- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dchard
veterán
válasz
fecke78 #19017 üzenetére
https://www.amikostb.com/product/216-impulse-t2-c
Oldal alján van a generikus gyári firmware. (ugye ha nem a H.265-ös verziód van Impulse T2/C-ből). USB-re felrakod de nagyon fontos, hogy a frissítésnél az "All + bootloader"-t válaszd ki. Ha kábelen használod (de ha nem, akkor is) én biztosan nem használnám AH-s szoftverrel...
-
dchard
veterán
válasz
qnadam #18996 üzenetére
Szimbólum sebesség minden létező távközlési technológiában van, ami alapvetően a modulációs rendtől és a csatorna sávszélességétől függ. A DVB-T és T2 is több féle konfigurációt tesz lehetővé. Az más kérdés, hogy a legtöbb tuner automatikus keresés mellett meg tudja állapítani a helyes szimbólum sebességet, tehát nem szükséges a kézi beállítással bajlódni. Ezzel együtt nekem is volt olyan régi tunerem, ami különösen nem túl erős jelszint mellett nem mindig találta el a helyes szimbólum sebességet.
-
dchard
veterán
válasz
PetiCalvus #18864 üzenetére
Kábeltv és SAT ezzel közösíthető (és választható szét), értelem-szerűen kettő kell belőle:
Amint a feliratozásából látható, a SAT ágon átengedi a tápfeladást is.
-
dchard
veterán
válasz
Diák66 #18859 üzenetére
"Probléma adódhat, ha ugyanazon a frekvencián két felől is érkezik jel."
Az még hagyján, hogy a DVB-C ütközhet, de a DOCSIS is ütközhet és ütközni is fog. DVB-T és DVB-C éppen ezért nem közösíthető.
A SAT és kábeltv közösítésnél figyelni kell, hogy a SAT tápfeladás átjusson, de még véletlenül se kerüljön a DVB-C oldalára.
-
dchard
veterán
válasz
akerbis #18830 üzenetére
Például ezt: [link]
28dB nyereség, LTE szűrés, irányított antenna (tehát abba az irányba kell néznie, amerről a jel jön). Azért azt tudni kell, hogy beltéren csodát tenni nem lehet: belvárosi szuterén lakásban semmi nem fog normális vételt csinálni, csak a kültéri antenna. Tehát a körülmények azért számítanak.
-
dchard
veterán
válasz
zichie #18828 üzenetére
Idő közben felvettem a kapcsolatot a gyártóval, és tőlük kaptam egy még a honlapon kint nem lévő verziót (AMIKO_Impluse_H265_T2C_1.3.98_conax), azt "All SW + bootloader" rel rátöltöttem, és működött. De állítják, hogy "software (no channel list)" módban is mennie kellett volna, különösen ha a frissítés sikerességét igazoló üzenetet kaptam az újraindulás előtt.
Az igazság az, hogy a második box-szal nem próbáltam meg ugyanazt a frissítést, ami korábban a bootloop-ot eredményezte, és a gyári és a legfrissebb változat között nincsen bootloader verzió váltás sem, tehát van abban valami, hogy működnie kellene BL frissítés nélkül is. Tehát simán lehet, hogy valami mégis csak nem volt rendben az első STB-vel. Minden esetre leírtam, hogy nekem hogy működött, az legalább ki van próbálva
-
dchard
veterán
Jótanács Amiko tulajoknak firmware frissítéshez:
Az USB-s frissítésnél az "upgrade mode" mindenképpen "All SW + bootloader" legyen, ugyanis az alapértelmezett "Software (no channel list)" mód azt eredményezi, hogy bár a STB sikeres frissítést jelez, az újraindulás után bootloop következik, és lehet vinni vissza a STB-ot gariztatni. Erre a kezelési útmutató sem hívja fel a figyelmet.
-
dchard
veterán
válasz
Diák66 #18817 üzenetére
Nekem ma cserélték az Amikot, az új darab egyelőre működik hibátlanul.
Ami nem tetszik, hogy sem a webes sem az ftp-s "auto update" nem működik, csatlakozási hibát ír mindkét esetben. Ez egy több éves modellnél ami esetleg már kifutott a terméktámogatásból, még el is nézhető, de ez egy 2018-ban megjelent darab. Készenlétben a piros LED elég erősen világít.
Egyébként a blind scan mindent megtalált (DIGI DVB-C), a csatorna váltás multiplexen belül gyors, multiplexek között elfogadható. A PVR-t még nem próbáltam, meg a média player-t sem. Szép, szaggatás mentes képe van SD-n és HD-n is.
-
dchard
veterán
Na, ma elhoztam az Amiko impulse T2/C H.265 STB-t. És nem indul el
Bootloop-nak tűnik.
Felhívtam őket (sat.hu), elmondtam mi van, nagyon korrektek és kulturáltak voltak, mondták, hogy azonnal csere. Beszélgető partnerem mondta, hogy külön fizetnek az STB-k lepróbálásáért, tehát nem fordulhatna elő olyan, hogy így veszi ki az ember a dobozból. A csere darabot külön ki fogja próbálni a helyszínen.
Nyilván kellemetlen a dolog, de szimpatikus a hozzáállásuk.
-
dchard
veterán
válasz
Diák66 #18814 üzenetére
"eladni meg szerintem kb. lehetetlen ezeket."
Hát, lehet hogy én vagyok a béna, de egyetlen egy használt DVB-C STB-t sem találtam ami legalább MPEG4-et tud, és nem Nyíregyházán van. pedig ha 4-5 ezerért lenne, annyiért vennék sima DVB-C boxot, de ennyiért csak ezer éves MPEG-2-t tudó boxok vannak a hazsnált piacon. Ezért nézegetek én is újat...
-
dchard
veterán
válasz
Diák66 #18812 üzenetére
Köszi!
Én most kinéztem ezt: Amiko Impulse T2/C H.265 - bruttó 14, tud T2-t is, meg H.265-öt. Úgy gondolom, hogy talán jobb befektetés, vagy ha később el akarom adni, akkor is jobb lehet rá a kerselet a T2, Conax, H.265 miatt. Infra repeater is van hozzá, meg kivülről hozzáférhető soros port.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo 3DS és DS topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Makulátlan PlayStation 5 lemezes kiadás + 2 játékkal, garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest