- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szencso
csendes tag
Sziasztok! van egy eladó Thomson Antennám usb 300 típusú! telekre vettem az usb-s tuneremhez, de kiesik a mindig tv hatóköréből. Talán 5-ször volt használva, nem kell hozzá külső adapter, a laptopra usb-n keresztül lehet rákötni, azon kapja a tápját, de van hozzá adapter is... Belső erősítős, digitális és analóg jel vételére alkalmas. Ára 5000Ft. Ha vkit érdekel privit írjon! További szép napot!
-
Szencso
csendes tag
sziasztok! tudtok nekem ajánali vmi olyan hordozható antennát amit érdemes lenne megvenni? autóban szeretném használni analóg illetve digitális vételre(feltehetőleg ahol van), csak nem tudom melyiket lenne érdemes technikailag kiválasztani. Nézegettem hogy a terratecnek van egy usb-s antennája (terratec CINERGY XS), és a könignek is van egy hasonló (KN-DVBT USB10), de nem tudom ezeket érdemes e megvenni. Amit még láttam 12V-ra az a Hirschmann auta de azt nagyon drágállom meg alacsony az erősítése. a 88%-os lefedettség csak akkor érvényes ha nagy teljesítményű az antennád vagy csak jól hangzik? üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Milyen házat vegyek?
- Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest