Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slippy
tag
köszi
bár közben rájöttem, hogy hülye vagyok. az oka egyszerű. van rendes kábeltv előfizetés, van kábel, csak laptopon szeretném nézni az adást.
ilyen esetben meg szükségtelen mindent tudnia. vagy tévedek? (ami nem kizárt)
nem értek a technikai háttérhez, így elnézést ha badarságot beszélek, de a földfelszíni digitális szórás csak a 'sima mezei antennás' vételt bolygatja meg, ami eddig jött kábelen, az ezek (tényleges átállás, stb) után is fog nem? márminthogy a legegyszerűbb mezei tv-vel, vagy tuner 'kártyával' is tudom nézni az adást.
lehet kicsit már elmentem off-ba. bocsánat -
slippy
tag
halihó
nem mondom, hogy az egész topikot végigolvastam, de azért igyekeztem a számomra érdekes dolgot kiszűrve átlapozni, de sajnos mégsem kaptam meg a kérdésemre teljes mértékig a választ.(lehet túlságosan felületesen kerestem)
egy jó ideje gondolkozom, hogy kéne venni egy usb-s dvb-t vevőt (ami nem baj ha hibrid).
viszont úgy olvastam, hogy mpeg-2 ide nem jó, mert mpeg-4-et használ kishazánk. viszont most a keresgélés közben meg azt is olvastam, hogy majd a szoftver szépen dekódolja nekem (vagy valami hasonló)
tehát most akkor ha csak simán digitális adásokat szeretnék venni, akkor a 'legeccerűbb kici occó ezeöcá' is jó, vagy igyekezzek olyat keresni, ami mpeg-4-es?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- EA Sports WRC '23
- Háztartási gépek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest