- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoSA
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topicba írtam-e?! Rövid egyszerű a kérdésem... Szeretnék egy média lejátszót, ami felvesz a TVből, illetve van egy kis SMART része (youtube), stb... És azért a mkv-vel és a többi videó formátummal se legyen gondja. Köszi a segítséget!
-
LoSA
csendes tag
Igen, azt gondoltam, hogy ANALÓGról, nem a legjobb felvenni... :S De jelenleg csak onnan van lehetőségem.
Én ezt néztem ki magamnak, [link]
Ez milyen, valaki ismeri esetleg, hallott róla valamit? Mert ez már árban egy kicsit komolyabb, talán jobb is?
Köszi a segítséget!
Edit: Most látom, hogy ez valami Express card a csatlakozás? Nah az mi?!
Akkor már ez jobb lenne? [link]
-
LoSA
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni...
Szeretnék venni egy TV Tunert a gépembe, mellyel inkább ANALÓG (falban ott a koax kábel) módon szeretnék FELVENNI, nézni TV-t. Jó lenne, ha USB-s lenne ez a kártya, az csak könnyebb beüzemelni. Az lenne a legjobb, ha DIGITÁLIS jelet is ismerné, tehát, hogy mindkettőt tudja.
Tudnátok ebben segíteni, hogy milyet érdemes venni? Én tényleg NEM értek hozzá, kérlek titeket, hogy segítsetek.
Ár az max 20 000Ft! Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest