- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slippy
tag
köszi
bár közben rájöttem, hogy hülye vagyok. az oka egyszerű. van rendes kábeltv előfizetés, van kábel, csak laptopon szeretném nézni az adást.
ilyen esetben meg szükségtelen mindent tudnia. vagy tévedek? (ami nem kizárt)
nem értek a technikai háttérhez, így elnézést ha badarságot beszélek, de a földfelszíni digitális szórás csak a 'sima mezei antennás' vételt bolygatja meg, ami eddig jött kábelen, az ezek (tényleges átállás, stb) után is fog nem? márminthogy a legegyszerűbb mezei tv-vel, vagy tuner 'kártyával' is tudom nézni az adást.
lehet kicsit már elmentem off-ba. bocsánat -
slippy
tag
halihó
nem mondom, hogy az egész topikot végigolvastam, de azért igyekeztem a számomra érdekes dolgot kiszűrve átlapozni, de sajnos mégsem kaptam meg a kérdésemre teljes mértékig a választ.(lehet túlságosan felületesen kerestem)
egy jó ideje gondolkozom, hogy kéne venni egy usb-s dvb-t vevőt (ami nem baj ha hibrid).
viszont úgy olvastam, hogy mpeg-2 ide nem jó, mert mpeg-4-et használ kishazánk. viszont most a keresgélés közben meg azt is olvastam, hogy majd a szoftver szépen dekódolja nekem (vagy valami hasonló)
tehát most akkor ha csak simán digitális adásokat szeretnék venni, akkor a 'legeccerűbb kici occó ezeöcá' is jó, vagy igyekezzek olyat keresni, ami mpeg-4-es?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest