- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
garga pista #19918 üzenetére
Igen erre gondoltam én is. Svédországot állítottam és most minden csatorna megvan. Bár az m4hd nem lett meg először csak úgy, hogy külön be kellett állítani .
De most így végül minden megvan.Köszönöm a segítséget
-
atirag
őstag
válasz
garga pista #19916 üzenetére
Nekem nem ilyen a beállítás . Simán csak autó hangolást lehet választani és három dolgot keres egymás után . Dtv, radio tv.
-
atirag
őstag
válasz
garga pista #19912 üzenetére
Kipróbáltam és ott sem talált semmi digitális adást. Van egyéb opció vagy kiegészítő amivel fogni lehet? Lehet rossz a dvb-c része .
-
atirag
őstag
válasz
garga pista #19912 üzenetére
A harmadik ritkán ,de használva van. Kipróbálom ezt a benti beállítást.
-
atirag
őstag
válasz
garga pista #19910 üzenetére
Igen most láttam én is
Elfelejtettem .
Lg lh5000 a típus . Lehet túl régi amúgy. -
atirag
őstag
válasz
garga pista #19908 üzenetére
-
atirag
őstag
Köszi. Kipróbálom a hétvégén.
-
atirag
őstag
válasz
garga pista #19901 üzenetére
Kb 3 métert megy a dobozból a padlásra . Ott lenne kettéosztva. Onnan az egyik megy vissza a ház hátulján egy szobába a tv-be. Kb 10 métert . A másik menne a teraszra kb 30 metert.
-
atirag
őstag
Köszönöm a segítségeket. A digi online nem volt túl stabil régen. És valahogy abban nem bízom. Igen az antennás megoldás lenne a legegyszerűbb. De azért gondolkoztam egy xiaomi mi box s készüléken. Csak nem tudom azzal,hogyan tudnám mondjuk az M4 hd-t nézni.
-
atirag
őstag
Igen néztem egy xiaomi mi box-ot is. Jónak tűnik ,de nem tudom milyen applikacio működik. Mert Digi van nálunk és annak nincs semmi.
m4 sport lenne az elsődleges .
Mi az a Tarr? -
atirag
őstag
Túl nagy antennát nem igazan tudok felszerelni . A teraszra szeretnék egy tv-t esetleges sport műsorok miatt. Örbyottyanban lakom . Fura mód a dombon és mégis naraancs( azt hiszem) a lefedettség a mindig tv honlapján .
Milyen egyéb antennát érdemes nézni ami esetleg nem ilyen nagy? -
atirag
őstag
Sziasztok. A kertben szeretnék használni egy tv-t. Van benne dvb-t . Mit vegyek hozzá,hogy megbízhatóan tudjak nézni mondjuk M4 sportot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Proxmox VE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest