- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
válasz
Murphistic #10871 üzenetére
Kösz.
-
gg72
veterán
Sziasztok, ismét én...
Antenna-ügyben átgondoltam a dolgot és a TV-szoba fölött van egy galéria-szoba közvetlenül az ablak mellett, ahol el tudnék helyezni egy nagyobb antennát, akár kültérit is. Mit ajánlanátok pl. innen? [link] Egy úgynevezett kislepke mennyire lenne jó megoldás egy szobaantennával összehasonlítva? [link]
Illetve a STRONG SRT 8903 vevővel van valakinek tapasztalata? A Wayteq-kel valószínűleg FW-hiba miatt is volt akadozott a vétel, így azt visszavittem.
-
gg72
veterán
válasz
Kernel #10855 üzenetére
Igen, valóban beettem a markating-maszlagot, hogy a digitális átállás milyen egyszerű. De azt azért te is láthatod, hogy nem én vagyok egyedül, aki szenved a dologgal, különben nem lenne ilyen hosszú ez a topic, meg a számtalan többi sem és nem csak itt a PH-n. Szóval akkor maradjunk annyiban, hogy nem a szolgáltatást fikázom le, hanem a nem megfelelő hivatalos tájékoztatást vele kapcsolatban.
De azért az előző hozzászólásoddal te is képviseltél egyfajta "gondolkosást", ami sajnos egyre inkább terjedőben van itt a PH-n, miszerint oktassuk ki a hülyegyereket, de úgy, hogy azért közben nehogy segítsünk neki.
-
gg72
veterán
válasz
azbest #10852 üzenetére
Köszönöm a részletes választ. Az a baj (és ezt be is látom), hogy kellő elő-informáltság nélkül vágtam bele a dologba, mert én (valóban) laikus a lefedettségi térkép alapján arra gondoltam, hogy nem lesz itt semmi gond a vétellel, megveszem a dekódert, egy szobaantennát és kész. Kb. úgy, mint az analóg sugárzás idején.
Amúgy ez a belső udvar, a kép jobb szélén az antenna látható, hát sok szabad rálátásom nincs egyik adóra sem... Lepkeantenna felszerelésére sajnos nincs lehetőségem, egyrészt messze van a tető, másrészt állami kezelésű és műemléknek számító bérházban lakunk, ahol semmit sem engednek felszerelni. Érdekes, de a mostani meccs alatt javult a vétel, alig-alig szakad meg a jel.
-
gg72
veterán
válasz
Kernel #10850 üzenetére
Megmondanád nekem, hogy milyen játékantenákkal szórakozok, amikor a lefedettségi térkép alapján egy beltéri antenna is elég lenne a normális vételhez?
Ahelyett, hogy lekezelően kioktatsz, ajánlj már légyszíves akkor egy jó antennát, ami nem a játék-kategóriába tartozik.A kis t...öm tele van az ilyen hsz.ekkel, amiben a segítőkészség csírája sincs meg, csak a leugatás.
-
gg72
veterán
Úgy próbáltam, hogy én magam forgattam, tettem ide-oda, de semmi javulás. 85 a jelminőség maximuma nálam, de így is nagyon gyakran akad.
zsigus: Én is valami hasonlóra gyanakszom, de igazából nincs kedvem és idegrendszerem tovább játszadozni vele, így is ráment az egész napom... Ilyen szempontból egyetértek dudika10-val, amíg ez az egész DVB-T ilyen gyerekcipőban jár, nekem nem kell belőle. Direkt megnéztem a lefedettségi térképet és mennie kellene beltéri antennával itt a belvárosban, de még kültérivel sem műxik. Ez nekem egyelőre felejtős sajnos.
-
gg72
veterán
válasz
Bloksma #10833 üzenetére
Közben kicseréltem az antennát egy kültérire [link] és hiába lett a a jelerősség 90, a jelminőség 85, továbbra is erősen szaggat a kép. Így asszem nekem egy napig tartott a mindigTV kisérletem... Sajnos nagyon leárnyékol a belső udvar, ahol lakunk, ráadásul fölöttem van még 2 emelet, hiába van 2 adótorony is 10 km-en belül.
-
gg72
veterán
Megvan a WayteQ HD-95CX beltérim és hozzá egy Hirschmann beltéri antenna [link], a jelerősség 86, a jelminőség 83 körül van, azonban elég gyakran kihagy a kép... Mit tudok tenni? Van ennél jobb beltéri antenna is? Kültérire nincs lehetőségem sajnos...
A Thomson ANT1410 típust eléggé dícsérik.
-
gg72
veterán
Egy DVB-T dekóder kellene nekem m1 HD vételéhez (mindigTV), ugyanis a fullHD TV-mben sajnos nincs megfelelő tuner. Mit ajánlotok? Első körben a WayteQ HD-95CX típust néztem, de aztán elég sok gondról olvastam vele kapcsolatban. BP belvárosban lakunk és a lefedettségi térkép alapján elvileg elég lenne hozzá egy belső antenna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen notebookot vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged