Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slippy
tag
köszi
bár közben rájöttem, hogy hülye vagyok. az oka egyszerű. van rendes kábeltv előfizetés, van kábel, csak laptopon szeretném nézni az adást.
ilyen esetben meg szükségtelen mindent tudnia. vagy tévedek? (ami nem kizárt
)
nem értek a technikai háttérhez, így elnézést ha badarságot beszélek, de a földfelszíni digitális szórás csak a 'sima mezei antennás' vételt bolygatja meg, ami eddig jött kábelen, az ezek (tényleges átállás, stb) után is fog nem? márminthogy a legegyszerűbb mezei tv-vel, vagy tuner 'kártyával' is tudom nézni az adást.
lehet kicsit már elmentem off-ba. bocsánat
-
slippy
tag
halihó
nem mondom, hogy az egész topikot végigolvastam, de azért igyekeztem a számomra érdekes dolgot kiszűrve átlapozni, de sajnos mégsem kaptam meg a kérdésemre teljes mértékig a választ.(lehet túlságosan felületesen kerestem)
egy jó ideje gondolkozom, hogy kéne venni egy usb-s dvb-t vevőt (ami nem baj ha hibrid).
viszont úgy olvastam, hogy mpeg-2 ide nem jó, mert mpeg-4-et használ kishazánk. viszont most a keresgélés közben meg azt is olvastam, hogy majd a szoftver szépen dekódolja nekem (vagy valami hasonló)
tehát most akkor ha csak simán digitális adásokat szeretnék venni, akkor a 'legeccerűbb kici occó ezeöcá' is jó, vagy igyekezzek olyat keresni, ami mpeg-4-es?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

wassermann