegy? Elég lenne egy (k-s "gagyi" Hybrid stuff meg egy szoftver?
(Proci X2-4200, a a VGA meg HD2600XT, de még nem póráltam a H264 HW gyorsítást ...)
Antennát meg ajánlottak másik topikban. -
Komplikato
veterán
-
Komplikato
veterán
válasz
wassermann #49 üzenetére
H264 gyorsítás annyira ne egyszerü, kell hozzá XP patch, meg több helyen be kell kapcsolni ... a 690G-t meg utólag átminősítették, hivatalosan már csak 720p képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Black & Decker töltőt keresek
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest