Új hozzászólás Aktív témák
-
gantus
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #9464 üzenetére
Aki meg szeretné nézni, hogyan megy a dvb-t/dvb-s(2) a számítógépén keressen meg mail-ben. Utána eldöntheti beruház-e rájuk, vagy nézi FTA.
-
gantus
csendes tag
válasz
Core2duo6600 #9436 üzenetére
Ha a szolgáltatód ad párosított CAM modult, akkor megy. Egyedül Digikábel megy anélkül, mivel FTA.
-
gantus
csendes tag
válasz
stan_smith #9429 üzenetére
Nem, egy tuneres a HD2.
-
gantus
csendes tag
A szaggatás oka lehet, hogy a hardver nem elég a HD lejátszáshoz, vagy nincs jól beállítva, de lehet, hogy rossz codec-et használsz (pl. Mainconcept). A képminőség is codec és/vagy beállításfüggő. A legjobb eredményt (sebesség/képminőség) dxva2 képes vga-val és MS DTV/DVD decoder-el értem el x64-es Home Premium-on.
-
gantus
csendes tag
Amikor néztem régebben a dvbt-n a kódoltakat nem próbáltam, de mediaportal vitte az fta-t, szerintem a kódoltakat is meg lehet oldani. Ha remote kliens-ben gondolkoznál, akkor egyszerübb lenne a helyzet, mert xbmc win alatt is együttműködik a tvheadend vagy mythtv linux szerverrel, és mindkettő tudja az aac-t is.
Ja, a dvbviewer recording service-ről meg majdnem elfelejtkeztem. Win alá azt javaslom.
-
gantus
csendes tag
-
gantus
csendes tag
válasz
Katumoto712 #9270 üzenetére
Természetesen a digitálist. Valószínű neked dvb-c re van alapból állítva. Ki kell választani, hogy 'légi' vagy 'kábel'. (Ez milyen magyarítás! A légi alatt a földfelszíni-t értsd) Ha nem megy automatikusan, akkor manuálisan próbáld, ott beírhatod a frekvenciát is.
-
gantus
csendes tag
Üdv,
VLC-n és Tvheadend-en kívül valakinek sikerült más programmal is életre keltenie a MindigTV extra-t linuxon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Canon EOS 6D Mark II - Eladó !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest