- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Pilács #12145 üzenetére
Mint látod nem egyszerű a dolog, vagy nem olcsó.
Én vagy vennék akkor olyan monitort, amiben van analóg tuner, vagy vennék valami kis rozzant CRT-s tévét, ott az analóg minősége sem lesz túl rossz. LCD-n nagyon jó minőségű analóg jel mellett jó csak a képminőség.
Vagy beérném az ingyenes 6 magyar mindigtv-s digitális adással, ha fogható.
Vagy a DVB-C-t erőltetném, az a jövő, nem az analóg. -
Murphistic
aktív tag
válasz
Pilács #12145 üzenetére
Kifutottam az időből a keresgéléssel:
Találtam egy Panasonicot (DMR-EX795), ami tud analógot, DVB-T-t és HDMI-re köthető. Emlékszem egy tesztre, ahol olyan Pana felvevő volt, ami az MPEG4-et átkonvertálta MPEG2-vé és szabványos DVD-ként vette fel a MindigTV adását, talán ez is olyan. Amit nem tudok, hogy az analóg TV képét kiadja-e HDMI-n keresztül.
Ez volt az ötletem, bár eléggé elrugaszkodott, de nem az én pénztárcám bánja.
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Pilács #12143 üzenetére
Szervusz!
Nem tudom mennyire jön számításba, de szerintem nézz utána a DVD-felvevőknek. Analóg tuner mindegyikben van, DVB-T -t is látogattam az utóbbi időben és mivel újabb DVD-masinák, ezért HDMI is szokott rajtuk lenni. LG-k között azt hiszem láttam ilyet, ami mindent tudott, a DVB-C-t leszámítva. Persze az ára "kicsit" magasabb mint egy sima DVB-T STB-nek.
Szerk.: például Sonyk, bár DVB-T-t itt nem látok: http://www.sony.hu/product/dvd-recorder -
nfsu17
veterán
válasz
Pilács #12143 üzenetére
Én nem nagyon vagyok képben már, pedig eddig azt hittem.
és a kicsire elég lenne az analóg, nem fizetnék még egy beltériért,
analóg esetén nem kell beltéri, csak egy madzagod van.a lényeg, hogy monitorra lenne kötve,
gondolom a monitor hdmi-t tudna fogadni...scart nem hiszem, hogy van rajtaaz a kicsi tévé
ez lenne a "kicsit tévé" akkor a nagy mellett? máskülönben nem értemígy kell a HDMI kimenet
igen, akkor a monitor miattés az analóg tuner...
stimmt, akkor már értem.Viszont akkor nem tudok segíteni. Tudok sok készüléket, csak T, vagy csak C, esetleg T+C, vagy S2+T+C, de egyikben sincs analóg. Van egy panasonic dvd felvevőm, abban van analóg tuner, de hdmi meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Medence topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest