- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoSA
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topicba írtam-e?! Rövid egyszerű a kérdésem... Szeretnék egy média lejátszót, ami felvesz a TVből, illetve van egy kis SMART része (youtube), stb... És azért a mkv-vel és a többi videó formátummal se legyen gondja. Köszi a segítséget!
-
LoSA
csendes tag
Igen, azt gondoltam, hogy ANALÓGról, nem a legjobb felvenni... :S De jelenleg csak onnan van lehetőségem.
Én ezt néztem ki magamnak, [link]
Ez milyen, valaki ismeri esetleg, hallott róla valamit? Mert ez már árban egy kicsit komolyabb, talán jobb is?
Köszi a segítséget!
Edit: Most látom, hogy ez valami Express card a csatlakozás? Nah az mi?!
Akkor már ez jobb lenne? [link]
-
LoSA
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni...
Szeretnék venni egy TV Tunert a gépembe, mellyel inkább ANALÓG (falban ott a koax kábel) módon szeretnék FELVENNI, nézni TV-t. Jó lenne, ha USB-s lenne ez a kártya, az csak könnyebb beüzemelni. Az lenne a legjobb, ha DIGITÁLIS jelet is ismerné, tehát, hogy mindkettőt tudja.
Tudnátok ebben segíteni, hogy milyet érdemes venni? Én tényleg NEM értek hozzá, kérlek titeket, hogy segítsetek.
Ár az max 20 000Ft! Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- VGN Dragonfly Y2 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR K100 AIR
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest