- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szencso
csendes tag
Sziasztok! van egy eladó Thomson Antennám usb 300 típusú! telekre vettem az usb-s tuneremhez, de kiesik a mindig tv hatóköréből. Talán 5-ször volt használva, nem kell hozzá külső adapter, a laptopra usb-n keresztül lehet rákötni, azon kapja a tápját, de van hozzá adapter is... Belső erősítős, digitális és analóg jel vételére alkalmas. Ára 5000Ft. Ha vkit érdekel privit írjon! További szép napot!
-
Szencso
csendes tag
sziasztok! tudtok nekem ajánali vmi olyan hordozható antennát amit érdemes lenne megvenni? autóban szeretném használni analóg illetve digitális vételre(feltehetőleg ahol van), csak nem tudom melyiket lenne érdemes technikailag kiválasztani. Nézegettem hogy a terratecnek van egy usb-s antennája (terratec CINERGY XS), és a könignek is van egy hasonló (KN-DVBT USB10), de nem tudom ezeket érdemes e megvenni. Amit még láttam 12V-ra az a Hirschmann auta de azt nagyon drágállom meg alacsony az erősítése. a 88%-os lefedettség csak akkor érvényes ha nagy teljesítményű az antennád vagy csak jól hangzik? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest